Måndag

Oj nu var det ett tag sen jag skrev här igen! Har hänt en del grejer men inte så mkt.. Veckorna rullar på och inget jobb i sikte.. Känns jävligt meningslöst att bara gå hemma hela tiden men men inte mkt att göra åt! Sommarjobb har jag ju iaf så får väl vara nöjd med det:)
Annars då.. Helgen har vart super:) I fredags var Lina och jag i Lkpg och kollade lite. Handla inte så mkt men lite.. Sen åkte vi till city gross och handla lite där med. Handlade även mat till kvällen:) Myskväll stod på schemat då det varit lite väl tjaffsigt de senaste veckorna så tyckte jag att en myskväll var på sin plats så jag handlade god mat och vin:) Och det blev väldigt lyckat:) Så nu känns allt bra igen och tur är väl det vill lixom inte att det ska vara dåligt!!
I lördags var det fest:) Men oj oj oj så full jag blev.. Ångest till tusen.. Även om det inte hände nåt så blev jag bara för full!! Inte okej när man är så här gammal!! Förfesten var super rolig:) Vin och massa prat! Sen bara slog det till och jag blev verkligen full.. Hmmm.. Så gick vi till värdshuset men var bara där en stund.. Det slutade med att Rickard ringde taxi åt mig så jag kom kanske hem vid 11 eller nåt.. Illa jag vet!! Kräktes.. Hmm har inte hänt sen jag var 16.. Sen däckade jag och vaknade och var inte ens lite bakis igår:) Det var iaf nice:)  Men gjorde inget direkt igår.. Bara myste och kolla film och slappa:) En helt okej söndag!!
Idag vet jag inte vad som händer.. Kanske skulle baka lite.. Får se vad inspirationen räcker till:) Tvättar och grejar lite iaf.. Så det händer nåt här hemma.. Nu ska jag snart börja med maten för älsklingen slutar ju 2 idag så då får vi se om han har några planer för eftermiddagen:) Hoppas på det:)
Nähä dags att fortsätta här hemma!!

Puss och kram

Torsdag

Jaha snart helg igen! Igår blev det att gå ner till Mia på Bilisten och göra henne sällskap typ halva dan:) Roligt! Sen hem och greja lite. Sen ut och gå en promenad med svärmor! Roligt att få lite sällskap när man är ute och går:)
Är såå trött på väldigt mkt nu.. Orkar inte med folk överhuvudtaget! Hatar när min kropp säger ifrån så mkt som den gör nu... Kan inte sova på nätterna och det värker så man nästan börjar tjuta hela tiden.. Är riktigt less på det mesta just nu!! Skulle det gå att vara smärtfri en hel dag så skulle det betyda hur mkt som helst!! De som har skiten vet exakt vad jag menar. Sen är jag trött på personer som säger sig förstå.. Vadå man kan inte förstå alls!! Det är inte ens nån ide att försöka förstå det är bättre att bara acceptera det som vän och sen inte tjata om saker hela tiden!!
Skönt att R iaf accepterar att jag har ont och låter mig vara! Älskar verkligen honom mest av allt i hela världen! Och han ser verkligen på mej när han ska låta mig vara i fred eller när han ska hjälpa mig med saker och ting.. Han är helt enkelt underbar min karl:)
Idag blir det en vilardag:( Gillar inte alls det men kroppen strejkar fullständigt så det blir mkt vila och sen en promenad på dan sen och sen blir det nog vila igen.. Skulle behöva åka och storhandla med får se om det blir ikväll! Kunde vara skönt att ha det gjort innan helgen. Ja just det imorgon åker ju svärmor och svärfar till Egypten så då ska vi bo där några dagar. För vi ska måla trösklar och lacka trappen och lite här hemma så då passar det utmärkt att vi kan bo där lite:) Och mysa med katterna och kaninerna:) Love!!
Annars vet jag inte vad som händer i helgen.. Hoppas på fest med:) Kommit in en festarperiod nu.. Antagligen för att det börjar bli vår och så:) Nästa helg blir det nog fest för då är det värdshuset! Plus att spriten dövar lite och det är ju ingen nackdel! Får se vad som händer men är iaf på om nån vill festa:)
Nähä dax att bädda ner sej en stund innan jag ska försöka laga lite mat.. Får se om det funkar eller om Rickard får köpa med varsin sallad eller nåt..
Puss och kram

Onsdag

Jaha då har snart halva veckan gått.. I måndags gick dan rätt fort. Svärmor kom hit så det blev en spontan promenad med henne:) Sen kom Mia på en kaffe:) Var jätte länge sen jag träffade henne så det var super kul!! Sen när hon åkt tog jag tag i att städa ur bilarna och dammsuga dom. Det behövdes verkligen!! Och det skulle verkligen behövas tvättas utvändigt med men kanske kan ta tag i det idag.. Får se.. Nu har vi ju bara saaben så då är det ju bara en bil kvar att tvätta iaf:) Lite smidigare än 2..
Gick upp tidigt igår och tog en rejäl långpromenad sen åkte jag till Lina:) Super mysig dag med massa prat innan Elicia hämtades:) Sen massa bus och mys med Elicia!! Hon är såå go den ungen:) Så mamma Lina fick ta det lite lugnt igår iaf för det blev en massa bus för min del:) Me like:) Man blir inte mindre sugen på barn när man är hos henne iaf!! Hehehe:)
Kom hem vid fyra eller nåt tror jag..Då var det bara att bära in ved och sen börja elda och även städa av lite här inne... Fattar inte att en sån liten katt kan fälla sååå mkt!! Skulle tagit en promenad till men kroppen ville inte som jag ville så det blev en helkväll i soffan.... Hmmm hatar min kropp just nu!!! Fast jag kanske får skylla mig lite själv men vill verkligen gå ner i vikt och då måste jag ju röra på mig till max... Men men bara att gå ut idag också och hoppas det går med två promenader idag! Eller om jag tar en jätte lång istället.. Borde ju funka bättre!! Hmm aja får se hur jag ska göra:)
Annars har jag inga planer för idag.. Men det dyker säkert upp nåt att göra:) Skulle behöva sortera lite papper men det är ju inte direkt roligt.. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda:) Hehe:)
Puss och kram

Söndag

Japp söndag igen. Helgen har varit riktigt lyckad:)
I fredags började vi greja i källaren. Sen blev det god mat och massa mys;) Skönt när allt är som det ska och man kan vara sams och bara mysa och ha det bra!!
Igår grejade vi med i källaren.. Sätter upp nytt tak där nere. Då ringde pappa och fråga om vi ville komma ut till dem och grilla och det tackar vi ju inte nej till så vi gick ut och gick en rejäl promenad sen bar det av till Mogata:) Det var super kul att umgås lite:) Jätte god mat, gott vin och underbart sällskap:) Sen bar det av till Norrköping för att hälsa på Rickards syster som precis har flyttat dit:) Fan vilken nice lägenhet de hade!! As stor och riktigt fint!! Så där blev det mer vin för min del och lite titt på mello. Åkte hem och var hemma typ 1 tror jag. Vart en riktigt lyckad kväll och skönt att R kunde vara nykter så jag fick dricka lite för en gångs skull:)
Idag har vi varit i Skänninge och köpt en moped. Sen bar det av till ÖB för köp av schampoo och annat behövligt.. Sen åkte vi vidare till Sharpman och köpte sele till Hubbe så han ska kunna gå ut lite. Så när vi kom hem invigde vi den men han uppskattade inte alls att vara ute så vi gick in igen. Sen storstädade jag huset medans R höll på nere i källaren.. Sen blev det att vi gick en rejäl promenad för ett tag sen.. Ska snart hoppa in i en dusch och sen mysa ner mej i soffan och bara slappa;)
Puss och kram

Fredag

Jaha helg igen... Helgerna känns lika meningslösa som veckorna just nu:( Fattar inte att man kan gå ner sig såå mkt på att inte ha nåt jobb eller sysselsättning.. Inget känns meningsfullt och det är sjukt för så ska det ju inte va.. Isolerar mej mest och är arg, ledsen och bitter för tillfället.. Trycker bort alla samtal enbart för att jag inte orkar vara trevlig..
Rickard och jag är mest osams hela tiden känns det som.. Vi som inte har bråkat alls mkt innan.. Tänk vad lite sysselsättning kan göra för förhållandet.. Nu känns det mest skit. Han vill vara hemma jag vill åka bort, han är ekonomisk jag vill slösa fast jag inga pengar har, jag vill träffa folk han vill vara hemma och greja.. Hmmm ibland kan man undra om åldersskillnaden är för stor?? Är han för gammal och ospontan jämfört med mej?? Eller är vi bara jävligt olika och passar bra ihop när jag har nåt att göra om dagarna och när tristessen sätter in så ser jag allt så svart på vitt??
Men dilemmat är att jag älskar denna karln mest av allt i hela världen och egentligen vill jag inget hellre än att leva ihop med honom, att vi ska gifta oss och nån gång även skaffa barn.. Och även förhoppningsvis skaffa ett hus på landet:) Med massa djur:) Det vore nåt!!:)
Okej allt känns kanske inte skit men ibland måste man få ur sig allt!! Bara skriva utan att bry sej om vad man egentligen skriver.. Och ibland skriva som man egentligen inte menar men man bara vill få ur sig! För just då lät det såå himla bra!..
Nähä kanske ska ge mej ut på första promenaden snart så jag kan bli av med lite energi iaf.. Sen får vi se vad som händer.. Är sugen på att festa i helgen men eftersom jag går 2 ggr om dagen och äter nyttigt så kanske det är onödigt att förstöra det genom att dricka massa öl.. Men men får väl se vad som händer.. Antagligen blir det att ruttna ytterligare en helg i boxholm hemma... Hmmm.. Nääää gå en riktigt lång promenad så kanske allt känns liiite ljusare iaf...
Puss och kram

Torsdag

Japp torsdag och jag kan verkligen inte sova länge på morgonen längre:( Vaknar senast sju och kan inte somna om.. Helt hopplöst! Ge mej ett jobb så jag ändå behöver gå upp tidigt.. Men icke nu blir det rätt långsamt att bara sitta hemma och glo hela dagarna..
Igår blev en aktiv dag:) Först morgonpromenad på 40 minuter. Sen städa hela huset.. Sen en promenad till med älsklingen på 40 minuter effektiv promenad.. Sen stannade vi och handlade lite och så med men tror vi gick i raskt tempo i 40 minuter. Sen åkte han och träna och jag duscha och förberedde kyckling och sallad! Mumsigt värre!
Skrev även träningsschema och delmål igår.. Hoppas att allt går som jag vill och att det blir minst samma resultat på delmålen som i verkligheten:) Funderar även på att skriva ett matschema.. Lite svårt dock att veta exakt hur mkt man ska äta och hur ofta.. Men men det löser sej nog:) Kyckling och sallad funkar ju i ett par dar till iaf:) Hehe:) Blandat med cambridge borde det ju ge hyffsade resultat iaf:) Och nu vill jag hänga i länge och inte bara ett par veckor.. Det här är ju meningen att man ska följa hela livet sen för att när jag väl gått ner alla kilon ska behålla den vikt som jag siktar på!!
Nähä ska snart ta tag i första morgonpromenaden tror jag.. Lika bra att hinna med minst 2 om dagen nu när jag bara går hemma!! Vill ha ett jobb!! Varför kan de inte vara ringa och säga att jag får ett par månaders heltids jobb??!! Vill bara jobba!! Inte vara hemma mer!!
Puss och kram

Onsdag

Och helt underbart väder!! Har varit och lämnat mer prover på vc och tog en rejäl promenad hem:) Super skönt!! Ska verkligen ta tag i allt nu:) Motion och kost:) Måste gå ner massa nu!! Så idag ska jag sätta mej och skriva ner lite delmål och även ett kost schema. Och även skriva ut ett träningsschema som vi kan fylla i hur mycket man har tränat under veckan. Behövs nog för att sporra till att orka ännu mer tror jag:)
Åh idag är jag på riktigt bra humör:) Tror det är solen som gör att man blir på såå bra humör:) Har inte varit på bra humör på gör länge känns det som.. Eller visst bra humör har jag säkert haft men inte känt så här! Det är nog våren som gör det:) Åh vad jag vill att snön ska försvinna och att det ska bli varmt så man kan vara ute massa!
Idag blir det nog att städa av inne.. Katthår överallt.. Känns inget vidare när man är allergisk och katten fäller som satan... Så städning och vädring kanske man skulle passa på att göra med! Är ju såå skönt ute och lite frisk luft inne har man ju inte dött av:) Får ha katten på toan så länge så han inte smiter ut:) Så kanske det blir bättre luft här inne med! Vore nice:) Ska även gå en promenad till tänkte jag. Är ju så skönt ute så vill inte sitta inne alls! Även elda lite sen framåt eftermiddan.. Gjorde aldrig det igår så det kan ju vara bra att iaf elda nån brasa:)
Skulle ha åkt till Tess idag men eftersom jag inte känner mej hundra struntar jag i det.. Kanske senare i veckan eller nästa vecka:) SKa iaf bli super kul att träffas för det är säkert 3 år sen sist! Alldeles för länge sen!! Saknar verkligen henne!
Förresten kom på en sak.. Märkte i helgen hur lite folk man egentligen känner som inte är ett dugg spontana! Alla tjatar om att man måste planera för att göra saker.. Jag hatar att planera saker! Roligast har man om det blir spontan fester eller liknande.. Insåg att bara för att man blir äldre måste man väl inte bli tråkigare eller?? Nu var det ju tur att det fanns några iaf som var lite spontana för fest och poker blev det iaf:)
Men har knappt inte en ända kompis som inte har barn.. Visst klart att det blir svårare att vara spontan om man har barn men måste man bli tråkig för att man skaffar barn? Påminn mej om jag blir mamma att jag iaf inte ska bli tråkig och inte bara planera saker utan bara göra saker med!! Jag vill inte bli en sån som bara sitter hemma på helgerna eller inte kan göra nåt...  Visst självklart måste man vara hemma vissa helger och bara vara det är inte det jag säger men om man aldrig åker iväg nånstans med ungen borde väl det skapa problem när man väl ska börja göra det eller?? Jag är ju som sagt inte mamma och det här är bara tankar och jag dömer ingen men känner ibland att kan man inte vara rolig fast man har barn??
Aja skit samma det är bara funderingar.. Nu ska jag ta tag i städningen:)
Puss och kram

3 1/2 år:)

Japp så länge har Rickard och jag varit ihop idag:) Shit vad tiden går fort:)!!! Och jag älskar honom hur mycket som helst så det lär nog förhoppningsvis bli ett gäng med år till tillsammans:)
Vi kommer nog inte att fira nåt direkt idag utan bara mysa lite ikväll och så:) Tänkte överraska honom när han kommer hem ikväll med nån godare kvällsmat och så;) Får se lite hur det blir!
Ska till läkaren idag med.. Tror verkligen det är uvi så jag hoppas jag får penicillin så jag kan bli människa igen!! Mår verkligen skit! Feber och jätte hängig.. Hmm och det som är så fint väder ute man vill ju bara vara ute!! Men hoppas jag kan gå en promenad sen iaf:) Få lite luft och slippa sitta hemma hela tiden.. Är sååå trött på att gå hemma!! Vill bara ha besked om jobbet.. Jag hoppas ju verkligen att jag får det men de har inte ringt än iaf.. Vore perfekt annars.. Heltid, anställning i ett par månader.. Skulle sitta fint med dem pengarna!!
Nähä ska göra mig i ordning och sen börja med maten...
Puss och kram

Måndag

Jaha så var det Måndag igen.. Tiden går verkligen super fort! Mår inte nåt vidare idag.. Började igår med Uvi och feber och även förkyld.. Och inte är det bättre idag.. Måste väl ringa vc och få en tid så jag kan få penicillin så iaf Uvi går över!
Har iaf skjutsat Hubbe till veterinären för kastrering så ska vi hämta honom i eftermiddag sen.. Skönt att han iaf kommer bli lugnare nu:) Och snart kan han säkert gå ut lite med.. Även om jag inte vill det så kanske han ska få det iaf..
Helgen annars har varit bra:) I fredags gjorde vi inte så mkt.. Blev mest mys;) I lördags städade vi hela huset och sen vila en liten stund. Sen kom Moren och Greger och drack lite. Sen blev det att gå upp till Greger för att spela poker:) Kim och Henke joinade med:) Det var riktigt kul att spela och jag kom tvåa dessutom:) Så det var en riktigt lyckad kväll:) Igår mådde jag ju som sagt inte alls bra så det blev en väldigt lugn dag. Lite tv tittande och sen sov jag ett par timmar med. På kvällen blev det pizza och film med bästa älsklingen:)
Jaha idag blir det bara att åka och hämta Hubbe sen i eftermiddag. Ska väl ringa vc med om jag orkar.. Annars tar jag det imorgon... Nu ska jag nog lägga mej en stund! Är sååå trött!!
Puss och kram

Tisdag

Jaha var ett tag sen man skrev här igen:) Har vart en mycket bra helg! Åkte till Lkpg i fredags och handlade lite diverse till hemmet:) Sen hem och bara myste;)
I lördags blev det storrensning av stora sovrummet och badrummet och hallen! Skönt att äntligen få lite ordning! Sen blev det mys i soffan först men sen var Bula inne på facebook så vi börja prata med honom så det sluta med att vid halv elva gick vi dit och drack:) Riktigt trevligt! Somna vid fyra halv fem på natten sen:)
I söndags fortsatte vi städa sen blev det att åka till Finspång för att hämta tv-spel. Kom hem ganska sent och var rätt trötta så det blev sängen rätt tidigt!
Igår började jag med att städa färdigt huset så nu är det mesta gjort! Känns skönt! Bara putsa lite fönster och sånt kvar men det tar jag när det blir vår! Sen var det bara att ut och skotta för det hade kommit hur mkt snö som helst! Var ute och skotta i typ 1 timme. Sen åkte jag upp till Mia och umgicks lite där:) Me like:) Sen hem och då kom Moren så då blev det kaffe här hemma! Älskar sociala dagar:) Sen blev det sängen;)
Idag tänkte jag ha åkt till Lina men ringde vc för att kolla upp min mage som har bråkat ett par veckor nu.. Men de skickade vidare mig till gyn i Motala så dit ska jag senare i eftermiddag.. Inte ett dugg kul men ändå skönt att få veta vad det är med magen. Så får åka till Lina imorgon istället:)
Ska hoppa in i duschen nu för att göra sej redo för en tripp till Motala. Och aktivera min galna katt med som är mer vild än tam för tillfället.. Vill ha måndag så han blir kastrerad!! Hehe:)
Puss och kram

RSS 2.0