Söndag

Det har varit en väldigt lugn helg här.. I fredags skrev jag prov på engelskan.. Gick inte alls bra!! Sen fika jag med Lina:) Riktigt trevligt!! Sen hem och vila.. Mådde inte alls bra.. Kvällen blev väldigt lugn. Beställde kebab rulle och glodde på Lost:) Mys kväll;)

Igår åkte vi på morgonen och köpte en liten båt! En roddbåt:) Ska bara hitta en snurra till den med!! Känns bra att vi har en egen båt faktiskt!! Då kan man planera precis när man vill åka osv. Man kan även åka ut en sväng och fiska så det är jag väldigt glad över att vi köpte!! Och den var inte dyr heller:) Så nu kommer vi nog spendera nästa sommar på sjön:)

Sen höll Rickard på och greja och jag tog det lugnt. Mådde inte bra igår heller.. Så det blev en väldigt lugn dag. Lagade god mat på kvällen och bara myste.. Men orkade inte vara uppe längre än till 9 så det blev sängen väldigt tidigt igår!!

Idag är också en lugn dag.. R grejar som vanligt. Jag tvättar och eldar.. Lite lagom krävande. Måste vila så jag orkar med skola och jobb i veckan. Hoppas jag blir frisk snart!! Fattar inte varför jag blir sjuk så mkt men men hoppas på svar imorgon..

Annars händer inte så mkt för tillfället.. R grejar med huset så att det mesta blir klart innan vintern. Inte så jätte mkt kvar nu så nästa sommar hoppas jag att allt är färdigt:)

Måste även beställa tid för vaccination:) Vintern närmar sig och så även våran resa!! Ska bli super nice!! Längtar verkligen efter värme sol och bad:) Och även drinkar på stranden:) Kan nog bli riktigt mysigt!!

Hopp fortsätta softa kanske!!

Puss och kram

Onsdag

Hopp så var man sjuk igen.. Genom förkyld och uvi.. Kan det inte bara sluta!! Orkar inte vara sjuk mer!! Plus att ryggen är kass med.. Suck!! Det är nog inte meningen att man ska få vara frisk.

Skulle varit i skolan idag men som sagt det gick inte så bra. Fått läkartid vid halv 2 så hoppas det är uvi så jag kan få känna mig bättre igen.

Annars rullar allt på känns det som. Jobb och skola hela veckorna och massa på helgerna. Men i helgen hoppas jag det blir lugnt! Har iaf inget planerat. Känns som att man skulle behöva ta det lite lugnt. Men blir å andra sidan inte frisk ändå så egentligen spelar det väl ingen roll..

R är sjuk med. Nåt med ögonen och även bihålerna. Så nästa vecka har han 2 läkartider och jag 1.. Hoppas det kommer på vad det är för fel på han för han mår absolut inte bra som det är.

Mia kommer nog förbi en sväng sen iaf:) Bästa lixom!! Har börjat umgås massa med henne igen och det känns jätte bra:) Måste även försöka träffa Lotta nån dag med!!! Var sååå länge  sen och varje gång vi bestämmer nåt så blir jag sjuk..

Nähä nu ska jag ta tag i att plugga lite. Missar massor när man är hemma och är sjuk men inget att göra åt lixom. Har massa läxor som måste lämnas in så det är bara att sätta igång!!

Puss och kram

Lördag

Och allt känns svart.. Fattar inte varför jag bara är ledsen hela tiden och helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen hela dagarna.. Allt brast igår. Fattar inte men jag bara orkade inte vara glad längre. Låg och grät i flera timmar och sov och grät hela natten. Vill inte att jag ska må så här. Det här är INTE jag!! Jag är glad och positiv.. Vart har den personen tagit vägen?? Hur länge ska man behöva må så här?? Jag fattar fortfarande inte vad som hänt lr förresten inget har ju hänt förutom att allt känns svart och meningslöst!! Men varför???

Och R förstår ännu mindre..Hur lätt är det att förstå när den man lever ihop med inte talar om hur hon egentligen mår och sen när det brister så orkar hon inte prata eller kan inte prata för hon gråter så hysteriskt..

Vad har jag ställt till med?? Är vi ihop lr inte? Varför mår jag som jag gör? Jag vill ha ett slut på det här NU!!!

Jag vill hitta tillbaka till den person jag egentligen är men hur gör man det?? Och jag vill hitta tillbaka till min underbara sambo som alltid ställer upp och som alltid finns vid min sida oavsett vad... Och som jag älskar mest av allt i hela världen!! Utan honom nää jag vill inte tänka mig ett liv utan honom...

Mycket tankar och frågeställningar i huvet just nu men måste få skriva ner det nånstans och det blir ju här alla tankar kommer fram..

Har iaf gått en långpromenad för att försöka rensa huvet men det gick inte så där jätte bra..

Ska sätta på en kopp kaffe sen får vi se om jag orkar ta tag i den här dagen eller om det blir tillbaka till sängen...

Puss och kram

Torsdag

Jaha är fortfarande sjuk.. Igår var en hektisk dag. Blev engelska prov på morgonen. Sen hem och laga mat till älsklingen. Sen dra vidare till Motala. Det gick bra och det var inget allvarligt vilket känns skönt!! Nu kan man andas ut igen!! Märktes att vi gjorde det båda två:) Sen hem och jag gick och la mig direkt.. Älsklingen åkte upp till hans bror på kalas. Han blev inte borta så länge utan kom hem och myste med mej istället:) Skönt att allt är som vanligt igen!!

Hopp annars är jag jävligt trött på att vara sjuk! Fattar inte varför det inte kan gå över för.. Men men bara hoppas jag blir frisk till nästa vecka för det här är riktigt tråkigt!!

Idag blir det lugnt. Ska se om vi har några bra filmer man kan glo igenom.. Hyrde en i förrgår men blir dyrt och hyra hela tiden med.. Nåt borde vi väl ha!! Ska försöka tvätta lite med.. Har massa tvätt så det måste göras med!! Men tur att det inte är så ansträngande:)

Dag nummer 4 med pulver idag.. Hoppas jag pallar ett par månader nu:) Vill verkligen bli smal!!!! Så nu MÅSTE det gå!!! Har stått still sen i maj så det känns verkligen att nu är det dags!!! Droppa de sista 30 minst!!

Nähä dax att ta en morgon shake sen dags att bädda ner sig igen!!

Puss och kram

Fortfarande sjuk:(

Hmm inget kul att vara hemma längre. Tur jag ska till skolan och skriva ett prov imorgon iaf. Sen ska vi till Motala med. Inte lika kul men samtidigt skönt att äntligen få veta om det är nåt allvarligt lr inte. Hoppas inte det. Älsklingen hade tagit ledigt imorgon för att följa med och det känns skönt! Behöver stöd nu!!

Behöver närhet med men det känns inte som att jag får nån alls. Vet inte vad det är just nu.. Vi som alltid varit nykära och myst hur mkt som helst. Nu tar vi knappt i varann. As jobbigt!! Bara hoppas det är en övergående period för så här kan man ju inte ha det!! Tog upp det lite förut så jag hoppas det blir en stor förändring snart!! Kan ju även vara så att oro är en stor bit av det hela. Man funderar och tänker alldelles för mkt.. Aja imorgon vet vi ju!!

Ska snart sova. Det ända jag gör är gråta, må dåligt och sova.. Hmmm... Hur länge orkar man...

Kände bara för att klaga av mig! Imorgon mår jag bra igen men idag är ingen bra dag och man måste få ha dåliga dagar!! Tur att det bara inträffar typ ett par gånger om året!! Annars skulle jag aldrig orka!!Jag är inte sån här i vanliga fall ju... Nähä sova var det!!

Och mysa med älsklingen! Ta igen lite mys nu:)

Puss och kram

RSS 2.0