Tisdag!

Jaha tisdag  idag. Det rullar på så himla fort! Bara en månad kvar till jul:) Sitter faktiskt och lyssnar på lite jul musik och saknar faktiskt lite snö.. Undrar vad som händer med mej jag gillar inte ens snö.. Hmm kan ha med att göra att vi snart åker till värmen och då hoppas jag att det är riktigt ruggigt väder här hemma:)

Annars så rullar allt på. Ryggen var okej enligt röntgen plåtarna så då är det de underbara musklerna då. Har nog aldrig haft så ont som nu men är bäst på att bita ihop och köra på ändå:) Världens bästa skåderspelerska.. hehe..

Skulle fortsätta med mina tabletter med. Hmmm och jag som vill kunna dricka i Thailand men kanske kan prov festa lite hemma och se vad som händer:) Är ändå rätt sugen på en fest så det vore kanske nåt!! Och händer inget fortsätter jag med dem annars kommer jag ge upp dom innan så är det bara. Kan ju inte vara utomlands i minst två veckor utan en enda drink lixom!!!

Jobbat idag och igår. Imorgon skola. Gastroskopi torsdag:( Usch vad jag är nervös inför det!!! Bara hoppas jag blir tillräckligt ned drogad innan annars får de söva mej!! Skola och nationellt prov på fredag. Yeah vad jag längtar till det då.. INTE!! Sen på kvällen ska älsklingen och jag på bio:) Mys Mys:) Luftslottet som sprängdes:) Lördag ska vi till Fredrik och Mikaela på middag tror jag. Annars blir det en mys kväll för oss själva:) Får se hur det blir. Söndag ska vi fira älsklingen och svärmor. De fyller ju så lämpligt nu alla i hans familj typ. Så många kalas blir det men det är bara trevligt att träffa alla:)

Har förändrat mitt liv lite med. Bytt kost och börjat motionera och hoppas på snabba resultat! Gått ner en del men inte så mkt än. Har ju lixom lite som ska bort men nån gång måste man ju ta tag i det så det fick bli nu! Mitt i alla kalas och födelsedagar och jul och nyår:) Kunde inte valt en bättre tid! Men men jag ska unna mej massa gott i Thailand sen så då känns allt genast mkt lättare!!!

Nähä ska ut och ta min dagliga promenad nu. Sen duscha för att sen åka och hämta tv spel med mitt hjärta:) Vad tråkigt vårat liv skulle vara utan alla road trips:)

Älskar verkligen min Rickard hur mycket som helst! Finns ingen som ställer upp och finns för mej så mycket som han gör! Som verkligen älskar mej för den jag är och jag älskar honom för den han är!

Puss och kram


Ingen skola..

Jaha på väg till skolan idag ringer Elin och säger att engelskan är inställd så det var bara att vända och åka hem igen. Känns lite snopet när man är inställd på att åka iväg. Visserligen var det skönt på ett sätt med för det blir ytterligare en dag att vila ryggen på.

Som sagt sökte ju till vc i måndags för jag har sååå ont i ryggen. Efter undersökning så kom han fram till att vi skulle röntga för säkerhetsskull. Jag åkte in till Mjölby på eftermiddan och gjorde det. Får svar i slutet av veckan eller på måndag. Får väl se om det är nåt. Smärtan i ryggen är bland det värsta jag har varit med om någonsin. Men men det återstår ju att se om det är nåt. Har varit hemma och tagit det lugnt hela helgen plus måndag tisdag och så även idag. Pluggat lite igår och även varit ute och gått ordentliga promenader. Känns absolut inte bra att gå men ska försöka minst 30-45 minuter varje dag. Idag blir det nog promenad på dan om det kan sluta regna. Är så tråkigt att gå när det är mörkt.

Annars händer inte så mkt. Orkar inte så mkt just nu. Imorgon ska jag till kuratorn igen och förhoppningsvis jobbet innan med. Helgen har vi nog inga planer för heller. Den blir nog med lugn. Rätt skönt faktiskt:)

Nähä ska ta tag i att rensa lite i mina kartonger nu. Sen blir det lite plugg med idag.

Puss och kram

Onsdag

Jaha dags att skriva lite igen. Har inte orkat men nu kanske man skulle bli bättre på det igen:) Idag har varit en bra dag:) Var i skolan och umgicks med bästa Lina:) Sen träffade vi även söta J på en fika:) Var super kul att träffas igen!! Kom fram till att vi inte setts sen påsk. Illa!! Lr vi har väl fikat nån gång på ikea med men ändå alldeles för länge sen!! Så nu får vi bli bättre på det!

Sen kom svärmor förbi en sväng nyss. Alltid trevligt:) Och Mia kom med förbi en sväng. Ska även ut och gå sen med är planen är bara så jäkla trött så blir att vila först tror jag. Annars blir kvällen lugn är min tv kväll så det blir att kolla på det:)

Vad har hänt sen sist då? I fredags var Mikaela Fredrik och Linus här på spontan middag:) Riktigt trevligt! I lördags var vi hos mina föräldrar och det var oxå super roligt! I söndags var det farsdags fika hos svärfar och svärmor och det var med trevligt:) Fullt upp som vanligt!

I helgen blir det lugnt på fredag. Blir nog en myskväll bara Rickard och jag! Det var såå länge sen vi hade det! På lördag kommer Fia och Danne på middag:) Ska bli jätte kul!! Kul att Fia och jag har tagit upp kontakten igen:) Träffats 2 gånger på en vecka typ:) Riktigt nice!! SÅ den kvällen kommer nog bli riktigt rolig!!

Nähä vila lite kanske sen ut och gå i snörusket!!

Puss och kram

RSS 2.0