Ledig dag

Hopp idag är man ledig. Har inte gjort så mkt. Städat i ordning i skafferiet har jag gjort iaf. Var såå rörigt och saker som hade gått ut osv så nu är det gjort iaf. Och sen eldat med såklart:) Börjar äntligen bli varmt igen!!

Sen ringde M från smärt och rehab och hon hade pratat med försäkringskassan så nu ska vi ha avstämningsmöte med dem i februari:) Är hur glad som helst!!!! De nekade mej möte när jag pratade med dem men M hade lyckats övertala dem!! Känns såååå skönt!!! Fan vad glad jag är känner jag!!! Hoppas att vi kommer fram till vettiga saker och att det mesta löser sej.. Tack M!! Tar tillbaka kommentaren från andra M:s blogg för nu ligger hon på topp 5 i min värld:) Iaf idag!! Weee:)

Annars händer inte mkt. Har fått mkt mer värk de sista veckorna så jag är helt slut i kroppen. Inte ett dugg roligt. Hoppas vi kommer ta upp det på mötet med.. Eftersom det antagligen är permanent värk.. Hmmm:( Det känns mindre roligt.. Men å andra sidan har jag lärt mig att 25-50% jobb är bättre än inget istället för mitt gamla tänk där jag bara var tvungen att ha 100% jobb. Så jag hoppas jag klarar av lite jobb iaf. Vill inte vara hemma resten av livet men vill inte ha ett jobb där jag kör slut på min kropp heller. Så det ska bli skönt att få arbetsträna snart!! Få se vad man klarar av och vad man ska jobba med osv. Så nu ska jag sätta mig och skriva ihop tänkbara praktikplatser och lägga upp en plan för det. Kanske även kolla upp om det behövs utbildning och så. Fan vad motiverad jag blev nu!!!:) Jag som saknat den motivationen nu ett bra tag men nu kom den nog tillbaka!!

Imorgon är det sista dan på smärt och rehab!! Kommer saknar tjejerna men vi måste hålla kontakten även efter det här!! Kanske ikea fika lr vad säger du J??Hehe:) Tack för allt stöd som ni gett mig i gruppen!!! Utan er hade jag aldrig kommit så långt som jag gjort!!!

Nähä ska fortsätta stöka lite här hemma. Kanske uppdaterar senare!!

Puss och kram

Onsdag

Hopp onsdag idag.. Fick sovmorgon till 8 och det var super skönt. Har sovit riktigt illa inatt så därför var det extra skönt att få ligga kvar en stund och ha en morgon utan stress!! Har precis tagit morgon drinken och gjort mej iordning. Väntar bara på att telefonen ska ringa så jag kan åka sen. Lite onödigt att hon ska ringa när jag inte fått mina koder än men men.

Igår fikade jag med mia en snabbis. Sen skulle R och jag ha myskväll men han grejade med bilen istället och jag umgicks med svärmor.. Sen åkte vi hem och kollade på film. Mannen som älskade Yngve tror jag den heter. Orkade bara se en stund innan jag somnade. Så får se klart den ikväll. Men den verkar riktigt bra iaf!!

Jaha idag blir det lkpg till 4 sen är jag inte hemma förrän 5. Sen skulle vi visst till mjölby en sväng efter 6 när R slutat jobbet.. Så det blir en heldag men lika skönt det. Allt går så mkt lättare när man har fullt upp!! Man förtränger saker då!!!

Nähä ska svara på lite enkäter nu innan jag ska åka!!!

Puss och kram

Tisdag

Jaha idag var det kort dag i lkpg. Men den har varit riktigt bra och jobbig.. En dag med mkt känslor. Vet inte riktigt vad som har hänt men har hamnat i en riktig "down" period.. Inget känns roligt eller meningsfullt. Kanske är det ångest över att det är slut på fredag och vi ska stå på egna ben igen. Kanske är det pga försäkringskassan. Kanske är det pga ökad värk. Finns ganska många faktorer som spelar in känner jag. Varför kan aldrig nåt gå smidigt för? Är trött på fk som alltid ska krångla till allt. Inte ens ett möte kan de ställa upp å komma på men jag ska alltid infinna mig på deras möten? Hmmm.. Jag har ingen energi till det här känner jag. All energi är som bortblåst. Fattar inte vart den tog vägen men nu finner jag den inte längre. Varför kan man inte vara stark jämt för...

Utan tjejerna i gruppen och deras stöd hade jag aldrig kommit så långt som jag har kommit under de här 8 veckorna för även om allt känns skit nu så vet jag att de har hjälpt mig massor!!! Och att vi alla har förändrats väldigt mkt på bara 8 veckor. Det är helt ofattbart egentligen.

Imorgon blir det att åka in tidigare för då ska vi ha en sista fika hela gänget!!! Så blir att röra sig runt halv elva tror jag!!

Idag ska jag inte göra så mkt mer. Hoppas Mia ringer så vi kan ta en fika. Var så länge sen jag träffade henne!! Sen ska jag nog bara vila och ta det lugnt. Känner mej helt slut. Elda lite med måste jag göra.. Lr jag håller på med det men det tar ju ett par timmar innan det blir varmt igen. Ska kanske ut och gå en sväng sen med. Gick en sväng igår plus träning. Och det var super skönt!!!  Idag mår man som man förtjänar i kroppen men samtidigt är det så skönt att gå en promenad i raskt tempo sen slänga sig i duschen för att sen bädda ner sig.. Det finns inget skönare så det hoppas jag att jag orkar sen!!

Nähä vila var det!!

Puss och kram

Måndag

Jaha måndag igen.. Helgen som varit har vart lugnt. I fredags åkte vi och handlade lite.. Sen slappa vi mest.. I lördags åkte vi till mjölby och kolla på bil som vi köpte.. Sen när vi kom hem gick jag och vila. Hade sååå ont så det var bara att ligga och slappa. Sen beställde vi 3 rätters från kina restaurangen. Men  tyvärr var det inget vidare gott. Jag som hade sett fram emot en lyx middag men nästa gång vi ska äta kinamat så blir det att hämta i mjölby lr tranås. Lite synd för förra gången vi åt där var det jätte gott men nu var det inte alls gott..

Igår tog vi det lugnt. Åkte till stan en sväng och jag bytte en tröja och lite. Skönt att komma hemifrån helt enkelt. Sen slappa vi mest. Käka pizza och kolla film. Så helgen har vart lugn och skön.

Idag har jag vart på smärt och rehab hela dan. Kom hem halv 4. Så det blev en hel dag. Men skönt det. Gillar inte att vara hemma, Förstår inte riktigt men känner mej rastlös och uttråkad när jag kommer hem även om jag är helt slut.. Men men måste nog ta och inse att det kanske inte är så dumt att vara hemma ibland. Men har nog alltid vart sån om jag tänker efter. Jag skulle behöva ha aktiviteter från morgon till kväll så kanske jag skulle vilja vara hemma ibland. Men som läget är nu så vill jag inte det. Men nu är jag så illa tvungen för jag eldar:( R är hos svärmor och svärfar men jag fick va hemma och vakta.. BLÄ!!! Men men.. Hoppas han kommer snart!!! Ska försöka gå ut och gå en sväng sen. Sen blir det nog film sen sängen.

Imorgon är det kort dag i lkpg. Slutar 12 imorgon. Vad ska man göra sen... Hmm.. Ska nog fråga Mia vad hon ska göra imorgon för då kan jag säkert träffa henne en stund!!

Nähä ska slänga in lite ved igen... Hmm...

Puss och kram

Ledig

Jaha idag är det torsdag och då är vi lediga.. Igår hade vi bara stationsträning. Det var bara S och jag. Men jag hade så jävla ont så jag fick massa tips av H och sen fick jag även träfffa doktor M. Men skönt för det är "bara" en ordentlig inflammation i höften.. Hmmm.. Så nu ska jag stretcha massa och ha värme på osv.. Kunde knappt gå när jag kom hem så det var en väldigt lugn kväll här.. Idag känns det lite bättre men det brukar kännas skapligt på förmiddan så brukar det bli värre ju längre dan går.. Men ikväll måste jag må skapligt för då ska vi till vetlanda och nässjö!! Lite skönt att komma hemifrån iaf!! Gillar inte alls att vara hemma.. Men men..

Håller på å eldar nu så det ska vara varmt tills vi åker och kommer hem ikväll så vi ska slippa det då.. Ska snart börja med maten med.. Kyckling och ris fick det bli idag..

Längtar tills imorgon dels smärt och rehab och sen kommer Emma på kvällen med!! Ska bli såå kul att träffa henne!! Har inte setts på flera veckor.. Så det blir myskväll då!! Sen åker hon väl hem nån gång på lördan för på söndan åker hon till åre för att jobba.. Vi ska upp och hälsa på i början av mars hoppas jag:) Ska bli sååå kul!!!

Nähä laga mat var det ja..

Puss och kram


Tisdag

Japp har vart på smärt- rehab idag. Var riktigt bra men mår piss!! Men men så är det ibland. Men kul att träffa tjejerna iaf.. Eller det var bara S och M med idag men vi hade det roligt som vanligt!! Shit vad jag kommer sakna dom sen!! Men vi måste hålla kontakten efter det här med!!!

Nu har jag varit hemma ett tag.. Mest eldat och kollat lite på en serie. De halvt dolda tror jag den heter. Verkar faktiskt riktigt bra!! Måste se ett avsnitt till tror jag. Ska försöka vika in lite kläder med sen. Garderoben vart ju äntligen klar igår:) Men känner att kroppen protesterar mot det mesta men jag måste iaf vika in lite så jag får se hur det blir. Rickard får nog hjälpa mig lite sen med!! Då kanske allt blir klart:) Vore ju skönt för då kan vi bygga klart garderoben vi köpte på ikea i helgen med så får vi plats med massa i badrummet sen med:) Har köpt 2 garderober dit så det kommer bli jätte fint när allt blir färdigt!!

Nähä nu ska jag kolla lite sen vika lite tvätt!!!

Puss och kram

Sjuk!!

Ingen rolig dag idag.. Sjuk.. Hmmm... Men men hoppas det blir bättre snart!! Vill inte och har inte tid att vara hemma egentligen!! Men ska försöka gå imorgon iaf!! Har bara legat och vilat idag nästan. Eldat lite men det är nog det ända..

Nej nu ska jag fortsätta vila.. Så jag orkar upp imorgon.. Hoppas på att jag är frisk!!

Puss och kram

Lördag

Kom på att jag inte skrivit nåt om när vi var på spa!! Så tänkte bara skriva lite kort om det. Det var ju förra lördan vi åkte till nässjö för att bli bortskämda:) Jag och min släkt gav det till Rickard i 30-års present! Så vi åkte tidigt på lördagmorgonen. Stannade till i eksjö för att kolla läget men var inget att ha så vi fortsatte ner till nässjö. Checkade in och sen gick vi ut ett varv på stan! Hittade en tunika och två koftor så jag vart hel nöjd:) Så då fick jag med känna mej fin på kvällen sen:;) Sengick vi tillbaka och vilade lite och sen fick vi våra behandlingar. JAg hade valt kurbad med ansiktsbehandling. Det var super skönt!!! Men fick verkligen igång blodcirkulationen så var varm resten av kvällen och det är inte likt mig som alltid fryser.. Rickard fick rygg och nackmassage. Han var oxå super nöjd. Efter behandlingarna blev det fika. Sen vila för jag mådde så konstigt. Varm och konstig helt enkelt:) Sen var det bara att göra sig fin inför middagen. Det serverades 3 rätters!! Riktigt lyxigt!! Var hur gott som helst!! Sen blev det faktiskt lugnt. Gick upp på  hotellrummet och tittade på film och bara slappade. Vi var helt slut båda två!!

Söndagen var väldigt lugn. Kom hem hit vid 2 ungefär. Eldade och slöade typ. Hur skönt som helst!!

Det var lite om den helgen...

Snart ska vi upp och fira min kära mor som fyller år idag:) Så ska bara duscha sen käka lite. För vi måste stanna i linköping och handla lite med. Så idag blir det en heldag med familjen:) Mysigt!!!

Nähä väcka rickard kanske!!!

Puss och kram

Torsdag

Jaha idag är man ledig..Men mår inget vidare så det blir nog inte så mkt gjort idag.. Håller på å eldar iaf.. Var inte direkt varmt imorse men nu börjar det bli bättre!! Och snöar gör det ute med.. Fy vad tråkigt!! Jag vill ha vår nu!!! Men det verkar som att det dröjer. Vitt ute och minus grader.. Så kunde det ha varit i december istället!!

Igår var det lugnt.. Åt lite och glodde på några avsnitt scrubs. Sen mådde jag så dåligt så jag la mig och läste sen somna jag vid 10 typ. Sen sov jag till 9 imorse.. Men är fortfarande trött så blir nog att vila massa idag!! Så man blir frisk nån gång!!!

Nähä ska börja förbereda  lunchen då.. Orkar inte direkt laga nåt så det får bli pytt i panna till rickard och jag äter upp kycklingsalladen sen igår.. Blir smidigt!!!

Puss och kram

Hemma

Jaha så har manvart i linköping igen.. Kom hem därifrån vid 5 typ.. Åkte bara in på föreläsningen. Kände att gympa är inte så smart med feber och ont i halsen.. Men känner mej skaplig nu.. Håller på å eldar. Var 18 grader när jag kom hem. Inte så skönt.. Tänkte att jag snart skulle ut på en promenad med. Gick inte igår pga att jag inte mådde bra men känner att det ändå kan vara skönt att komma ut och få frisk luft!!

Ska snart äta kvällsmat med.. Funderar på kycklingsallad.. Får se vad det blir.. Måste åka och handla imorgon med. Har verkligen inget hemma.. Men rätt skönt för nu har vi tömt frysen och kylen ordentligt. Annars blir det att man kastar allt som blivit för gammalt så det känns skönt att vi slänger inte lika mkt mat längre..

Annars blir det en lugn kväll. Ska nog se ett par avsnitt scrubs. Sen blir det nog boken igen!! Kan inte sluta läsa känner jag!!

Skriver mer imorgon tror jag!! Då är jag ledig:) Blir en lugn dag hemma tror jag!! Ska kurera mej så jag blir frisk snart!!!

Puss och kram

Onsdag

Japp den här veckan går fort!! Har börjat på smärt- och rehab igen!! Hur skönt som helst!! Men blev sjuk igår.. Så när jag kom hem därifrån vid typ 1 så la jag mej sen låg jag resten av den dan.. Inget vidare.. Mår inte så mkt bättre idag heller men ska strunta i stationsträningen men gå på föreläsningen vid 2.. Så nu slappar jag bara och hoppas på att känna mig lite bättre iaf!! Är helt matt och orkar ingenting. Jätte jobbigt!! Skulle egentligen gått på stan med min Emma idag med men får ta det en annan dag.. Saknar henne massor!!

Annars har det inte hänt så mkt.. Ska duscha snart för att åka till mia och köpa halstabletter. Tror att hon jobbar iaf!! Måste ha det för att överleva känner jag.. Bara hoppas att det inte blir halsfluss.. Det orkar jag verkligen inte. Räcker med vanligt halsont och feber och matt i hela kroppen.

Håller förresten på med en riktigt super bra bok av magdalena graaf "det ska bli ett sant nöje att döda dej" tror jag den heter.. Riktigt bra iaf!! Rekommenderas verkligen!! Fördomarna jag hade om henne stämmer inte alls med verkligeheten!!!

Nähä försöka duscha!!

Puss och kram

Snart helg igen

Japp vad det går fort!! Var i Norrköping igår.. Gick lite på stan och så. Jag skulle hitta nån snugg tunika till lördag.. Men som vanligt hittade jag inget och Rickard fick med sej 3 tröjor hem.. Suck!! Men men han behöver ju med kläder men han hittar alltid massa kläder.. Lite orättvist!! Kanske blir att åka till lkpg idag och se om jag hittar nåt.. Tänkte även slänga ut julen idag med.. Får se vad som hinns med.. Måste packa med inför imorgon:) Ska bli sååå skönt att få komma iväg!!! Har längtat efter det här sen i september.. Men när vi egentligen skulle åka i december och jag blev sjuk trodde jag inte vi skulle komma iväg alls men det gick ju att boka om utan att det kostade nåt så nu känns det helt okej!!!

Nähä ska ta tag i städningen nu iaf!! Får vi se om det blir stan sen.. Hoppas det!!

Puss och kram

Onsdag

Jaha vad fort det går!! Men skönt det!!

Hela förra året gick jag hemma och var sjukskriven.. I början visste de inte vad det var. Var jätte jobbigt att inte veta!! Bara skickade runt mej till massa olika läkare och tog miljontals prover. Har fått prova hur många mediciner som helst!!  För jag som var så ung kunde väl inte ha ont i kroppen var det jag fick höra mest hela tiden. Riktigt jobbigt att inte bli trodd!!

Men fick iaf bekräftelse på att jag var sjuk att jag hade fibromyalgi dvs en muskelsjukdom.. Det fick jag veta i juli lr om det var i augusti.. Gick alltså i nästan 8 månader och inte visste nånting.. Men nu när jag vet måste jag lära mig att leva med det.. Har varit jätte svårt att börja om livet typ.. Allt som man kunde göra förut går inte eller tar jätte lång tid. Normala saker som att städa blir jätte jobbigt!!

Men börjar sakta lära mig hur jag ska hantera saker och ting. Tack vare smärt- och rehab!! Där inne är första gången som man verkligen fått hjälp. Och gruppen som jag har hamnat i kan inte bli bättre!! Ingen som är speciellt gammal utan vi är nästan jämngamla allihop. Man får nya ideer och synsätt!! Är så glad att jag fick chansen att vara med i programmet!!

Och nu är det bara 3 veckor kvar sen står vi på egna ben igen.. Ska ha praktik då.. Börja på 25% iaf.. Sen får vi se hur det går!! Mitt mål är att nån gång i framtiden kunna jobba heltid!! Men vi får se men det känns iaf viktigt att få komma ut och börja jobba igen!! Inte ett dugg roligt att gå hemma.. Har inte ens uppskattat att vara ledig de här 3 veckorna.. Känns som man inte uträttar nåt.. Usch!!

Nej 2009 ska bli början på någonting nytt!! Ett bra år helt enkelt.. Vi inleder det med att åka på spa weekend jag och Rickard i helgen:) Som jag har längtat!! Efter det så ska jag gå klart i linköping sen blir det att ha praktik på nåt ställe där jag verkligen trivs förhoppningsvis och sen förhoppningsvis leda till jobb!! Det är målet med 2009!! Och att allt ska vara lika bra mellan mej och Rickard med så klart!! Älskar honom mer än allt annat! Utan honom vore jag ingenting!!

Oj vad djup jag blev men kände att jag behövde skriva av mej lite!!!

Puss och kram

Nytt år!!

Oj vad länge sen det var jag skrev här.. Har ju hunnit vara både jul och sen blivit ett nytt år!!
Kan ju börja med jul.. Vi åkte till mina föräldrar vid typ 12.. Åt god mat och bytte julklappar. FIck pengar och choklad:) Sen spela vi lite pingis.. Sen bar det av emot boxholm igen.. Kom till R släkt vid 19 typ.. Då skulle de äta men vi var inte ett dugg sugna så vi struntade i det.. Sen byttes det julklappar där med. Fick presentkort och en fin ljuslykta typ som vi har hängt upp i vardagsrummet.. Kommer inte riktigt ihåg vad vi fick i julklapp men av Rickard fick jag pengar till en vinterjacka och en jättestor chokladkartong och sen cd skivor.

 Så på annandagen åkte vi till linköping för att shoppa loss.. Men vi var inte ensamna där inte.. Så hittade inget!! Men men på lördagen åkte vi in till tranås istället och där hittade jag äntligen en vinterjacka:) Som jag verkligen älskar!!! Och rickard hittade jeans och en tröja. Så det var en lyckad dag!!

På lördagskvällen kom Emma och vi åkte upp till svärmor och svärfar för familjemiddag.. Emma var såklart med:) Så där blev det god mat och lite spel kväll!! Kom hem typ vid halt 1 lr nåt..

Söndagen gick åt till att bli uppdaterad av Emma som vart i spanien i 5 veckor.. Var jätte kul!!

Måndagen och tisdagen hände nog inte så mkt på.. R jobbade och jag städade och handlade tror jag.. Vi åkte till linköping på måndagen har jag för mig men hittade nog bara ett skåp till badrummet..Kommer bli mer saker köpta till badrummet vart efter.. Ska äntligen bli ordning där!!

På nyårsafton var vi hemma och lagade 3 rätters och bara myste!! Hur skönt som helst!! Och på nyårsdagen var det skönt att vakna och inte ens vara bakis:) Men blev ändå en slapp dag!!

Sen i helgen nu har vi inte gjort så mkt.. Har varit väldigt lugnt.. Jag börjar bli riktigt trött på att vara ledig!!! Vill inte alls vara hemma mer nu!!! Hatar att vara hemma!! Hade varit lagom att börja nu på måndag!! Men men en vecka till sen får vi äntligen börja igen!!!

Oj vilket långt inlägg det blev.. Men nu måste jag ta tag i att göra lite frukost!!

Puss och kram

RSS 2.0