Fredag

Äntligen fredag igen:) Den här veckan har gått super fort och det är skönt!! Idag är det tvätt och städ dag.. Har städat hela huset nu så det känns skönt att ha gjort det.. Håller på å tvättar med.. Har ett par maskiner kvar sen är allt klart!! Skönt att slippa tänka på det i helgen..

Ikväll blir det mys med kräftor framför tv:n.. Ska bli gott!!! Bara slappa och ta det lugnt.. På eftermiddan ska de riva ställningen så sen kommer vi få jätte stor trädgård igen:) Har haft byggställning runt hela huset i stort sett i 4 månader.. Så det kommer kännas jätte lustigt att få bort den men samtidigt jätte skönt för då vet man att gavlarna är klara!! Nu är det bara nedsidorna kvar!! Men det får nog vänta till nästa år!! Inget vidare målarväder nu inte..

Imorgon kommer mamma och pappa och Philip ner:) Vi ska på rally sen ska de äta här:) Såå mysigt!! De har inte varit här sen i juli.. Så de känner nog inte igen sej.. Huset ser lite annorlunda ut mot innan!! hehe!! Har bytt nästan all panel plus bytt tak till svarta tegelpannor. Så det är en väldig skillnad:) Men det känns skönt att man börjar se ett slut nu.. Har hållt på sen juli -07..Varje ledig stund och hela semestrarna.. Mmm.. Nästa år kanske vi kan åka iväg på semestern:)

Nähä ska kanske baka lite nu.. Är lite sugen på att baka tekakor och kanske bullar med. Får se om jag orkar.. Lr det är ju inget jobbigt men det tar sån tid.. Men skulle verkligen behöva baka lite bröd. Allt köpebröd är såå äckligt tycker jag..

Ha en bra helg:)

Puss och kram

Varför??

Åh jag blir såå trött!!! Har fortfarande inte fått nåt nytt läkarintyg.. Det är 18 dagar sen mitt förra gick ut... Och jag har ringt 4 gånger och frågat när det kommer och varje gång så får man nya svar.. Idag har jag inte fått tag på dem.. Men min sambo blev lagom glad när jag fortfarande inte hade fått nåt så han har ringt och pratat in på telefonsvararen.. Får se om de ringer upp men det tror jag knappast.. Kan vara så att jag får överleva på 37 kronor som jag har nu hela nästa månad med.. Fy fan för sjukvården!!!!! Hela min dag blev förstörd.. De hade lovat att det skulle komma idag men icke...

Kanske blir utskriven från försäkringskassan nu med.. Fan!!!! När man bara får 5000 i månaden är man väldigt beroende av dem... Och vi kommer aldrig klara oss på bara rickards lön heller... Fan fan fan!!!!

Aja nu till nåt som är positivt. Har iaf bokat den hemliga resan som rickard ska få i 30-års present.. Känns skönt att ha det klart iaf!!! Blir att vara borta lördag till söndag. Riktig lyx!! Vi som aldrig har varit iväg på nåt innan!!! Så det ska bli jätte skönt!! Och det bästa av allt är att han inte vet nånting om det.. Han kommer få reda på det samma dag vi ska åka tänkte jag:) Så allt kommer bli en ända stor överraskning:)weee!!!

Sen är det planerat att åka till åre i typ februari med.. Emma ska ju dit och jobba så vi ska få bo hos henne:) Ska bli sååå kul!! Jag som aldrig har åkt skidor.. Men jag kan ju sitta och dricka öl och titta på:) Nej vars ska försöka åka lite iaf.. Kan vara kul att prova..

Annars är det lugnt.. Väntar tills det ska bli vecka 47 så man kan få börja på smärt-och rehab.. Har man nåt att göra 8 veckor framöver sen!! Ska bli skönt!!

Nähä ska ut och gå en sväng nu tänkte jag...

Puss och kram

Måndag

Hopp så har hela helgen gått igen.. Usch vad tråkigt!! Skulle vilja ha helg jämt.. Men rickard jobbade i lördags mellan 8-20 så därför kändes den här helgen extra kort.. Inget vidare alls.. Var iaf på bio i fredags och det var super mysigt!!! Sen i lördags åt vi lite när han kom hem. Sen blev det bara kolla på tv och mysa.. Igår höll vi på ute och grejjade.. Målade och plockade i ordning i trädgården.. Riktigt skönt.. Sen blev det mys framför tvn i sängen. Riktigt skönt att bara slappa..

Så helgen har gått jätte fort.. Idag blir det att åka in till mjölby för att gå på möte hos arbetsförmedlingen.. Känns lite lagom meningslöst.. Men måste ju gå dit iaf.. Men de verkar inte ha fattat att jag ska få praktik genom försäkringskassan så de tycker jag ska ha det genom dom.. Inget ska gå smidigt.. Men men.. Får väl förklara läget för dom..

Nähä ska ta och fixa det sista. Sen laga lite mat för att sen åka...

Puss och kram

Fredag

Jaha äntligen fredag.. Ska på bio ikväll:) Ska se Arn.. Tror den är riktigt bra för ettan älskade jag!! Och de säger att tvåan ska vara ännu bättre så det hoppas vi på!! Ska gå på stan lite innan och sen käka nåt gott med:)  Mysigt att komma iväg lite med älsklingen!!

Har äntligen fått nya tabletter med. Började med dem igår men känner inte så jätte stor skillnad än men ska dubbla dosen om en vecka så då tror jag det blir bättre. Fast känns lite sisådär att äta morfin tabletter.. Men men vad ska man göra.. Har iaf gjort illa mig i ryggen så  allt går i slow motion här hemma.. Kan inte städa lr nåt.. Och det ska komma några och isolera vinden idag och man kan ju tänka sig hur skitigt det kommer att bli.. Men Rickard får ta det när han slutar sen..

Rickard ska förresten jobba hela helgen.. Så värdelöst tråkigt!!! 8-20 imorgon och 8-17 på söndag.. Men söndagen kanske han inte behövs.. Hoppas han får vara hemma då iaf!!! Och mina sista pengar gick åt till medicinen så nu är jag helt pank.. Helt hopplöst!! Så jag kommer ingenstans i helgen heller... Så det blir att vara hemma och greja istället.. Kanske hinner träffa Mia en snabbis iaf:)

Nähä ska ta tag i att göra lite här kanske.. Lr läsa lite bloggar..

Puss och kram

Lördag

Hopp idag var det bara att gå upp tidigt!! Taket skulle läggas:) Så vi gick upp vid halv 8 ungefär.. Började langa upp pannor. Nu är nästan allt färdigt!!! Fan så skönt!! Sen är det bara alla plåtar och sånt som ska på plats men ändå skönt att ha bytt allt och så!! Så nu är det ett par timmar kvar så ligger nog allt på sin plats sen!! Rickard och Ronny håller på nu och grejar.. Jag har tagit lite paus.. Min kropp orkar inte så mkt som jag vill att den ska orka.. Men håller på å eldar istället. Typ 17,5 grader inne så det var dags.. Ska ut och röja lite i trädgården snart med.. Plocka bort massor.. Ligger hur mkt skräp som helst överallt och eftersom det ska bli storm imorgon kan det ju vara skönt att få bort allt som kan flyga iväg.. Så det blir att ta tag  i snart..

Ikväll blir det nog lugnt.. Äta gott, dricka lite vin och kolla på lost lr nåt.. En myskväll helt enkelt.. Imorgon blir det att åka å kolla på bil.. Hoppas det är nåt att ha.. Och skönt att slippa vara hemma hela dan imorgon när det ska bli dåligt väder..

Måste gå på bio med i veckan.. Biocheckarna går ut på lördag så det måste förbrukas.. Blir nog att kolla på Arn tror jag.. Gillade 1:an jätte mkt!! Hoppas tvåan är lika bra!!!

Nähä ska fortsätta greja nu!!!

Puss och kram

RSS 2.0