Söndag

Jaha vad fort det går.. Länge sen jag skrev nåt här.. Har hänt en del.. R håller på å byter tak för fullt. Han har semester nästa vecka för  att hinna med så mkt som möjligt. Så idag verkar det som att de kan börja lägga lite pannor:) Vad skönt det ska bli när det är färdigt!!!

I fredags åkte jag upp till Norrköping för att träffa Lotta lite.. Träffade även på Karin på stan vilket var mkt trevligt!! Pratade lite och så.. Sen efter ett par timmar på stan åkte jag över till sörping och ringde mamma.. Så vi åkte och handlade och så.. Sen hem till dom och käkade.. Sen hem hit igen..

Igår var det fullt upp.. Ronny Rickard och Kenta höll på med taket hela dagen så jag fick se till att de hade vatten kaffe och fick mat.. Sen städade jag och tvättade med.. Vilket var välbehövligt!! Förstår inte att vi kan ha så mkt tvätt när vi bara är två.. Men det har vi iaf:) Men nu är det gjort så det är skönt!! Sen kom Ronny ner hit igår kväll och käkade kräftor och drack lite öl.. Det var riktigt trevligt!!!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Satte igång sista maskinen med tvätt nu iaf.. Ska ta tag i disken snart med.. Sen ska jag även försöka ut och gå med. Får se vad kroppen tillåter.. Sen ska vi upp till svärmor som lagar maten idag.. Tyckte det var riktigt snällt!! Så det skulle visst bli stek där.. Mums!!!

Skönt att Rickard har semester nu igen.. Är så tråkigt att va hemma själv jämt!! Så jag hoppas att vi kan hitta på nåt i veckan.. Men får se är det fint väder håller de ju på med taket och det är ju bra det med.. Snart ska vi iaf gå ut och äta bara vi två.. Kan vi verkligen behöva!! Firar 2 år snart och då skulle vi passa på att gå ut och äta:) Mysigt!!

Nu ska jag ta tag i allt här hemma.. Kanske uppdaterar senare!!!

Puss och kram

Dåligt..

Har haft en riktigt dålig dag idag.. Inget som har varit roligt.. Gick upp kvart i 7 för att köra massa grejjer till tippen. Sen hem och kolla på lost:) Sen laga lunch vid 12. Inte ett dugg kul.. Tillbaka till sängen för att se göta kanal 2.. Den var helt okej.. Sen upp å duscha och göra sig i ordning för att åka till tranås. Det var väl okej.. Åkte med rickard,moren och svärfar.. Men vi hade väl det roligt.. Kom hem och rickard och jag blir typ osams. Inget vidare.. Och nu är både hans bror och pappa här så vi hinner aldrig reda ut saker och ting. Så här är det hela tiden nu.. Vi är aldrig själva.. Han kommer in efter 10 på kvällen.. Duschar och sen somnar,, Helt hopplöst!! Men men bara att stå ut.. Men är inget kul.. Ska bli skönt när taket är klart!!! Då ska vi åka bort ett par dar tycker jag.. Så vi kan få göra saker med varandra helt själva!!!

AJa ska väl inte klaga egentligen men vissa dagar bara orkar man inte vara glad.. Blir säkert bättre imorgon.. Då ska ju det mesta förberedas inför lördagen med..

Ska sätta på kaffe åt grabbarna nu så det orkar en stund till!!!!

Puss och kram

Onsdag..

Fan vad fort det går.. Börjar iaf kännas lite bättre efter helgen men det är fruktansvärt tomt här hemma. Ingen som pratar och skriker.. Men men det är bara att lära sig leva med ett tag iaf. Får väl se vartefter om vi kanske skaffar en ny katt lr hund lr nåt.. Kan ju inte vara utan djur helt!! Det funkar inte!!

I veckan än så länge har det varit lugnt. I måndags var jag mest hemma. Behövde det!! Igår kom Mia på en fika. Sen skjutsa jag svärmor till mjölby för deras bil hade stannat. Sen kom Rickard hem vid 4 och svärfar och han höll på med  taket till halv tolv tror jag.. Vi ser knappt inte varann längre.. Är riktigt tråkigt.. Och i helgen är det ju deras 30-års fest så då hinner vi ju inte umgås heller för då kommer det ju massa folk hit innan på lördag och så..Men jag hoppas att det lugnar ner sej snart både för hans och vårans skull.. Det har varit såhär i 1 år och 2 månader.. Börjar bli riktigt trött på det!! Men nu är det väl bara taket kvar som de ska göra innan vintern.. Sen ser vårat hus helt nytt ut både invändigt och utvändigt.. Ska försöka lägga in lite bilder sen nån dag..

Idag ska jag träffa Sandra tror jag!!! Vore super kul att träffa henne för vi har inte träffats sen innan semestern.. Så det ska bli kul. Sen skulle jag vilja åka upp på rix fm festivalen i Norrköping men inga pengar till det.. Hmmm som vanligt.. Måste åka till öb med och handla till festen för det lär väl inte grabbarna ha tid med.. Så det får väl jag fixa.. Fråga tutta om hon vill med!! Hon har semester den här veckan så det är nog lugnt..

Nähä ska hoppa in i duschen och sen vänta på att sandra hör av sej!!

Puss och kram

Fruktansvärt!!

Usch vad allt ska gå åt helvete!! Orkar snart inte mer!! 1:a juni blev ju vår hankatt Smirre påkörd.. Då hade vi bara Soya kvar. Men i fredags blev hon också påkörd:( Hon dog direkt... Vi satt ute på altanen med Jonne och Mia och drack lite, vi skulle ju på backyard babies och takida, så kommer det en tjej inrusandes på altanen och undrar om vi har katt.. Och vi sa att vi har en svart och vit.. Hon bara jag tror jag har kört på den.. Och när vi kommer ut på framsidan så ligger vår älskade Soya där.. Fan det kan inte vara sant.. Men hon var död.. Så det fanns inget vi kunde göra.. Försökte få igång henne men det gick inte.. Och hon som körde på henne var jätte ledsen och grät. Jag fick panik och bara grät och skrek.. Så vi fick begrava henne bredvid Smirre:( FY fan alltså!!! Varför kan inte folk hålla hastigheten i ett villa område.. Jag förstår inte!! Så nu ska jag ringa kommunen och säga att de får ställa upp farthinder lr nåt så folk inte kan köra som idioter!!! Två katter på knappt två månader!!! Vi hann inte ens ha katterna i 1 år.. Helt sjukt!!! Så helgen har varit förjävla jobbig.. Igår bara grät vi hela kvällen.

Jag som tycker att djur har mer värde än en människa... De var våra barn. Jag vill inte ha barn utan jag skaffar hellre djur!!! Och vi räddade ju katterna från att dö ute förra sommaren.. Och sen dog de här istället.. FAN alltså!!! Förstår fortfarande inte att hon är borta.. Hon var vårat allt!! Hon var våran lilla familj.. vårat barn.. Undrar hur länge det ska ta innan man kommer över det här... Kommer kanske aldrig att göra det. Känns inte som att man har nåt att leva för längre.. Men det kommer säkert kännas bättre om ett tag.. Hoppas jag iaf. Idag har jag plockat bort matskål och sånt. Kändes jätte jobbigt. Kattställningen och det ska vi oxå ta bort så länge. Så får vi se om vi ska ha mer katter lr hur vi gör. Vill inte ha nån ny snart iaf... Då kommer man bara att jämföra och det vill man ju inte.

Nähä måste göra nåt och få nåt annat att tänka på ett tag nu...

Puss och kram

Ny vecka

Jaha så var det ny vecka igen.. Ska beställa klipptid idag:) Måste verkligen klippa mig innan festen!!

Jaha helgen då.. I fredags lagade vi jätte god middag.. Thai wok med kyckling och chili och en massa grönsaker, till den blev det en nudelsoppa med riven ingefära och chili peppar!! Blev super gott!! Så det blev en lite mys kväll!!

I lördags grejade rickard med huset och jag tog det mest lugnt. Sen vid 6 hugget gick vi över till Jonne och Mia där det var grillfest!! Det var riktigt roligt!! Lagom mycket folk och för min del även lugnt med spriten.. Testdrack lite på tabletterna. Så jag kände av att jag hade druckit men blev inte full.. Så nu ska det nog vara lugnt att festa för min del med!! För på fredag ska vi ju på takida och då vill man ju inte vara nykter!! Och sen nästa helg är det ju 30-års fest!! Och då ska jag definitivt inte vara nykter!!!

Hmm i veckan då.. Ska försöka hinna träffa Sandra,Lotta och sen ska Mia och Li färga håret på mej.Sen ska jag klippa mig. Sen måste jag hitta kläder till festen.. Vad ska man ha på sej?? Förslag?? Tänkte kolla jeans och sen nån snygg top eller nåt.. Har ju egentligen inga pengar så jag hoppas jag får låna av Rickard så länge.. Har ju bara ett par hundra och de ska räcka till väldigt mkt..

Kanske skulle försöka ge sej ut och gå!! Det blev riktigt fint väder nu!! Inte ett moln och sol:) Var länge sen man såg solen!!!

Puss och kram

Onsdag

Japp redan onsdag vad tiden går fort!! Den här veckan har verkligen gått jätte fort!! Men det är ju skönt det för då är ju R ledig snart igen:) Känns verkligen konstigt att vara hemma själv nu.. Tar ett tag att vänja sig igen.

Skulle ringt smärt-och rehab imorse men sängen var för skön så jag får ta det imorgon!! Vill trappa ner på medicinen nu.. Kan knappt köra bil längre.. Är såå okoncentrerad.. Och jag hatar att vara beroende av folk så nu är det dags att ta tag i det här så jag kan åka vart jag vill när jag vill:) Kan ju inte sitta i Boxholm och mögla hela livet.. Tröttnar efter ca 5 dar. Då vill jag bort härifrån igen.. Men men..

Ska till norrköping och linköping imorgon:) Så då slipper jag vara här iaf:) Och nästa vecka ska jag upp till Mia i Norrköping nån dag med så då kommer jag bort lite då med!! Vet inte vad det är med små hålor men jag känner mej alltid rastlös.. Jag hatar att allt stänger klockan 8.. Det finns bara Ica och Konsum.. Nja hade jag inte haft R så hade jag flyttat till en storstad eller till landet. Inget mellanting.. Hellst av allt vill jag ju bo på en gård med massa hästar och hundar och katter:) Det är ju helt klart drömmen!! Men man får inte alltid som man vill.. Och egentligen är det väl inget fel på boxholm det är bara jag som tycker det är tråkigt här!!!! Men huset är iaf underbart så det ska jag inte klaga på!! Har aldrig  bott så fint som jag gör nu!! Allt är nytt och fräscht.. Så det och R och kompisarna gör ju så att man vill stanna. Och jag kommer nog inte flytta härifrån och ska jag det så ska R med..:) För utan honom vill jag inte leva!!!

Nähä ska ta tag i tvätten.. Sen är det snart dags att göra lunch med.. Idag blir det kyckling i ugnen och en stor sallad och lite wokade grönsaker till:) Kan nog bli gott!! Har iaf klarat snart 3 dar med vårt nyttiga liv så det känns riktigt bra!! Nu ska jag gå ner i vikt!!! Så är det bara!!

Puss och kram

Tisdag

Jaha och det regnar lika mkt idag som igår.. Fan vad segt det är!! Orkar ju inte göra nåt!! Ska ta tag i att ut och gå snart. Sen blir det att duscha och göra sig iordning sen blir det upp till apoteket och konsum.. Det är nog det ända jag ska göra idag.. Sen blir det att mysa ner sig i sängen med lost.. Har verkligen hatat den serien innan men eftersom vi har alla boxar med den nu så tänkte jag att jag kunde kolla iaf. Och nu kan jag inte sluta se den istället..  Riktigt bra faktiskt.. Så R fick rätt.. Men men det kan jag nog stå ut med:)

Kanske uppdaterar senare...

Puss och kram

Måndag

Jahopp nu har Rickard börjat jobba igen.. Sååå tråkigt!!! Nu hade man vant sej vid att han var hemma och imorse när jag vaknade var det såå tomt i sängen:( Men men man vänjer sej ju snart vid vardagen igen.. Lr vardag är ju synd att säga om mina dagar men men.. Händer inte alls mkt..

Förhoppningsvis blir Mia frisk snart så vi kan åka till Norrköping iaf:) Det ser jag fram emot jätte mkt!! Ska bli skönt att komma iväg lite!! Köpa tobak till pipan och kol med.. Sen får vi se vad vi hittar på:) Bara skönt att slippa Boxholm.. Är så oeerhört trött på den här hålan!! Känner att en vecka härifrån inte räckte.. Så jag kanske ska åka upp till Mia-Maria och vara lite där nästa vecka när hon har semester:) Bara för att komma bort.. Förstår inte varför jag tycker det är så tråkigt här men jag gör verkligen det iaf.. Kan ju även vara att jag har gått hemma i snart 8 månader så det mesta är faktiskt rätt tråkigt.. Men hoppas mötet med försäkringskassan om 2 veckor kan ge mej lite tips om jobb lr praktikplats på 25% så jag slipper gå hemma och glo jämt.. Inget vidare alls!!!

Idag håller jag iaf på att tvätta.. Det är inget vidare men hade inte ett rent plagg så det var dags!! Ute vräker regnet ner:( Vill ha tillbaka det varma vädret!! Men längtar även lite till hösten!! Finns inget mysigare än att få tända massa ljus och bara sitta och mysa.. Men det hoppas jag dröjer iaf ett par veckor till!!

Annars har vi fullt upp varje helg nu framöver:) Det gillar jag!! På lördag är det grillfest hos Jonne och Mia.. Sen helgen efter på fredagen ska vi till Motala och se på Takida, Rickard jag Jonne Mia Johanna Emma.. Blir säkert fler man känner som ska dit:)Ska iaf bli jätte kul!! Sen helgen efter det har Rickard och Moren sin 30-års fest!! Så det känns kul att vi har lite inplanerat!! Och om några helger efter det firar vi 2 år:) Då får det nog bli lite mys tycker jag:)

Nähä ska försöka ta tag i lite saker här hemma kanske.. Se vad kroppen tillåter idag.. Igår var jag sängliggandes mest hela dan.. Såå fruktansvärt jobbigt!! Hoppas läkarna hör av sej snart så jag kan få byta medicin!!!

Puss och kram


RSS 2.0