Tisdag

Shit vad fort det går.. Helgen har varit bra!! I fredags hade jag och rickard myskväll:) Me like!! Hämtade kina mat och bara myste i soffan.. Sen åkter han vid halv 10 i lördags morse.. Då åkte jag och mikaela in till mjölby och handlade hårfärg:) Så sen färgade vi håret och grejade. Hämtade jossan vid 3 vid tåget.. Sen kom emma med;) Sen blev det att laga lite mat.. Mkt vin och god mat:) Jossan blev jätte full och vaktade toan typ hela kvällen. Sen fick emma och jag leda hem dom för de hittade inte och kunde knappt gå själva.. Så vi var väl hemma vid halv 1 lr nåt.. men riktigt lyckat blev det.. Sen söndagen hade vi bestämt att vi inte skulle göra nåt på.. Men bula ringde vid 10 så han och ewelyn kom ner och sen följde vi med dem hem.. Så kom rickard hem vid 4 ungefär så då åt vi allihop.. Så de åkte nog hem vid halv 7 ungefär.. Var lagom trött då.. Sen hade rickard och jag mys hela kvällen!! Helt underbart!! Behövde nog komma ifrån varandra lite.. Känns som man är nykär igen:) hehe!! Helt underbart..

Idag håller jag på å tvättar.. Varit ute och gått en sväng..Bula skulle komma förbi en sväng med..Så ska hoppa in i duschen snart..  Händer inte så mkt i veckan.. Lotta kanske kommer imorgon.. Får se..

Nähä duscha!!!

Puss och kram

Torsdag

Jaha redan torsdag idag.. Den här veckan har gått fort.. Förra lördan var jag uppe och plockade svamp med mamma sen åkte pappa och jag och hälsa på farmor på sjukan. Sen hade Rickard och jag myskväll.. Första lördagen sen i juni lr nåt som vi var själva på kvällen.. Så det var lite lyx!!
Sen i söndags gjorde jag inte så mkt.. Fick så ont i magen på lördagkvällen så jag sov knappt inget på natten.Så jag vilade mest på dan..
 Sen i måndags var jag med Mia.
Och i tisdags var jag på smärt och rehab. Tror jag får gå programmet!! Lr jag hoppas på det iaf!!! Vill komma igång och göra nåt nu!!! Sen fortsatte jag upp till sörping och träffade farmor. Hon mår iaf bra nu. Så skönt!! Sen träffa jag Lotta med innan jag åkte hem. Det var kul!!!

Igår mådde jag dåligt igen för jag har slutat med tabletterna så abstinensen är helt underbar.. Lr inte!!! SÅ jag kunde knappt inte vara uppe igår.. Riktigt tråkigt!!

Idag känns det lite bättre även om jag fortfarande är trött och så.. Men hoppas det går över till helgen iaf.. Imorgon ska nog rickard och jag mysa lite på kvällen eftersom han åker till sthlm på lördag morgonen.. Sen kommer kanske mikaela ner på dan och emma kommer med. Kanske ska färga håret på lördag.. Hmm tål att tänkas på!!! SKulle så gärna vilja bli röd/brun med ljusa slingor.. Me like!!

Nu ska jag börja med maten. Kyckling i ugn.. Mums!! Sen blir det nog ris till.. Det blir nog gott..
Sen blir det att måla lite och försöka gå ut och gå.. Ska nog städa med.. Ser ut som fan här.. Ska till banken med!!! Wee:) Har ju äntligen kommit in lite pengar!!

Puss och kram

Fredag

Åh äntligen snart helg tänkte jag imorse när jag vakna.. Sen ringde jag mamma för att kolla läget.. Då säger hon att farmor ligger på lasarettet.. Hopp och hon blir tydligen kvar där över helgen med.. Så imorgon blir det att åka till vrinnevi för att hälsa på henne.. Men men.. Huvudsaken är att hon blir frisk. Hon har nåt fel med hjärtat så de skulle utreda massa nu under helgen..

Annars gör jag inte så mkt. Var med rickard och laga bilen förut.. Nu jobbar han igen. Hoppas han slutar 4 idag.. Men det har vi inte sett än. Ikväll blir det iaf kräftor och mys. För imorgon hinner vi ju knappt se varann sen är det bara söndag kvar och de ska ju hålla på med taket hela helgen så då lär vi bara se varann på morgonen.. Så det är lite trist.. Men vi överlever det med:) Sen nästa helg ska ju han iväg med grabbarna till sthlm på öl och whiskey mässa.. Och här blir det tjejkväll:) Så den helgen går bort med.. Hmmm.. Men men inte mkt att göra åt. Emma kommer iaf nästa helg för jag tänker minsann inte sova själv!!!

Nähä ska kanske städa iordning lite för det hinner jag ju inte imorgon..

Puss och kram

Torsdag

Jaha så var snart den här veckna oxå slut.. Det går så fort.. I veckan har det inte hänt så mkt. Var på smärt-rehab i tisdags och ska dit nästa tisdag med.. Annars har jag mest varit hemma. Idag var jag nere hos mia en sväng på jobbet och prata lite skit. Nu håller jag på å eldar.. Är typ 16 grader inne hela tiden. Lite kallt!!! Så eldar hela dagarna men då är det varmt och skönt sen på kvällen:)

I helgen vet jag inte vad som händer. R ska byta tak på framsidan om vädret tillåter.. Så sen är det färdigt. Hoppas att vädret blir fint så att det kan bli ett slut på taket och det..

Nähä nu måste jag hämta ved..

Kanske uppdaterar senare..

Puss och kram

2 år!!

Japp idag är det 2 år sen vi träffades första gången:) Vilken kväll!!! Hehe!!! Iaf helt ofattbart vad tiden går fort.. Vi har varit ihop i 2 år.. Bott ihop i 1 år och 9 månader.. Haft hus i 1 år och 2 månader.. Allt har gått så fort.

Se om vi ska hitta på nåt idag..Tror inte det iaf.. Funderar på att laga nån god middag till ikväll bara.. Ska städa och bädda rent i sängen med.. Så allt är tipp topp när han kommer hem sen. Längtar tills på lördag då vi ska ut och äta och förhoppningsvis blir det bio då med.. Helt underbart!!

På fredag blev det nog middag hos Sandra och Johan och Wiggo:) Vi har inte setts alla sen valborg tror jag.. Så det ska bli kul!!!

Nähä städa och göra det fint här hemma då!! Har ingen lust men är såå skönt när allt är färdigt sen!!

Se om det slutar regna med sen så man kan ut och gå lite med.. Har ju ösregnat konstant i 4 dar nu.. Helt hopplöst tråkigt!!!

Puss och kram

Måndag

Japp så var helgen slut. Igår var en riktig helvetesdag.. Men allt löste sej till slut. Skönt det!! Orkar inte vara osams.. Inget roligt alls!! Idag är allt som vanligt!!

Har varit på vårdcentralen.. Men de hade inget att säga som vanligt. Sen var jag på banken och bytte bank.. Har haft nordea men det finns inte här så då bytte jag till swedbank. Smidigast så eftersom Rickard har den så kan vi ha gemensamt räkningskonto och så. Så i veckan kommer nya kortet och det. Skönt!!

Har inte gjort mkt mer idag. Installerat en dator bara. Känner mej stolt som lyckades med det. Rickard är datatekniker men absolut inte hemma!! Så därför ville jag lära mej med så jag kan göra sånt så han ska slippa. Så nu är den färdig iaf:)

Rickard är och meckar bil.. Jag ska snart ta nåt att äta. Är riktigt hungrig igen.. Fattar inte.. Men men..

Nähä äta!!!

Puss och kram

Söndag

Usch mår skit idag.. Fattar inte varför allt ska gå åt helvete.. Orkar inte längre.. Funderar på att ta bilen och bara försvinna ett tag.. Så får vi se om allt känns bättre sen.. Förstår inte varför vi aldrig kan vara ensamna.. Varför vi aldrig kan göra nåt.. Varför vi aldrig kan ha pengar.. Varför vi alltid kör på som vanligt och inte gör nåt annorlunda.. Orkar inte med det här mer.. Om man ska vara sambo med nån måste man väl offra sej och göra saker med den ibland.. Lr man ska inte behöva offra sig man ska vilja göra saker med ens andra hälft.. Men här går bilar, hus ja allt före jämt. Hur länge orkar man med att alltid komma på sista plats... Lr är det jag som inbillar mej det kanske är såhär alla förhållanden ser ut. Och är det så vill jag hellre vara singel...

Han förstår inte varför jag blir ledsen och arg.. Han är inte hemma.. Och är han hemma så grejar han med nåt. Vi kan aldrig göra nåt utan att han måste grejja med nåt.. Det stör mig nåt fruktansvärt. Jag får alltid laga mat.. Han kommer hem äter ställer inte in disken i diskmaskin utan går ut och fortsätter med att grejja. Idag håller han på med bilen. Vi skulle till lkpg för att handla lite. Helt plötsligt ska jonne med.. Orka följa med. Trodde vi skulle gå lite på stan och kolla lite och så. Bara få komma bort ett tag men inte. Så nu hoppas jag snart han kommer hem med bilen. För det är min bil han har och det tycker jag är onödigt.. Han får väl laga sin och åka i den. För så är det jämt annars han har sin bil och jag min. Inte svårare än så. Vill verkligen inte vara hemma en minut till... Känns som att man är inlåst här..  Går inte att beskriva känslan.. Inget att göra.. Ingen att umgås med.. Allt är skit!!!

Hur länge orkar man?? Livslusten är helt borta... Jag orkar inte längre iaf...

Vi har gått igenom så fruktansvärt mkt.. Tycker det skulle vara slöseri att ha lagt ner 2 år på ett förhållande för att sen bara strunta i det..  Men men ska kanske inte klaga men ibland känns allt skit och då är det skönt att få skriva av sej!!


Lördag

Helg igen. Igår höll rickard på ute först sen iväg och greja med bilen.. Jag höll mig inomhus och tog det lugnt.. Orkade inget.. Lr jo jag städade men mer gjorde jag inte.. Sen på kvällen åkte vi upp till bula en sväng. Det var riktigt trevligt!!! Men åkte hem skapligt.. Vart inte så länge men en stund iaf. Kul att få se hur han bor med.. Han är jämt här nästan.

Ska dit ikväll med på middag!! Kan bli roligt.. Får se om jag får med Emma med. Skulle vara roligt!! Skulle egentligen gått ut och ätit och firat 2 års dagen idag men får bli nästa helg när rickard har fått lön. Då blir det lyxmat:) Skönt att göra nåt själva med ibland.

Idag håller Rickard på med andra bilen i Jonnes garage.. Smidigt att han fick låna en plats där. Slippa stå ute i regnet och mecka. Så det lär han nog hålla på med hela dan.. Kommer nog bara hem och duschar innan vi ska till bula. Men jag fick en tidning så snart ska jag gå och lägga mej och läsa massa skvaller:)Helt okej!! Sen blir det nog film med. Tänker inte gå ut idag med tanke på hur mkt det regnar.. Håller på å tvättar lite med..

Och Mia-Maria fyller 23 idag med!! Grattis gumman!!! Får se när jag får tid att åka uppåt.. Måste få lite pengar först..

Nähä sängen och tidningen kallar:)

Puss och kram

Torsdag

Jaha snart har hela den här veckan gått.. Rickard har haft semester hela veckan.. Skulle vilja att han var hemma jämt:) Nejvars men är mkt roligare när han är hemma.

Jaha i måndags grejade vi mest hemma. De la det sista på taket på ena sidan så nu är det bara en sida kvar:) Skönt det..

 I tisdags var vi uppe i linköping på smärt och rehab. Gick nog bra tror jag. Sen gick vi lite på stan. Sen hem och han åkte iväg direkt och ja la mig och vila lite. Sen hände det inte mkt mer den dan..

Igår grejade vi ute.. De gjorde klart det mesta.. Och jag plockade i ordning lite i trädgården.. Hur mkt skräp som helst. Ska fortsätta med det idag med. Vi har redan varit på tippen 2 ggr idag.. Men finns hur mkt som helst!! Nu håller älsklingen på att målar.. Det är så himla mkt som ska göras hela tiden.. Känns som att inget blir klart.. Allt är halvfärdigt. Men allt måste bli klart till vintern iaf. Så det är skönt.
Ska ta tag i att klippa gräset idag med.. Hur långt som helst!! Men är såå tungt att klippa det.. Vill ha åkgräsklippare.. hehe.. Nej det vill jag inte men vad mkt fortare det skulle gå!!!

Imorgon blir det nog att fira Johan en stund.. Sen vet jag inte riktigt. Hoppas på att vi ska ut och äta i helgen bara rickard och jag.. Firar ju 2 år på tisdag.. Men bättre att fira det på helgen!!

Nu måste jag ta tag i att göra nåt!!!

Puss och kram

RSS 2.0