Onsdag

Jaha skulle ju åkt uppåt idag men blev inget då ryggen strejkar.. Jobbade några timmar men sen fick jag åka hem. Lagade lite mat när jag kom hem. Sen åkte jag till Sofia och kollade deras kattunge och tog en fika:) Hur söt som helst!! Vill med ha:) hehe:)

Får se om jag åker upp imorgon eller nåt istället! Vore roligt att träffa alla men inte när jag har så här ont då orkar jag inte. Så vi får se hur det blir helt enkelt. Är iaf ledig tills på måndag nu:)Så det känns bra! Har höstlov från skolan så då jobbade jag måndag tisdag onsdag och sen ledig resten:) Me like!!

Annars rullar allt på har inte hänt så mkt nytt. Ska vaccinera mig på måndag inför thailands resan:) Är ju över 2 veckor sen jag tog svininfluensa vaccinet så då skulle det vara lugnt! Känns skönt att äntligen börja ta sprutorna för då vet man att det börjar närma sej:) Eller vi ska ju inte åka förrän januari/ februari men ändå!! Vill nu!!!

Nähä nu ska jag fortsätta elda lite så det blir lite varmt här inne!!

Puss och kram

Tisdag kväll..

Jaha det var länge sen jag var inne här och skrev. Inte haft ork och lust. Mått dåligt igen men hoppas jag är på väg uppåt än en gång orkar inte vara där nere i det mörka längre!!Ska till kuratorn på måndag så jag hoppas det ska hjälpa.

Annars rullar allt på.. Jobbar 14 timmar i veckan och pluggar engelska 3 timmar. Det räcker verkligen... Skulle vilja ha ett vanligt jobb snart men planen är att plugga i vår:) Ekonomiassistent på distans i stockholm:) Kan nog bli skoj!! Ska söka dit nu i veckan får vi se om man kommer in! Hoppas iaf på det!

Jobbar bara imorgon med sen har jag lite höstlov! Fan vad skönt! Så imorgon drar jag nog uppåt norrköping och träffar Johanna iaf:) Sen får vi se om jag blir kvar där uppe ett par dar eller hur jag gör. Skulle vara kul att hinna träffa lite mer kompisar när man ändå är uppe lixom:) Ska klura lite på det!

Fick gå hem tidigare från jobbet idag då ryggen inte ville som jag ville. Så har varit ute och gått en långpromenad sen en lång varm dusch. Nu blir det snart sängen och vete kudde:) Hoppas ryggen och kroppen är mer samarbetsvilliga imorgon:)

Nähä dags att hoppa i sängen men en liten uppdatering blev det iaf!!

Puss och kram

Söndag igen..

Shit vad veckorna går fort!! Förra veckan hände inte så mkt. Jobb och skola.. Fika med Mia, Tutta och Malin:)

Fikade även med Lina på skolan:) Jätte kul med nya kompisar! Lr vi har ju gått samma gymnasium men inte pratat så mkt då.. Skillnad nu:) Hel go tjej!! Känns skönt att få nya kompisar med samma intressen!! Har även en ide på gång och hoppas vi kan starta upp ett företag vart efter med:) Massa planer!! Ska även prata med Emma får vi se om vi kan gå in alla tre och starta eget!! Skulle vara riktigt nice eftersom det inte finns några direkta jobb längre.. Och alltid roligare att jobba åt sig själv!!

Helgen har varit hyffsat lugn. I fredags var jag i skolan först och sen fika med Lina. Sen kom R hem vid typ halv 1 så då åt vi bara lite och sen drog vi vidare till Yxnerum för att köpa mopeder. Sen blev det att vi åkte till mamma och dom och fikade:) Riktigt mysigt!! Var länge sen vi sågs nu! Vi kom väl hem typ 9 på kvällen så då blev det inte mkt mer gjort.

Igår städade jag och grejade inne. R höll på ute. Sen på kvällen lagade vi lax. Super gott blev det!! Och sen kolla lite tv så det var en lugn kväll. Drack lite vin och bara myste:)

Idag blir det nog att kolla på bil på dan. Sen vid 3 ska vi ut till hans mormor och morfar. Hans morfar fyller år så då blir det fika där:) Var länge sen vi träffade dem med så det ska bli kul:)

Annars har det inte hänt så mkt mer. På tisdag blir det smärt och rehab för att träffa coachen och även arbetsterapeuten! Annars är det inga mer planer för veckan heller mer än jobb och skola.. Allt rullar på!! Men kanske blir arbetslös sista oktober så ska ta vara på den här sista månaden. Men inget bestämt än så har inte en aning om nånting känns det som. Försöka ringa af imorgon se om jag kan få tag på min handläggare och kolla läget. Se om hon vet nåt än. Kanske kunde få förlängt 6 månader till men det är sånt som märks!

Jaha en liten uppdatering blev det iaf:)

Puss och kram

RSS 2.0