Måndag

Jaha så var helgen över igen. Har varit en väldigt aktiv helg och det gillar jag:) I lördags åkte vi ju till Mjölby på förmiddan. Sen höll R på med trappen. Då ringer gubben som vi köpt ved av och säger att han kommer om 5 minuter. Fick lite små panik för vi var tvungna att flytta bilarna och det.. Men det löste sej. Fick 25 kubikmeter ved. Lr stockar. Så vi började kapa och klyva lite direkt:) Så det höll vi på med på eftermiddagen. Sen på kvällen vart det mys framför tv:n och Robinson:)

Sen igår så åkte vi till lkpg för att inhandla motorsåg och diverse grejer till den. Kom väl hem vid halv 1 och fixade lite mat. Sen började vi med veden igen. Och höll på till klockan var halv 6 tror jag:) Hur skönt som helst att vara ute och greja!! Har saknat det massor!! Det syns knappt i högen med stockar men det börjar allt bli en del som är färdigt iaf:) Sen när vi kommit in blev R sjuk:( Så det blev sängen och kolla film och tv resten av kvällen. Idag är han med sjuk.. Feber och ont i halsen och förkyld. Så han ligger och sover.. Men men bara hoppas det blir bättre och att jag slipper bli sjuk!!

Annars idag händer väl inte alltför mkt. Ska dammsuga av lite men sen blir det nog lugnt.. Känner mej rätt mör efter allt i helgen. Men men det var det lätt värt!!!

Nähä ta tag i saker och ting kanske..

Puss och kram

Lördag

Jaha den här veckan har varit full av överraskningar som inte är positiva:( Fick reda på en sak igår som inte alls var rolig.. Men men det är ju såhär det är.. Men känns ändå konstigt..

Det som iaf är skönt är att R och jag verkligen hittat tillbaka till varandra och blivit som nykära på nytt:) Och det är såå skönt!! Inte bråka och inte vara sura på varandra!! Det är verkligen helt underbart!!

Aja nu orkar jag inte vara djup mera!! Idag har vi än så länge hunnit åka till Mjölby och handla det sista till trappen så den håller R på med nu. Slipar det sista sen ska vi måla den 2 ggr idag om vi hinner. Sen nån gång imorgon med:) Sen ska den bara lackas med så kan vi äntligen börja storstäda huset:)!!! Som jag har längtat!! Hatar att det är damm överallt och fönstrena är super skitiga!! Nu äntligen blir det storstädning av hela huset!!!! Så till påsk ska hela huset vara skinande rent för då kommer mamma och dom för att fira mig. Behöver ha ett datum när det ska bli klart för annars skjuter vi bara på det.. Så nu är det spikat och klart:)

Annars idag är det en riktig skit dag!! Mår riktigt dåligt. Hatar denna kropp!!! Fattar inte varför man hela tiden måste få bakslag:( Börjar bli riktigt irriterad på det!! Igår bakade jag två limpor och sen städade lite. Sen mådde jag piss resten av dagen/kvällen. Alltså såna små saker ska man ju bara klara av!!!! Idag ska jag försöka mig på att baka lite mer bröd tänkte jag!! Är så skönt att ha det i frysen. Och såå mkt godare och nyttigare med hemmagjort bröd. Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer.. Ikväll blir det iaf Robinson:) Me like:)

Nähä ska kanske ta tag i att göra nåt!!!

Puss och kram

Torsdag

Hopp äntligen snart helg:) Me like:) Idag gick jag upp som vanligt vid typ 8.. Fattar inte varför jag inte kan sova längre.. Men men. Tog en promenad direkt. Var såå härligt väder så det var jätte skönt att komma ut en stund. Gick i ca 30 minuter. Men vi ska nog åka och handla sen så då blir det mer motion!! Måste försöka ut och gå varje dag egentligen. Men den här veckan har jag inte varit hemma så mkt.. Men det blir promenad imorgon med. Hoppas Mia följer med då!! Var såå länge sen jag träffade henne!!

Annars idag har jag eldat och lagat mat till älsklingen. Solade lite nu:) Helt underbart väder ute men vill bara att all jävla snö ska försvinna!!! Så satt ute nån halvtimme och njöt i solen med pipan:) Hur skönt som helst!! Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Har inte hunnit det innan. Sen ska jag försöka läsa lite. Känner att jag vill vila en stund innan vi ska till Tranås. Antar att vi tar ett varv på "stan" och sen åker till willys och fyndlagret:) Kanske kan hitta lite roliga saker. Skulle behöva tavlor och lite andra grejer. Får se vad plånboken tillåter. Lr rättare sagt R:s plånbok för min är tom:( Betalade räkningar och så idag och fick ett par hundra kvar. Helt hopplöst!!!! Men men det vänder väl nån gång. Skulle iaf få klippa mej den här månaden och det behövs verkligen!!!!

Åh vad jag verkligen vill ha vår!! Känns som att man behöver sol och värme nu!! Usch vilken lång vinter det har varit. Snöfritt ett par dagar nu förra helgen sen kom det mer snö igen. Har vart snö här hela det här året.. Helt jävla hopplöst!! Men idag har det smält lite iaf!! Hoppas det kan försvinna till helgen:)

Åh vägde mej idag och har äntligen gått ner 15,2 kilo:) Sammanlagt 23,2:) Helt jävla underbart!! Vill bara bli av med allt så man kan handla en helt ny garderob och trivas med sej själv!!! Så nu blir det promenader varje dag:) Så det verkligen kan börja synas!!! Och så man kan ha snygga kläder i vår/sommar!!!

Nähä duscha var det ja...

Puss och kram

Till lkpg igen:)

Jaha för andra gången denna vecka ska jag till lkpg.. Ska träffa S,M och J:) Ska bli riktigt roligt!! Inte träffat dem på ett par veckor nu!! Så det blir nog fika (vatten för min del) och en massa skitsnack:) Me like:)

Hopp igår kollade jag runt på massa utbildningar och hittade iaf en jag gillade som även fanns i Tranås så det kan ju nästan inte bli bättre!! Försökte ringa af men inget svar så nu på morgonen har jag mejlat dem för att se om jag kan få praktik inom det området istället. Känns som att det är nåt som jag verkligen brinner för och vill lära mej mer om så därför blir det nog att söka till den iaf:) Kan vara skönt att veta vad man ska göra i höst med!!! Allt känns så ovisst hela tiden och jag är såå trött på att inget händer därför får man ta tag i det på egen hand!! Hoppas bara att jag får arbetsträna inom det med men känns ändå rätt så jag hoppas det blir bra:)

Annars händer det inte så mkt just nu.. Vill bara få arbetsträna och slippa vara hemma.. Känner att det ger mej absolut ingenting och man blir ju inte direkt friskare av att vara hemma på 100% lr iaf inte jag. Så nu hoppas jag på ett svar från af så att allt kan dra igång. De sa att jag skulle vara igång direkt efter smärt-och rehab.. Hmm tror vi slutade där i slutet av januari.. Och nu är det slutet på mars. De är inte direkt snabba.. Men men.. Får försöka fördriva tiden tills de hittar nåt.. Hoppas pengarna har kommit in idag lr att de kommer imorgon.Har inte ett öre.. Får ta av sparpengarna just nu och det är INTE okej.. Men vad gör man inte.. Vill inte sitta hemma och ruttna heller. Så jag får sätta tillbaka de pengarna när jag få nya och hoppas på att de räcker..

Nähä kanske ska ta och göra sig iordning lite.. För att sen bege sej till lkpg:)

Puss och kram

Vart i stan

Jaha lovade en uppdatering så jag tänkte att jag ska skriva lite om de senaste dagarna.. I torsdags morse åkte jag upp till sörping lr närmare bestämt mogata.. Hälsade på mormor och morfar. Har inte träffat de själva på hur länge som helst så det var trevligt!!! Så där var jag till halv 2 tror jag. Sen åkte jag vidare till farmor som sen följde med en sväng till norrköping. Köpte en vattenpipa:) Äntligen:) Sen hem till pappa och Philip.. Umgicks lite med dem och sen gick pappa och jag ut och gick 5 km. Det var riktigt skönt!!!  Sen åkte jag tillbaka till farmor för att umgås lite till. Sen kom mamma hem vid kvart över 10 på kvällen så då var jag tvungen att åka ner och krama om henne lite med innan jag kunde åka hem:) Så jag var nog hemma 12 typ på natten. Kommer inte riktigt ihåg..

Sen i fredags mådde jag piss. As ont i kroppen och var jätte trött. Men städade och tvättade iaf. Sen kom R hem vid 4 då åkte vi till lkpg för att handla massa.. Så kom hem vid 7 tror jag. Då däckade vi i soffan och kollade på tv..Hur skönt som helst!! Somnade nog väldigt tidigt. Tror vi somnade redan vid halv 12.. :) Hehe vadå pensiovarning:)

I lördags var det kanon väder ute så hela dagen tillbringade vi ute:) Fick massa färg i ansiktet!!! Vi polerade båda saabarna plus att Fredrik (Rickards bror) kom ner och skulle polera en bil med så den hjälptes vi åt med oxå. Sen bytte R olja och så på den bilen vi ska behålla och la ut den andra på annons!! Så idag kommer det faktiskt en och ska kolla på den om nån timme ungefär!! Hoppas de vill ha den!!!
Vi fikade till och med ute flera gånger:) Var typ 25 grader mot väggen på boden så där satt jag och solade och puffade pipa och drack mitt vatten:) Kan inte bli bättre!!!

Igår mådde vi inget vidare så R drog nätverkskabel i hela huset så nu slipper vi ha den liggandes på golvet plus att tv:n funkar både uppe och nere:) Det är lyx!!! Sen blev det att glo på tv och slappa på eftermiddan och kvällen!! Riktigt skönt med en lugn eftermiddag nån gång ibland. Inte ofta det händer här inte!!

Idag har jag ju som sagt träffat Lotta i lkpg. Det var riktigt trevligt!! Fikade och kollade på massa snygga kläder. Hur kul som helst!!! Måste verkligen träffas oftare!!! Sen köpte jag även blandade smaker med cambridge. Har ätit kakao i 8 veckor så nu tog jag några andra med. Är inte trött på kakaon men kan vara gott med lite variation!! Så när jag kom hem förut så blev det en jordgubb:) Mums!! Sen blir det nog vanilj till kvällsmat:) Värsta lyxen att kunna välja lite!!

Idag går jag in på vecka 9 och allt känns kanon:) Går nästan för lätt ibland. Inte alls sugen på mat överhuvudtaget!! Och det är riktigt skönt!! L tog nån tårta idag när vi fikade men jag tog mitt vatten och sen var det inget mer med det. Det är skönt när det går på rutin!!
Hade gått ner 1 kilo sen igår med så då blir man verkligen peppad att fortsätta så nu är det -14 kilo. Känns kanon!! Hoppas jag kan fortsätta med mina promenader som jag börjat med iaf. Gick 3 långpromenader förra veckan och det kändes kanon!! Så nu hoppas jag att jag kan fortsätta med dem samtidigt som jag håller mej till ck för då kommer det nog hända ännu mer!!! Vill bara bli av med allt och kunna få känna mig fin igen.. Kunna visa mig i bikini lr linne och kjol när det är sommar utan att skämmas och må skit!! Det är inte värt det!!! Så när jag äntligen gått ner alla kilo ska de verkligen INTE få komma tillbaka!!! Aldrig!!!

Hopp kanske ska fortsätta tvätta lite och greja lite.. R håller på å slipar trappen med. Det blir super fint!!! Hoppas den blir klar snart!!!

Förresten tjejer en fika i veckan??

Puss och kram

Ny vecka

Har inte haft ork att skriva här på ett tag.. Är nästan en vecka sen.. Men hamnade i en svacka och har inte orkat nåt känns det som.. Ska iaf träffa Lotta idag:) Hoppas hon ger mej massa positiv energi vilket hon alltid brukar göra så jag får mer ork än vad jag haft den sista tiden..

Kommer uppdatera senare idag istället. Ska snart åka!!! Hoppas jag får lite inspiration att skriva av mig lite sen!!

Tack för alla söta kommentarer!! Förlåt om jag har varit dålig på att svara på sms och kommentera era bloggar men hoppas jag snart får ny energi så lovar jag att göra det igen!!!! Tack för att ni finns!! Och jag lovar att jag finns för er med!!!


Puss och kram

Onsdag

Jaha var ett tag sen man skrev här.. I måndags tog jag det lugnt på dan tills R kom hem vid halv 3 då åkte vi och skrotade ena saaben. Kom hem vid 4 ungefär. Bytte däck på svarta saaben och tog en provtur med den. Sen upp till svärmor och dom och tvättade av den. För den ska ut på annons så fort som möjligt. Sen blev det hem och sängen typ..

Igår gick Mia och jag upp till fiket där även mona, tutta och malin var:) Så det var riktigt nice!!! Kul att träffa dom det var såå länge sen vi fikade allihop!! Sen gick vi hem.. Sen vid 3 tiden så kom tutta och hämtade mej så åkte vi ett varv ner till mia som jobbade sen åkte vi hem till tutta och fikade. Sen kom även hennes syster Jenny dit!! Var riktigt trevligt!!! Sen skulle de handla så jag gick till R som skulle sluta jobbet precis så handlade vi lite sen hem och slänga ihop kvällsmat till honom och en shake till mej.. Sen blev det mys i soffan resten av kvällen..

 Mådde inte alls bra igår kväll och inatt har jag knappt sovit nåt.. Hade sockar, långbyxor och en tjock stickad tröja på mig och frös hela natten och morgonen. Fick hoppa in i en varm dusch direkt när jag vaknade. Har jätte ont i halsen idag med. Så nu får vi väl se om jag ska få tillbaka skiten lr inte.. Hoppas verkligen inte det men man vet ju aldrig..

Idag blir det nog lugnt. Skulle kanske åkt till norrköping men tar det imorgon tror jag. Beror på hur jag mår.. Men hoppas L kan träffas imorgon för det skulle vara kul att träffas och gå på stan och bara prata skit:) Var riktigt länge sen jag träffade henne med!!! Och hon kanske ska börja sälja ck med så då har vi ju det och prata om oxå.

Shit är redan inne på vecka 8.. Fan vad tiden går fort!! Men hoppas jag hinner gå ner så mkt som möjligt till sommaren. För över sommaren vill jag kunna äta och festa som vanligt utan att behöva tänka på att inte få äta osv. Så planen är att gå ner så mkt som möjligt nu innan sommaren. Äta i sommar fast äta nyttigt och efter ck.. Bara grönsaker och protein. Inga kolhydrater. Men sen kunna unna sej att festa och så. För jag tänker inte vara nykter hela sommaren och gå på pulver.. Utan sen i höst så tar jag de sista kilona med pulver igen.  Känns skönt att ha en långsikitg plan för då blir det inte lika jobbigt.. Men det som är skönt nu är att det händer nåt på vågen nästan varje dag och det är såå skönt!! Kläderna börjar bli förstora och jag har kommit i kläder som jag inte kunnat ha på flera år:) Och det är rikigt nice:)

Nähä om man skulle ta och elda lite kanske.. Är inte ett dugg skönt här hemma. Ska även försöka ut och gå en liten promenad idag med. Solen skiner och det ser jätte skönt ut så det måste jag göra med!! Sen blir det nog sängen för att försöka vila bort influensan igen.. Usch och fy för den!!! Är såååå trött på att få om skiten hela tiden!!!!

Ska fixa lite lunch till älsklingen med!! Är så tacksam och glad över att jag har honom!! Finns ingen finare och bättre än han!! Skulle inte vilja leva en sekund utan att veta att han fanns vid min sida:) Han är mitt allt!!!

Puss och kram

Söndag

Jaha så har snart den här helgen med gått... I torsdags och fredags var R hemma och var sjuk med.. Så då blev det mys i sängen båda dagarna.. På fredag kvällen åkte vi upp till svärmor och svärfar för de hade kommit hem från egypten. Så R fick mat och jag tog en shake. Så vart vi kvar där tills 11 tror jag.. Sen hem och sova. Igår kände vi oss äntligen lite bättre så jag började städa och R gick ut  och tog bort det sista från bilen som ska skrotas. Så nu är den färdig så den kör vi till skroten imorgon:) Sen ringde mamma och fråga om hon och pappa kunde komma ner en sväng så de kom runt halv 3 tror jag. Och de hade med sej massa ved:) De är sååå underbara!!! Så det blev att laga till en kycklingpaj att bjuda på:) Den gick nog hem. Jag tog en shake:) Känner mej sååå duktig!!! Sen åkte de hem runt 7 så då blev det att mysa ner sej i soffan och kolla melodifestivalen. Festade till det med ett glas cola light!!! Helt underbart gott!!! Helt fel låt som vann som vanligt men men.. Sen blev det sängen och vi somnade nog runt 12...

Hittade en hemsida om cambridge igår som det stod massa info på!! Äter sockerfria tuggummin utan att bli hungrig och då stod det att om man inte blir hungrig av det så kan man även dricka light drycker:) Så igår blev det att inhandla en cola light och det smakade såååå bra!!! Går inte att beskriva när man gått på bara vatten och kakao shake i en jävla massa veckor och sen få smaka nåt sött och gott:) Så det får nog bli mitt nya "lördagsgodis":) Så det var fest på hög nivå här igår!!  Har hållit på i sammanlagt 7 hela veckor nu.. Men men lite fusk. De senaste 2 veckorna utan fusk!! Har sammanlagt gått ner 20,2 kg sen i höstas/vintras och 12,2 kg på 7 veckor!! Har äntligen nått del mål 1!!! Och det känns såå skönt!! Nu har man fått ny motivation så nu är det bara att fortsätta!! Är inte alls lika jobbigt som det var ett tag i början. Men tror att det beror på att R och jag är som nykära och att det börjar bli vår och allt börjar kännas mkt lättare!!

Det ända som är jobbigt är att kroppen strejkar totalt så jag har mer ont nu än vad jag haft på väldigt väldigt länge och det är jobbigt för jag vill ju ut och gå för att bränna ännu mer fett och för att det ska gå ännu snabbare neråt!!! Men tänker nog gå iaf. Orkar inte lyssna på kroppen längre. Vad jag än gör så funkar det inte iaf. Så då om jag börjar gå kommer jag nog ha lika ont som nu så det gör nog ingen skillnad. Bara att bita ihop och hoppas att det kan bli varmare ute så värken lättar liiite iaf!!! Mådde  bättre i somras så jag hoppas det blir bättre när värmen kommer!!!

Väntar nu på att det ska brinna ut i kakelugnen så jag kan åka upp till svärmor och svärfar för R är där och meckar med bilen och jag tänkte låna deras vattenpipa och röka lite:) Har varit sugen på det såå länge och min är trasig så jag måste åka och inhandla en sån snart!!! Tror att det är för att det äntligen börjar bli lite varmare ute som jag blir så sugen på det för det är vår/sommar för mej att röka vattenpipa nån gång ibland!! Så nu måste jag åka till norrkan nån dag och fixa det:) Passa på att hälsa på lite folk när man ändå är uppe:) Kanske träffa L och J iaf.. J kommer jag inte ihåg senast jag träffa.. Kanske förra vintern.. Aja se vad hon gör nu för tiden!! Och L var oxå ett tag sen man såg och hon brukar inte banga för en dag på stan:) SÅ det kan nog bli kul!!!

Nähä hänga tvätt sen ta tag i lite här hemma innan det är dags att åka!!!

Puss och kram


Onsdag

Hopp snart halva veckan gått!! Nice!! Försökte ringa af idag men inget svar.. Hmm!! Vill verkligen ha nåt att göra helst NU!! Lr visserligen är jag ju sjuk men vill iaf veta om de hittat nån plats än lr om vi ska tänka om och sikta på nåt annat.. Börjar bli väldigt jobbigt och gå hemma och vara sjukskriven för så vill jag iaf INTE att min framtid ska vara!!! Vill ha fast jobb och en lön som man kanske får nåt över på varje månad iaf. Inte gå back som jag gör nu.. Det är 16 dagar kvar och jag har knappt 300 kvar.. Men men man överlever ju men inget kul att aldrig kunna känna att man har pengar kvar.. Varje månad likadant.. Visserligen lägger jag ju lite småpengar och så i Thailands burken men skulle vilja lägga så mkt mer!!!

Oj det här var inte direkt vad jag hade tänkt skriva om men idag känns allt hopplöst!!! Men det kan bero på att jag varit hemma alldeles för länge och varit sjuk... Hoppas det blir bättre till helgen iaf.. Även om vi inte direkt ska göra nåt så är det inte kul att vara sjuk när R är hemma. Man vill ju kunna hitta på saker då lixom!!! Så det siktar jag på.. Idag ska jag fortsätta ringa af sen blir det sängen igen.. Måste bli av med det här NU!!!

Hoppas filmerna som vi beställde igår kan komma i veckan med så jag får nåt att titta på. För på tv finns inget direkt.. Kolla om vi har nån vettig film tills i eftermiddag. Kvällen blir nog hos katten. Han uppskattar nog lite sällskap.. Men imorgon kväll/natt tror jag de kommer hem igen så då slipper vi bry oss.. Lr jag gillar ju verkligen att ta hand om djuren men man blir såå låst av det.. Måste hela tiden tänka på dem i första hand. Det är skillnad om man har egna djur hemma då är det inga problem men man måste hela tiden åka dit och så.. Men men det är ju bara en vecka. Och R erbjöd sig faktiskt att släppa in katten nu så nu är han inne och jag slapp åka:) Me like!!! Blir att åka ikväll istället. För det snöar ändå ute så då vill han ju hellre ligga inne och sova kattskrället..

Nähä skaka sig en shake och sen inta sängläge!!!

Puss och kram

Tisdag

Jaha tisdag idag och jag mår fortfarande dåligt.. Tror det är den där jävla influensan lr nåt alltså.. Feber orkeslös och förkyld. Blir kallsvettig och svimfärdig så fort jag gör nåt.. Helt hopplöst!!! Igår vilade/sov jag mellan halv 3 och 6. Sen gick jag upp och fixade kvällsmat till sambon och en shake till mej. Sen upp till katten och kaninerna. Blev kvar där och kolla på tv ett par timmar för kattens skull. Sen hem och sova. Somna vid 11 tror jag och vakna 8 idag och är fortfarande jätte trött och orkeslös.. Men va fan  hur mkt ska man behöva vila egentligen!!??

Så det blev inget firande av våran dag får ta det när det är 3 år istället.. Vill bli frisk nu!!! Och orka göra saker!!! Ska snart och släppa in katten sen blir det sängen igen... Inte ett dugg roligt. Ska försöka kolla lite på mammas och deras dator med. Lovade att spara massa bilder innan vi rensar datorn totalt.. Så det kanske jag orkar med iaf. Sen ikväll blir det nog oxå att stanna lite hos katten. Kan lika gärna ligga i deras soffa än hemma och kolla på tv lixom. Plus att Fungi blir mer än nöjd när han har några att kela med:) Nu är det bara 2 dagar kvar så kommer de hem. Lr de kommer hem torsdag natt tror jag.. Kommer inte riktigt ihåg.. R pratade om att han kunde tvätta bilarna ikväll med så det hoppas jag han gör för de är såå smutsiga!! Han mår ju inte heller bra men bättre iaf och det är skönt det!!

Hoppas jag blir frisk så jag kan fika med brudarna i veckan med.. Men vet inte vilken dag än.. Som det är nu orkar jag inte iaf men kanske känner mej bättre imorgon:) Hoppas det iaf!!!

Nähä katten sen sova!!!

Puss och kram

2 1/2 år

Shit vad tiden går snabbt!! Idag är det 2 1/2 år sen Rickard och jag träffades.. Fattar inte vart tiden tar vägen.. Det bästa av allt är att jag är minst lika kär om inte mer nu än då!!:) Älskar honom hur mkt som helst och skulle aldrig nånsin vilja leva ett liv utan honom för han betyder mest av allt!! Fortfarande nykärs känsla;)

Annars idag händer inget för jag är fortfarande sjuk!! Blir sååå trött!!! Helgen har inte varit så händelserik.. Mest vart hos katten och kaninerna lr i sängen typ.. Igår gick vi iaf på bio:) Män som hatar kvinnor!! Och det var den bästa filmen på väldigt väldigt länge!! Välgjord och mkt bra skådespelare:) Helt underbar!!! Kan jag verkligen rekommendera. Det ända tråkiga när man läst böckerna är att man vet hela tiden vad som ska hända..Men i det stora hela så var den kanon!!! Så nu längtar jag tills de andra två kommer med!!! Och R tyckte med den var kanon och det hör absolut inte till vanligheten att vi har samma åsikt om en film..

 Så det var en lugn helg, tråkig för jag hade sett fram emot massa saker men det blev typ inget med nåt..

Hoppas S fick en lyckad dag i lördags ändå!!! Och att det gick bra med maten:)

Går in på sjunde veckan med ck nu!! Känner mej mer taggad än nånsin!! Nu har jag iaf gått ner 10,4 kilo och sammanlagt 18,6 kilo tror jag.. Står still väldigt mkt nu och det är lite frustrerande men samtidigt går jag ju aldrig upp i vikt så man blir ändå väldigt taggad!! Sen kanske man inte ska väga sej varje dag men det är en morot för mej att fortsätta så det tänker jag fortsätta göra:)

Nähä ska ta och krypa ner i sängen igen:( Feber idag:( Mår verkligen inte alls bra så idag blir det sängen hela dagen förutom när jag måste till kaninerna och katten sen men R skulle släppa in katten när han slutar så det blir inte förrän ikväll så nu kan jag fokuser på att vila och bli frisk!!! Vill verkligen fika med brudarna i veckan så jag hoppas verkligen jag blir frisk snart!! Har även en fika med Mia inplanerad med och henne vill jag oxå träffa så nu får den här skiten verkligen försvinna!!!!

Puss och kram

Torsdag

Känner mej lite bättre idag men inte helt hundra.. Hoppas verkligen det går över tills imorgon!!! Idag har jag bara hunnit släppa ut katten och ge kaninerna mat.. Sen har jag bara slappat.. Eller katten gick ut när jag kom och in när jag skulle åka så honom måste jag upp och släppa ut senare.. Men förstår att han inte vill va ute det är världens skit väder... Vill ha sol och vår och varmt NU!!!!

Annars händer nog inget direkt idag.. Ska bara ta det lugnt och hoppas på att må bättre!! Vila så mkt som möjligt!! Ta med datorn till sängen och spela lite poker och glo på tv.. Inget kul att ligga men kan det göra mig frisk så fine... Blir det inte bättre tills nästa vecka får jag ringa vc och se vad det kan vara.. Bara hoppas det går över till helgen!!! Jaja ska snart byta maskin iaf.. Håller på å tvättar lite. Men ska inte tvätta så mkt idag.. Tänkte ta lite imorgon med. För imorgon måste jag städa!! Ser förjävligt ut här nu.. R slipar trapp så det blir damm överallt!! Inte ett dugg roligt!! Men det blir ju fint iaf:) Kanske ska handla färg till den i helgen med. Hoppas att den blir klar snart så man får se det färdiga resultatet för det är ju det som är roligt:) Den är fin nu men den kommer bli ännu mer fin med färg och lack med:)

Nähä vila var det ja... Suck!!!

Puss och kram

Sjuk??

Hmm har känt mej konstig nu sen i söndags.. I måndags mådde jag jätte dåligt och trodde jag fått magsjuka men det var det inte. Igår var jag yr och kände mej oxå lustig och idag samma sak.. Så idag är det sängläge som gäller.. Inte roligt men vill bli frisk nu!!!

Ska bara en snabbis till svärmor och svärfar sen för att hämta en extra nyckel för de åker till egypten i natt så vi ska va katt och kaninvakt i en vecka. Och då är det bra om jag får en egen nyckel så slipper jag vara beroende av R. För jag kommer att ta det mesta ansvaret i veckan eftersom han jobbar. Så blir det smidigast att jag tar det. Så åker vi samtidigt i helgen och så.. Måste verkligen bli frisk till helgen!!!

Ska ju på bio på fredag.. Och på lördag ska vi först på stan sen till S på födelsedagsfika och sen kanske vi ska träffa J och M på kvällen men det är inte nåt bestämt än.. Men hoppas iaf:) Var sååå länge sen vi umgicks med dem..

Tur att det finns lite sysselsättning även om man är sängliggandes.. Har spelat lite nätpoker och vann lite så det får nog bli en turnering till:) Var super länge sen jag spela men kul som fan är det:) Så har spelat ihop lite iaf:) Sen blir det nog tv med.. Men går inget bra på dagarna... Men men... Bara att gilla läget jag måste ju bli frisk!!!!!

Puss och kram

Tisdag

Igår åkte vi vid halv 3 för att kolla skroten först om de hade nån list till saaben men de hade de inte så då åkte vi ett varv i Tranås innan det var dags för besiktning. Det blev 2 tvåor. Men tydligen lätta fel och som inte kostar så mkt så det blev nog bra:) Sen kom vi hem och jag mådde inget vidare så vi drog igång filmen Gladiator den förlängda versionen så vi kollade på film hela kvällen igår:) Helt underbart vet jag inte när vi gjorde sist!! Så vi myste i sängen hela kvällen:) Kan det bli bättre:) Filmen var slut halv 10 och då läste jag en stund. Har ju köpt nya böcker så jag började i en som heter Maskrosungen. Verkar riktigt bra och hemsk! Så den ska jag fortsätta i lite idag med tänkte jag:)

Har inga planer idag.. Så det blir nog en slappar dag:) Men kan vara skönt ibland med. Men tråkigt är att R jobbar till 6:( Hatar hans arbetstider!! Skulle varit mkt bättre om han hade haft ett 7-16 jobb.. Men men inte mkt att göra åt.. Kommer bli tråkigare i sommar om man vill hitta på nåt efter jobbet.. Men tur att det finns semester iaf:) Och man ska väl inte klaga han har ju iaf ett fast jobb. Men ibland känns det väldigt surt!!

Håller på och tvättar och eldar nu så snart är det varmt här:) Kanske ska städa lite men städade i fredags och vi har knappt varit hemma så det är inte direkt stökigt eller skitigt men man kan ju städa bara för att få tiden att gå med.

Skulle gått på bio igår med men orkade inte det. Så vi har flyttat fram det tills på fredag istället:) Mysigt!! Ska se "Män som hatar kvinnor"!! Har längtat ihjäl mig efter den filmen men i helgen blev det ju inget när den hade premiär och jag vill gärna gå på helgen av nån lustig anledning så då får det bli på fredag!!

Kom även på att nu är jag inne på sjätte veckan med pulver:) Funkar fortfarande kanon men har kommit in i nån svacka där jag inte går ner nåt.. Nu är det 3 dagar sen jag gick ner så det känns inget vidare.. Men det är bara att kämpa på!! Men börjar bli lite enformigt men men bara tänka att det är en kortare period och att det gör väldigt gott för kroppen:) Hehe:) Man måste intala sig saker hela tiden annars går det inte.. Än så länge är det 8,6 kg med pulver och sammanlag 16,6 kg sen i höstas..  Skulle ha varit mer men eftersom jag fuskade så mkt i början så får jag skylla mej själv!! Men nu är jag mer taggad så nu känns det lättare. Och om jag fuskar så gör jag det på protein och sallad och det ska inte vara nån fara att äta lite sånt. Men det bästa är ju att hålla i med bara pulvret och det gör jag mestadels av tiden iaf:) Det jobbigaste är att vi har blivit bortbjudna varje helg sen jag började med ck.. Så då är frestelserna större än om man är hemma.

Nähä ska plocka iordning lite och sen ta min morgondrink:)

Puss och kram

Ny vecka

Jaha helgen gick super snabbt. I fredags gjorde vi inte så mkt vad jag kommer ihåg.. Städade på dan och tvättade men sen på eftermiddan åkte vi till han föräldrar för han skulle mecka lite med nya bilen. Och jag umgicks lite med svärmor under tiden. Sen hem och mysa i soffan!!

I lördags blev det stan med svärmor för R och svärfar skulle mecka bil hela dan och vi båda behövde handla lite. Så vi åkte vid kvart i 10 ungefär. Blev att åka till tranås. Så där gick vi till 2 tror jag. Skit kul var det iaf:) Hittade en kjol och ett par leggings:) I mindre storlek än vad jag är van vid:) Prövade även tröjor som jag kunde ha i mkt mindre storlek så det var kul. Men plånboken sa ifrån så det blev leggings, kjol, en tröja till R (försenad alla hjärtans dag present). Det var nog allt. Sen var det semladag i tranås så handlade man för vissa belopp så fick man gratis semla. Jag fick en och svärmor 3. Så de fikade på dem när vi kom hem. Jag tog en shake och kände mej super nyttig:) Sen blev det hem och hoppa in i duschen för att göra sig iordning igen. Vi skulle till J,S och W på kvällen. Så där blev det middag och sen melodifestivalen.Super mysigt!!! Tog min shake men tog även lite sallad och 2 små köttbitar. Vart så sugen men är nöjd över att jag bara tog protein för jag går fortfarande ner lite varje dag så det känns bra!! Sen kom vi hem vid 12 lr nåt. Hade såååå ont och mådde verkligen skit då!!

Igår var det sängläge i stort sett hela dan. Var länge sen jag hade så ont!! Så det var ingen rolig dag alls. På kvällen åkte vi till lkpg för att hämta ett tv spel, det var typ ända gången jag var uppe så det var inte alls nån rolig dag:( 

Men idag känns det lite bättre. Ska ringa vårdcentralen med snart.. Skulle visst kontakta sjukgymnasten för att hon skulle kolla på mina höfter.. Får väl se vad som händer.. Och sen behöver jag lite tabletter med.. Aja får väl göra det sen. Ska även ringa telia idag.. Hmm.. Och sen ska vi besikta bilen med idag. Får väl se om det är några fel på den för då ska vi säkert handla till det med idag. Sånt som märks..

Blir väldigt mkt åka just nu känner jag. Och jag har absolut inget emot det!! Älskar att åka/köra bil så det finns inget bättre tidsfördriv:) Och nu när vi har turbo med så är det extra roligt att köra:) Me like:) Bara hoppas den går igenom besiktningen utan problem så får vi se om vi ska behålla den ett tag.. Men R byter ju gärna bil en gång i veckan typ så vi får väl se..

Sen kanske det blir fika med tjejerna i veckan med.. Vet inte vad ni tycker?? Mig spelar ingen roll. Men kan ju ta det via mess kanske. Tack för att ni finns iaf:)

Puss och kram

RSS 2.0