Oj vad länge sen!

Oj nu var det länge sen jag uppdaterade.. Har haft fullt upp och varit mkt sjuk.. Riktigt jobbigt!! Är sjuk igen nu. Just för tillfället är det feber och genom förkyld. Har även haft nån form av magsjuka för några veckor sen..

Men har hunnit hitta på massor mellan sjukdomarna:) Åkt runt och hämtat spel som vanligt. Även sålt min bil:) Me like! Nu har jag tagit över Rickards turbo:) Han har äntligen ställt på sin älskade bmw så då får jag åka saab turbo och inte mej emot:)

Hunnit umgås med Mia en hel del och även Malin och Tutta! Kanon kul!! Har även träffat Mikaela med:) Kärlek till dessa brudar för att ni finns i mitt liv!! Utan er skulle jag inte vilja leva! Sen har vi även bästa Emma som är den bästa av alla!!! Älskar verkligen den bruden mest av allt:)

Saknar även brudarna från smärt-och rehab!!

Helgen som var har varit helt perfekt!! I fredags var det skola först sen direkt in till lkpg med mika:) Kollade runt massor! Sen hem och städa sen upp till sörping för att köpa några delar sen vidare till mamma och dom för fika:) Sen hem och mysa med champagne och kräftor:) Firar snart 3 år och jag började med pulver idag så jag kommer inte äta på ett par månader nu så då tyckte jag att vi skulle mysa till det lite:) Så det blev en kanon kväll!!! Riktiga firandet för 3 årsdagen kommer nog när vi sitter på en sandstrand i Thailand i Januari eller Februari:)

I lördags åkte vi vid 9 härifrån för att kolla på bil. Svärfar fick följa med oxå! Kom dit och bilen var inte mkt att ha så det var bara att vända och åka 20 mil hem igen.. Så sammanlagt körde vi över 40 mil den dan... Hmm.. Men men inte mkt att göra åt. Kom hem vid 5 ungefär. Då var det bara att hoppa in i duschen för att vid 6 skulle det komma folk på förfest:) Vi blev Sandra, Johanna, Jonne, My,Li och jag och Rickard:) Det var lagom!! Sen vid typ 22 drog vi vidare emot bayersk:) Det var hur lyckat som helst!! Hade verkligen jätte kul även fast jag knappt drack nåt!! Var verkligen en kanon kväll!! Länge sen jag hade så kul. Vid typ halv 1 blev det att dra sig emot pizzerian för natt mat:) Sen hem och sova! Hur skönt som helst att komma hem tidigt för då blev inte hela dan igår förstörd!

Igår sov vi länge men höll ändå på och grejade lite. Var även i skogen och plockade lite svamp.. Även fast jag inte mådde bra ville jag ändå komma ut lite!  Finns inget skönare än att vara ute i skogen i flera timmar och bara njuta av tystnaden och luften:)  Längtar tills vi hittar drömhuset på landet med ett litet stall:) *drömmer mig bort*

Idag blir det inte mkt gjort. Ligga i sängen typ.. Plugga lite. Har prov på onsdag så det kan ju vara bra att kolla igenom iaf. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt! Vill ju passa på att jobba så mkt som möjligt innan det tar slut..

Nähä nu blir det sängen igen!!

Puss och kram

Jahopp!

Var väldigt länge sen jag skrev nåt här. Har varit full fart så har inte riktigt haft tid men nu börjar det lugna ner sig.. Har varit på släktkalas med min del av släkten:) Var riktigt roligt!! Sen sov vi kvar hos mamma och pappa och åkte ut på sjön dan efter!! Riktigt härlig dag!! Älskar havet:) Vad har hänt mer.. Vi har varit på massa fester:) Har varit riktigt lyckade sådana:) Umgåtts med kompisar och bådas familjer:) Varit ännu mer i stugan:) Solat och badat de dagar när solen äntligen har tittat fram! Så den här sommaren har nog varit den bästa hittills för vi har verkligen för första gången haft semester:)

Nu sista veckan har det inte varit lika skoj.. Rickard började känna sig dålig i måndags och fick springa på toan.. På tisdagen var det ännu värre. Jag blev dålig tisdag kväll... Men jag fick bara springa på toan ett par gånger tisdagen och onsdagen. Torsdagen började jag må hyffsat igen. Han har varit så dålig så igår fick vi åka in med honom till Motala. De tog lite prover men de hittade inget direkt. Sen igår kväll började han må bättre iaf och han sover fortfarande och det är ett tecken på att han är frisk för han har knappt sovit nåt den här veckan. Det kan vara salmonella men de vet inte.. Men hoppas han blir frisk nu för så sjuk som han har varit den här veckan har han nog aldrig varit i hela sitt liv!

Så grillkvällen i fredags blev inställd och festerna vi skulle på igår med.. Igår somnade vi typ halv 5 på eftermiddagen och vaknade 8 på kvällen. Åt lite kvällsmat sen såg vi filmen jagad på trean. Efter filmen somnade vi igen och jag vaknade halv 9 och Rickard sover fortfarande:) Snacka om att vi har varit trötta! Och ändå har vi bara legat i sängen hela veckan.

Men idag ska jag iaf ut och gå:) Måste ta tag i det. Har bara 2 månader på mig att gå ner så mkt som möjligt innan vi äntligen åker till Thailand:) Åh vad jag längtar!!! Det kommer bli det bästa nånsin:) Hoppas även på att kunna börja pulvra igen med:) Det är mkt roligare när man går ner mkt och verkligen känner resultatet direkt!! Så jag hoppas vi har råd med det!! Skulle vilja ta 15-20 kilo innan vi åker men får se hur mycket som försvinner. Allt som är minus är bra:)

Nähä dax att göra lite frukost och sen ta en riktigt lång promenad:)

Åh höll på att glömma imorgon börjar jag skolan med:) Lr ska bara läsa engelska B men ändå:) Och samtidigt fortsätta arbetsträna så det kommer bli  en riktigt bra höst:) Trivs kanon på jobbet och hoppas skolan blir rolig med:)

IKEA fika snart tjejer???

Puss och kram

RSS 2.0