Valborg:)

Jaha idag är det valborgsmässoafton:) Tanken var att vi skulle åkt till örs och festat men blev lite ändrade planer så det blir att grilla hos grannen istället:) Inte fy skam det heller!! Så det blir nog en bra kväll:) Imorgon kommer troligen Emma hit:) Då blir det grillning, vindrickning och massa mys så klart:) Shit vad jag har saknat henne!! Och Rickard skulle nog hålla sig hemifrån då med så då kan vi skvallra om allt precis som vanligt:):)Och sen ska vi även se New Moon:) Så nu hoppas jag verkligen att det blir så med!:) Så idag blir det att åka upp till systemet för att handla till idag och imorgon. Sen ska jag förbi Ingers med:) Me like:) Se om jag hittar nåt hit och även köpa nåt litet till grannarna tänkte jag:) Och sen kanske jag skulle fika med bästa Mia med:) Så jag hoppas det blir fullt upp idag för annars är dagarna sååå långa nu för tiden! Men men ska snart göra mig i ordning iaf:) Och idag är det Rickards sista dag på Netcliq. Känns nog lite konstigt att det är sista dagen eftersom han har jobbat där i 9 år.. Men kan vara skönt med en förändring med. Alla behöver det ibland:) Nähä kanske ska göra sig i ordning och röra sej mot "stan":) Puss och kram

Torsdag

Japp torsdag idag.. Men det känns som fredag lustigt nog.. Inte bra för då kommer det bli en lång dag imorgon.. Men men.. Idag vet jag inte vad som händer.. Håller på och tvättar lite och så ska jag nog städa med tror jag.. Så slipper jag göra det imorgon:) Kan vara skönt! Vet inte vad som händer imorgon heller.. Är lite kluven på hur man ska göra.. Örsåsa med Emma vore ju det roligaste men sen vet jag inte om det finns sovplats och så.. Aja har ju idag på mej med att bestämma:)Förresten så är Emma på väg hem nu:):) Äntligen!! Det ska bli sååå kul att träffas:) Har inte sett varann sen i början av Januari så det är verkligen dags nu!! Usch vilken seg dag det här verkar bli.. Men nu kom iaf solen fram så kanske skulle ut och passa på att få lite färg:) Hoppas Rickard slutar hyffsat idag med så man får lite sällskap:) Nähä nu gick jag! Puss och kram

Onsdag

Jaha onsdag idag.. Har vart nere en sväng hos Mia på bilisten och druckit kaffe och snackat skit:) Sen lagat lite mat och nu hamna jag här.. Inga direkta planer för dagen så att säga.. Men men eldar lite med.. Blir nog att vila en stund snart med. Är riktigt trött av de nya tabletterna men det är helt klart värt det om man får må bättre:)
Igår var R på anställningsintervju och fick jobb direkt:) Han börjar på måndag!! Kanon bra! Han skulle ha jobbat på Netcliq till slutet av Juli men har redan fixat och snart bytt jobb:) Känns kanon bra att han slapp bli arbetslös! Och ekonomin kommer förbättras med:) Han kommer tjäna lite mer plus att han får ob och så med. Och det fanns chans att jobba övertid med vilket är riktigt bra:) Och snart börjar ju jag jobba med så snart kommer ekonomin bli riktigt bra:) Kunna spara massa plus unna oss lite i sommar:) Kan inte bli bättre!!
Annars då.. Har kunnat gå/springa den här veckan iaf! Äntligen!! Ska ge mej ut senare sen och försöka springa igen. Sprang i måndags, gick 2 långpromenad på ca 1 timme styck igår så tänkte jag skulle springa idag men får se hur det känns sen. Annars blir det en rejäl promenad iaf:)
Skönt att äntligen ha kommit igång igen. Inte kul att inte kunna vara ute men nu har jag fått bricanyl vilket funkar skapligt iaf plus att jag fick allergitabletter på recept och de funkar med bättre:) Så även om allergin inte är borta så mår jag iaf bättre än innan! !
Igår var jag hos Lina och Stefan:) Och deras underbara döttrar Elicia och Isabelle:) Åh vad mysigt det var att snuffa 10 dagars bebis:) Och Elicia var lika underbar som vanligt!! Var en bra dag helt enkelt igår!!
Resten av veckan har jag inga direkta planer för.. Min underbara Emma kommer hem imorgon så henne ska jag helt klart träffa i veckan med:)
Puss och kram

Måndag

Oj vad länge sen jag skrev här.. Men men bäst att skriva lite igen:) Mår sådär för tillfället då jag har pollenallergi.. Nässpray, ögondroppar och tabletter räcker inte så idag blir det att gå till läkaren och hoppas jag får nåt att inhalera.. Har det jätte jobbigt med andningen tyvärr:(
Annars har helgen varit bra. I fredags vart det lugnt;) I lördags åkte vi en snabbis till Lkpg för att handla skor till mej och bebiskläder till lilla Isabelle:) Sen stressa vi vidare till Mogata för att gå lite på marknaden där:) Hittade en tröja och sen köpte vi även brända mandlar:) Sen blev det middag hos mormor och morfar! Hur gott som helst!!! Grekiskt rakt igenom:) Mums:)
Igår mådde jag inte alls bra så det blev att vara inne för jag hade så svårt att andas.. Det är ju faan att när det för en gångs skull är fint väder så kan man inte vara ute:( Så det blev en innedag för mig och R var ute och greja massa..
Idag är det också hyffsat väder men ska hålla mig inne tills jag ska till läkaren tänkte jag.. Har vart och handlat lite på förmiddagen.. Men nu blir det att ta det lugnt och vara inne tills klockan 13,15.. Bara hoppas jag kan få nåt för det här så jag kan ge mig ut och springa och leva som vanligt igen.. Har inte ens kunnat gå för att det har vart så svårt att andas så nu känns det verkligen att jag måste komma igång igen!! Hatar att vara inne och hatar även att vara still så får jag nåt idag så blir det att springa/gå 3,6 i eftermiddag:) Vill vill vill!!!
Jaha annars då.. Sommarjobb är fixat iaf så jag slipper vara arbetslös snart iaf:) Me like!! Sen får vi se med utbildning till hösten.. Har ju ångrat mig lite men jag vet inte hur jag ska göra än... Sånt som märks!!
I veckan har jag inte allt för mkt planer än så länge.. Beror ju lite på hur jag kommer må men jag hoppas att allt ska bli som vanligt igen idag så då blir det att åka till Lina och Stefan för att titta på lilla Isabelle som kom den 17 April och även mysa med Elicia som fyllde 2 år den 17 April:) Stora tjejen ju;) Sen kanske det blir en tripp uppåt med men vet inte än.. Sånt som märks:)
Nähä ska vila en stund nu innan det är dags att röra sig!
Puss och kram

RSS 2.0