Dag 4

Jaha torsdag idag.. Shit vad fort den här veckan har gått!! Idag är vi lediga!! Jätte skönt faktiskt.. Är riktigt trött men samtidigt är det sååå skönt att äntligen ha nåt att göra igen!!

Igår hade jag möte vid 11 med arbetsterapeuten. Hon är jätte bra!! Sen hade vi stationsträning mellan 12.45-14.00.. Det var riktigt roligt men hann inte med så mkt igår för hon skulle gå igenom alla stationerna och vi hann nog bara med 2 lr nåt.. Men det var roligt. Sen mellan 14.00-16.00 hade vi tema träff. Den var oxå bra men var lite segt att sitta och lyssna i 2 timmar.. Nästa onsdag ska Rickard med för då får anhöriga komma. Så det blir bra att han får vara med och lyssna och så med.

Idag håller jag på och grejjar hemma..  Skönt att bara vara med men måste städa lite.. Vill inte behöva göra det på helgen när Rickard är hemma. Då är det roligare att hitta på saker med honom!! Sen kanske jag ska träffa Mia och kanske Sandra senare i eftermiddag.. Så det ska bli skoj!! Saknar Sandra massor!! Hoppas hon har tid och så bara:)

I helgen blir det nog lugnt.. Kanske in till linköping och shoppa lite men vet inte än.. Annars blir det väl bara att vara hemma och ta det lugnt:) Kan behövas det med..

Nähä fortsätta städa kanske..

Puss och kram

Dag 2

Jaha idag är det dags för dag 2 på smärt och rehab.. Var sådär igår så jag hoppas det blir bättre idag:) Idag har vi först en lektion 8.30-10.00 sen rast till 12.45. Känns lite lagom meningslöst men vi har fått massa läxor så dem tänkte jag passa på att göra.. Och sen hade jag möte vid 11 med marlene. Så dagen rullar nog på ändå.. Är jätte trött idag känner jag.. Somnade nog vid halv 11 och sen upp kvart i 6. Men men det funkar.. Skönt att ha en vanlig vardag igen!!!

Annars igår så gjorde jag inte så mkt. Var lite social med mia och träffade petra en sväng. Riktigt trevligt!! Henne har jag inte sett på länge.. Sen typ hem och kolla en liten stund på tv men sen däckade jag.. Var hur trött som helst.. Blir ju så när man inte är van att göra saker..

Idag har vi rytm och rörelse på eftermiddan. Ska bli kul.. Så måste komma ihåg gympakläder.. Men som vanligt glömmer jag väl det.. Och matlåda måste med idag oxå.. Får se hur mkt som man kommer ihåg..

Idag händer nog inte så mkt när jag kommer hem. Ta tag i tvätten lite och laga mat. Sen blir det nog lugnt. Kommer nog vara helt slut när jag kommer hem vid typ 15.30 idag.. Blir en lååång dag.

Nähä ska ta och göra mig i ordning det sista och äta frukost med!!

Puss och kram

Helg..

Jaha har varit sjuk nu i nästan 3 veckor.. Varit jätte förkyld och feber och skit.. Inte ett dugg roligt.. Men den här veckan har det blivit lite bättre. Var på smärt och rehab i torsdags och fick mitt schema och så.. Kändes jätte bra!! Så vi är tydligen 5 tjejer som ska gå programmet. Så det kan nog bli roligt.. Tror den som var äldst var typ 30 så det kan vara kul att vi är rätt så jämnåriga.. Så nu längtar jag tills på måndag då det äntligen börjar!!! Ska bli såå skönt att äntligen få nåt att göra.. Har ju som sagt varit hemma sen den tionde januari.. Så det börjar bli väldigt långtråkigt!! Sen när programmet är slut i januari så ska jag ha praktik.. Men vet inte inom vad än.. Det är ju det som är meningen med programmet att man ska ta reda på vad man kan jobba med och så.. Så vi får väl se vart det blir...

Är fullt upp nu iaf.. Som vanligt i december..Alla helgen uppbokade fram till jul nu.. Bara nästa helg vi inte har något inbokat på.. Så det känns sådär.. Men men inte mkt att göra åt när alla fyller år i samma månad.. Men blir väldigt dyrt med att alla först fyller år sen någon vecka senare är det jul.. Hmmm.. Vad ska man köpa för julklappar i år då.. Har inte kommit på nåt roligt än iaf.. Rickard får ju födelsedagspresent och julklapp i samma för det han ska få kostar en hel del.. Kan inte skriva vad förrän han har fått det men det blir om 2 helger:)Ska bli underbart skönt iaf:)

Nähä idag händer inget.. Vi har varit på tippen ett par vändor.. Nu snickrar Rickard och jag hamnade här.. Har ingen direkt ork känner jag.. Men kanske ska baka lite idag.. Sen ikväll blir det plankstek:) MUMS!!! Och myskväll:) Me like!! Kan vara skönt att ta det lugnt nån helg ibland.. Eftersom sen kommer det inte finnas tid till det förrän efter nyår..

Nähä ska ta tag i tvätten med.. Måste ju tvätta om allt som legat i garderoben.. Inte alls roligt.. Men den håller vi på och renoverar nu så då kan det vara kul att ha helt rena kläder som ska stoppas in när allt är klart:) Äntligen blir det ordning där inne med:) Skönt när det mesta börjar ta form.. Helt underbart kommer det att bli när allt är färdigt!!!

Nähä tvätta och göra några pannkakor kanske:)

Puss och kram

RSS 2.0