Sista veckan..

Som Rickard jobbar nu!! Sen har han semester i 4 veckor.. Ska bli såå skönt att slippa va ensam hela dagarna.. Få en massa gjort med.. Kan behövas!!

I fredags var Mia och jag och shoppade:) Riktigt roligt!! Sen när vi kom hem så grilla Rickard och jag.. Sen blev det myskväll i sängen med film och lite godis.. Super mysigt!! Sen i lördags var det bara att gå upp tjugo i sex för jag skulle köra service bilen åt Jonne för han skulle vara med att köra på Mantorp Gatebil.. Det var riktigt roligt. Moren och Rickard var oxå med så det var en riktigt lyckad dag!! Sen på kvällen mös vi mest bara.. Sen igår var det en effektiv dag hemma.. Rickard snickrade och jag klippte gräs och tvättade bilen..  Så det har varit en riktigt bra helg!!

Idag har jag varit med Soya hos veterinären. Hon hade blivit biten så hon har ett stort sår på ena sidan.. Så nu ska hon få penicillin i 10 dar så får vi hoppas det går över!!

Imorgon blir det att åka ut till Johanna och Tösen och rida lite.. Ska bli kul!! Hoppas bara att det funkar och så.. Och att jag inte får alltför ont.. Vill så gärna komma igång och rida igen.. Men vi får se har inga förväntningar det är bäst så..

Nähä ska kanske gå ut och måla lite.. Har visst över 20 brädor som ska vara målade tills Rickard kommer hem.. Får se hur långt jag hinner.. Det är bara för tråkigt väder ute.. Bara regnar hela tiden.. Men skönt att det ska bli bättre i veckan.. Vill kunna sola och bada lite och ha grillkvällar och så som man ska ha på sommaren!!

Puss och kram


Torsdag

Jaha snart så är den här veckan slut:) Fast rickard jobbar till 6 både idag och imorgon så det är inget vidare.. Men ska se till att vi får en välbehövlig myskväll imorgon.. Har nog inte haft det sen vi fick huset tror jag.. Inte bara vi ensamna.. Utan helgerna har bestått av grillning med kompisar och så.. Men imorgon har jag bestämt att vi ska bara mysa hela kvällen helt ensamna!! Ska bli skönt!! Så imorgon får även huset vila från honom.. Får se hur det går men hoppas han kan hålla sig ifrån det!!

Annars idag har jag inte gjort så mkt.. Händer inte så mkt i mitt liv just nu.. Ringde läkarna igår och det var iaf inte borelia.. Så nu ska jag in till smärt och rehab igen.. Vill ha några tabletter nu!! Har såå jävla ont!! Var så skönt när jag var full hela lördan för då hade jag inte alls ont.. Men tio resor värre blev det på söndagen.. Usch!!

Nähä ska kanske plocka iordning lite på allt här hemma.. Sen blir det tvn en stund.. Känner att jag behöver vila lite.. Sen blir det nog att måla lite ikväll.. Måste ju hitta lite lösningar på hur man ska umgås med en karl som bara är ute och grejjar.. Så då är jag oxå ute och grejjar med sånt som jag kan göra typ måla..

Puss och kram

Onsdag..

Redan onsdag.. Går så himla fort veckorna.. Men men.. Idag vakna jag vid 11..Super skönt!! Så idag har ja inte gjort så mkt än.. Målade lite förut och sen tvättar jag lite.. Ska ringa vårdcentralen idag igen.. Hoppas provsvaret har kommit!! Annars vet jag inte vad jag gör.. Orkar snart inte mer om de inte kan hitta vad det är för fel..

Annars är allt som vanligt igen.. Skönt det.. Orkar inte bråka.. Vi som typ aldrig bråkar heller då blir det extra jobbigt.. Ingen av oss mår ju bra av det lixom.. Men nu är allt utrett och så.. Bara nästa vecka kvar med sen går älsk på semester:) Så då blir det att grejja med huset men även ha lite semester.. Åka till Gröna Lund med Jonne och Mia iaf:) Sen pratade vi om att åka till visingsö med. Har aldrig varit där så det kan nog bli kul!! Åka remmalag!! Mysigt.. Visst ja ska ju ut och rida med i veckan det får inte glömmas bort.. Om bara läkarna kan sätta fart med lite nya tabletter så kommer nog det också att funka!!

Nähä ska kanske ta tag i lite saker.. RInga läkaren nu iaf..

Puss och kram

Midsommar..

Jaha helgen har varit super rolig.. På midsommarafton kom Petra och Mattias och Moren hit.. Vi grillade och drack lite och hade det jätte mysigt!! Inget fylleslag där inte..

Sen i lördags blev det att gå upp tidigt för att kolla volleybollen.. Öppnade första ölen vid halv elva ungefär.. Sen blev det mer och mer:) Helt underbart!! Så efter ett par timmar vid typ halv fem kom Rickard och hämtade oss så bar det av hem hit och grilla.. Var väldigt lagom full mest hela dan:) Trodde inte jag skulle orka hela dan men det gjorde jag.. Riktigt stolt!! Så grillade vi och åt.. Sen kom det mer folk så det var super kul!! Rickard som inte hade druckit på hela dan blev fullast och däckade vid 10.. hm... Hehe!! Sen drog sej de andra hem vid 12 kanske..Alla var väldigt fulla och väldigt trötta så det blev inte så sent..  Vaknade på söndagen och mådde hur bra som helst!! Riktigt skönt!! Rickard däremot mådde som han förtjänade.. hehe..

Igår var jag och Mia på stan.. Handlade bh och bikini!! Hur kul som helst.. Sen kom jag hem vid kanske 2.. Sen la jag mej för jag hade så ont.. Rickard kom hem och sen bröt helvetet löst.. Hur jobbigt som helst.. Bråkade hur mkt som helst.. Men hoppas att allt löser sej.. Vill absolut inte att det ska ta slut!! Älskar honom mest av allt ju.. Men men han slutar inte förrän 6 idag så får väl se när han kommer hem sen om allt löst sej...

Nähä ringa Johanna nu då.. Skulle rida idag men mår inte bra alls.. Hoppas hon förstår!!

Puss och kram

Lördag:)

Japp idag blev det att gå upp skapligt för vi skulle till Linköping och shoppa!! Så jag hitta 2 par leggins och lite små saker till håret!! Blev super nöjd och ett par skor med förresten!! Rickard hittade jeans och lite tröjor.. Sen var vi runt på massa affärer och handlade annat.. Så det blev en dyr men nödvändig tripp.. Så nu har vi nog det mesta hemma!! Såå underbart skönt!!

Ikväll får vi se om det blir fest.. Mia skulle kanske ut och ville ha sällskap:) Klart man ställer upp lixom:) Så om en liten stund ska vi till svärmor och svärfar.. Rickard skulle fixa nåt men har såklart redan börjat dricka öl så jag får köra.. Hoppas det blir snart så jag oxå kan ta lite sen:) Var väldigt länge sen jag festade.. Var nog juldan så det ska bli skoj!!

Imorgon ska jag försöka måla lite.. Måste va lite hjälpsam på hans områden med tror jag.. Jag tar ju hand om huset i vanliga fall men han kan nog behöva lite hjälp för på måndag kommer ju byggställning så då blir det att börja med taket och byta panelen på övre delen med.. Skönt när allt blir klart sen!!! DÅ har vi allt nyrenoverat invändigt och allt är bytt utvändigt.. Så då kan man bara bo sen!! Vi har snart haft huset i ett helt år.. Fan vad tiden går fort!! Och vi har snart varit ihop i 2 år.. Hmm undrar vad man ska hitta på då..

Nähä kanske ska säga åt honom att vi ska åka iväg då.. Sen blir det att dricka cider!! Mums!!!

Puss och kram

Fredag:)

Japp äntligen fredag!!

Veckan har varit lugn.. I förrgår blekte Mia och Li håret på mej.. Känns lite konstigt att vara helblond men riktigt kul med lite förändringar!!

Igår var jag med  Mia. Sen satt Rickad och jag och grejjade med inbjudningskorten till deras 30-års fest.. Så idag blir dom klara så då är det bara att dela ut alla.. Tar nog ett par timmar.. Sen måste vi börja diskutera vad vi ska ha för mat och så.. Kommer nog bli en riktigt lyckad fest.. Men frågan är vad man ska bjuda på.. Några förslag?? Det är ca 70 stycken som är bjudna sen vet man ju inte hur många det är som kommer..

Snart ska jag följa med Mia till linköping.. Så kommer väl hem i kväll nån gång.. Händer inget annat idag..

Nu ska jag fortsätta greja här hemma... Kanske skriver mer sen..

Puss och kram

Maskerad..

Japp tydligen funkar det så här i Boxholm att när niorna slutar så går de utklädda på gatorna här, sen får de åka traktor och vagn, sen har de fotbollsturnering och sen fest på kvällen.. Snacka om lång dag!! Så nu har Mia, jag och Li varit och tittat på det.. Var mysigt.. Satt på fiket och kollade.. Riktigt trevligt:) Nu har jag precis kommit hem och ska nog laga lite mat snart.. Orka... Rickard skulle äta ute idag med så det blir att äta ensam..

Igår åkte jag ju ut till Johanna för att hälsa på Tösen ( hästen jag kanske ska börja rida).. Åkte ut vid halv tolv ungefär och kom hem typ sex.. Så vi hade mkt att prata om:) Var riktigt trevligt:) Så jag ska ut dit idag och rida om det inte spö regnar för då är det inget roligt.. Får väl se vad vädret säger sen på eftermiddan.. Just nu ser det inget lovande ut iaf.. Men det kan ju ändras...

Imorgon är det skolavslutning här så då skulle vi kolla på den.. Rickards brors barn slutar så det kan nog bli kul!! Har inte sett en skolavslutning på jag vet inte hur många år så det ska bli roligt!! Sen blir det att bli blond på eftermiddan:) Ska pröva att hel blondera:) Får se hur man ser ut sen!! Kanske blir att färga över det.. hehe.. Nejvars så illa ska det nog inte bli.. Så Li och Mia skulle hjälpa mej med det imorgon eftermiddag.. Idag skulle de färga håret på varandra och sen skulle de även färga Malins hår.. Så det är fullt upp nu:) Vill ju bli fin till midsommar:) Fan vad fort tiden går.. Redan midsommar nästa helg.. Helt ofattbart..

Nu blir det att laga lite mat och gosa med katten:)

Puss och kram

Varmt..

Japp kunde inte ha dörren öppen inatt för det blåste så in i helvete så nu är det jätte varmt inne.. Hmmm..
Är på dåligt humör idag.. Lr var det igår med men trodde det skulle vara bättre idag men icke.. Orkar helt enkelt inte vara på topp 24 timmar om dygnet.. Men kommer nog bli på bättre humör när jag ska ut till Johanna och kolla på hästen snart.. Ska ringa henne snart:) Fan vad skönt att komma iväg en stund.. Sen blir det nog att kolla vad Mia ska styra med idag se om vi hinner träffas lite med...

Varför ska allt vara komplicerat för?? Varför kan inte allt bara rulla på utan problem?? Får väl se om det blir bättre idag.. Vet inte men ibland så känns allt bara skit utan någon egentlig anledning.. Nån som förstår vad jag menar? Man blir irriterad utan att det egentligen har hänt nåt och man bråkar utan att ha nåt att bråka om.. Konstigt är det iaf.. Tror jag skulle behöva komma bort ett tag.. Semester lr nåt.. Tror jag går hemma för mkt.. Men får ju knappt inte ut några pengar så det är lite svårt att leva lyxliv då...

Nähä nu måste jag ringa henne.. Kanske uppdaterar sen!!

Puss och kram

Helgen...

Jaha i torsdags gjorde vi inte så mkt.. Grejade mest hemma och så..

I fredags målade vi på förmiddagen sen vid elva ungefär åkte vi till linköping.. Handlade lite sen fortsatte vi uppåt till mamma och dom.. Sen blev det fika hos farmor.. Sen blev det mat och tårta hos mormor och morfar!! Riktigt gott!!! Så det var roligt att träffa alla.. Var så länge sen!!! Sen blev de ett kvällsdopp i husbyvik med:) Första doppet för i år.. Men det var inte alls kallt.. Så det var skönt!! Sen kom vi hem sent så det var bara att hoppa i säng..

Igår så tog vi sovmorgon:) Så gick upp halv elva tror ja.. Hur skönt som helst.. Kommer inte ihåg när vi sov så länge sist.. Sen började Rickard att snickra och jag förbereda inför kvällen.. Sen kom Jonne på en fika.. Och sen kom Ronny och Evelyn med.. Riktigt kul!! Evelyn är så söt:) Ett riktigt charmtroll på 3 år... Sen åkte ja å handlade och styrde.. Så kom Mia och Jonne vid 6 ungefär. Så då blev det grilla:) Hur gott som helst!! Sen blev det massa cider med:) Helt underbart roligt var det!! De är de bästa som finns!! Är så glad att jag har Mia!! Utan henne skulle det inte alls vara nåt roligt..

Idag åkte vi ut till Blåvik ja, Rickard och Jonne.. Har legat där och solat och badat:) Såå skönt!! Tror det var 24 grader i vattnet.. Sen grilla vi och sen har vi grejjat i trädgården..

Helgen har varit lugn och skön!! Skönt när det inte händer alltför mkt iaf..

Usch.. Börjar få ångest.. Alla pratar om att man måste skaffa barn och så.. Bara för att vi har villa och kombi betyder inte det att vi måste skaffa barn!!! Jag skulle gärna gifta mig och så men barn nja... Är nog inget för mej.. Man blir låst, kan inte göra vad man vill, de kostar en jävla massa pengar, de äter, skriker och skiter ungefär... Nja vill nog leva livet istället för att bli upplåst med massa barn.. Fattar bara inte varför man inte kan få säga att man inte vill ha några barn.. Folk reagerar så konstigt då.. Måste man verkligen skaffa barn??  Man kan väl få leva sitt liv precis som man vill lr?? Visst Rickard har sagt att han vill ha barn och jag kanske ändrar mig vad vet jag.. Men jag vet bara att alla som skaffar blir konstiga man kan inte umgås så mkt.. Det blir nästan som att bara för att man skaffar barn så ska man bara umgås med såna som redan har barn och det ända man kan prata om är hur mkt de äter eller bajsar känns det som.. Jag är inte direkt intresserad av det...
Aja nog om barn jag blir bara på dåligt humör av dem...

Jag skaffar hellre massa husdjur än en unge.. På tal om djur imorgon ska jag ut till en tjej och börja hjälpa henne med hennes häst:) Fan vad kul det ska bli!!! Längtar som fan!!! Hoppas bara att hästen är snäll:) Har ju lixom inte ridit ordentligt på ett par år.. Red lite förra året men det var bara några gånger.. Hon verkar super trevlig tjejen iaf så det kan nog bli bra:)

Nähä kanske ska ta och göra nåt vettigare än att sitta här nu...

Puss och kram



Torsdag

Jaha idag gick vi upp tidigt.. Vid halv sju ungefär för bilen skulle besiktas vid 8.. Åkte in dit och kommer ut därifrån med blankt papper:) Trodde inte det var sant!! Såå skönt nu går den ett år till.. Eller Rickard ska ju så klart hålla på och mecka med den som vanligt men inga allvarliga fel på den iaf:)

Annars idag blir det nog lugnt.. Han slutar 4 idag så efter det blir det att åka och handla och sen ska ja nog måla ikväll.. Känner att det behövs.. Måste ju försöka byta klart panelen innan taket.. Och taket ska de nog börja med snart så lite halv stressigt är det allt!! Men det löser sej nog..

Imorgon blir det att åka upp och fira mormor morfar och farmor som har fyllt år.. De fyller med bara några dagars mellanrum så lika bra att ta alla på en gång.. Sen på lördag ska ja nog måla och Rickard snickra.. Sen på kvällen blir det nog att träffa Jonne och Mia.. Som vanligt:) Börjar nästan bli tradition varje lördagkväll så grillar vi med dem. Men det är bara roligt!!

Känner att jag skulle vilja hitta en häst med.. Ingen egen men som medryttare eller nåt.. Skulle vara så himla skönt att få ha nåt att göra om dagarna.. Det blir så långsamt att bara gå hemma.. Visst jag vet inte om kroppen pallar med det men jag vill iaf testa.. Hoppas ja kan få lite mediciner snart så jag inte behöver ha så himla ont hela tiden. Då skulle det gå ännu lättare..

Nähä kanske ska ta tag i solning snart:) Helt underbart väder ju!!!

Puss och kram

Onsdag

Jaha gick upp vid 7 imorse och började städa.. Var klar vid halv elva så då blev det att gå över till Mia och sola lite:) Jätte skönt!! Sen äta lunch vid halv ett sen följa med svärmor med kaninen till veterinären.. Så kom precis hem därifrån!! Skönt när det händer lite så man slipper tänka på allt jobbigt..

Så nu ska ja snart ta mej en macka sen blir det att slöa framför tvn tänkte ja.. Har väldigt ont idag.. Men men blir tyvärr så när man inte har en massa tabletter i kroppen... Men hoppas ja får komma in till smärt och rehab snart så ja kan få nya tabletter och få reda på vad det kan vara.. Inget kul att gå och ha ont hela tiden..

Annars händer inte så mkt.. Rickard jobbar till 6 så det blir nog lugnt ikväll.. Han ska säkert hålla på å snickra när han kommer hem.. Som vanligt.. Så ja får väl åka ner till Mia och prata med henne på jobbet ikväll.. Inget annat för mig iaf..

Hoppas alla som läser har en bra dag i solen!!!

Puss och kram

Tisdag..

Hopp det här blir första inlägget här då:) Mår inget vidare idag.. Är fortfarande ledsen efter helgen.. Vår han katt Smirre blev påkörd mitt på ljusa dagen och den som körde på honom stannade inte och sa till utan vi hittade honom i grannens trädgård.. Förstår inte hur folk kan vara så känslokalla och bara köra på en katt och sen fortsätta som om ingenting hade hänt.. på väg till veterinären så slutade han att andas.. Och väl inne så kunde de inte rädda honom.. Han lbev knappt 1 år.. Vi hann ha honom sen augusti förra året.. Så det är lite tufft...

Vi har ju kvar honkatten Soya men det fattas nåt.. Det är så tyst här hemma, ingen som jamar hela tiden och ingen som bråkar och busar.. Usch!!!

Aja annars så mår vi väl bra.. Huset är färdigrenoverat invändigt och nu håller vi på och byter panel och ska snart byta taket med.. Så här händer det en massa!! Men idag hoppas ja att Rickard tar tag i bilen lite om han orkar vill säga.. Den måste ju besiktas snart...

Ska ta tag i lite städning sen blir det nog att träffa Sandra och Wiggo en sväng.. Shit han är redan 2 månader vad fort det går.. Tyckte det kändes som igår när hon ringde och berätta att han hade fötts:) Det ska bli kul att träffa henne och prata lite skit med.. Känner att ja behöver det!!!

Igår var jag med Mia och Malin en stund.. Sola lite. Sen blev det att åka till Norrköping på kvällsracet.. Klart man måste gå på även att man har flyttat därifrån:) Det är tradition!! Så det var roligt!!!

Nähä nu ska jag ta tag i städningen:(

Puss och kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0