5 veckor..

Japp imorgon är det 5 veckor som vi har gått inne på smärt- och rehab!! Är sååå roligt!! Gruppen är helt underbar och de som håller i allt med!! Så det här var det bästa som kunde hända nu!! Är så skönt att äntligen ha en vardag igen!! Men imorgon är sista dan sen är vi lediga i 3 veckor. Det ska faktiskt bli skönt att få vara lite ledig!! Och sen att det fortsätter igen sen så man inte bara är hemma hela tiden..

Idag har jag vart och handlat massa ost till släkten.. För vi ska upp på söndag och fira lilljul.. Och då vill alla ha ost.. Sen nu vid halv 2 ska jag in till mjölby och klippa mig!!! Äntligen!!! Har inte klippt mej sen i augusti.. Så det är riktigt behövligt nu!! Och sen blir det nog att köpa hårfärg med så man kan se riktigt fin ut i håret igen!! Kan ju vara roligt till jul. Längtar faktiskt till jul nu!! Första året som Rickard och jag ska fira ihop:) Så på förmiddagen och dagen ska vi upp till min familj och på kvällen till hans! Så det kommer nog bli riktigt lyckat!!! Har inte kommit på vad jag ska köpa till R än men det löser sig nog imorgon när jag ska gå på stan..

Och igår kom Emma hem med!!! Så henne ska jag försöka träffa imorgon:) Har inte träffats på över 5 veckor!! Så det ska bli jätte kul!!!

Nähä ta och göra sig i ordning för att åka!!

Puss och kram

RSS 2.0