Tisdag

Har inte haft tid att sitta nåt vid datorn direkt.. Förra veckan bestod av jobb tidag, onsdag och torsdag. Fredan städade jag lite sen blev det grillmys med älsklingen på kvällen.

Lördagen var det 30-årsfest:) Första gången jag festade sen november så det var nice:) Gick dit vid 4. Käka smörgåstårta och tårta!! Mumsigt värre!! Sen åkte mia och jag och kolla på hennes nya lägenhet. Blir super fint där!!! Kommer kännas konstigt att inte bo grannar men vi kommer fortsätta umgås ändå så det spelar ingen större roll!! Sen vid halv 7 ungefär började folket droppa in så då var det bara att börja dricka:) Blev lite lagom as full ett tag men slutade dricka då så sen var det lugnt resten av kvällen:) En riktigt lyckad kväll utan bråk och med massa underbara vänner!!! Kan inte bli bättre!!! Gick hem skapligt. Tror klockan var 1 ungefär.

I söndags låg vi i sängen typ hela dan och bara myste:) Me like:) Kolla film och slappa. Så det var en riktigt lat dag..

 Igår var det jobb sen gjorde vi klart allt med veden. Moren kom ner en sväng med alltid lika trevligt!! Sen grilla vi lite:) Vardagslyx:)

Idag är jag ledig så får se vad jag ska hitta på. Måste ut och gå iaf. Inte bra det här.. Har börjat äta igen. Kör blandat och har inte direkt gått upp nåt men känner att det går inte neråt heller så nu måste det bli ändring på det. Kanske börjar soppa igen. Bara för att få resultat igen. Vill verkligen droppa ännu mer!!! Sommaren är ju redan här känns det som!!! Så nu är det dags att komma i bikini och dit har jag långt kvar till... Men men.. Får ta det som det kommer. Äter mest protein och sallad så det är ju ingen fara med det men det går för långsamt helt enkelt!!

Ska baka lite med idag.. Dinkelbrödet är slut så det måste göras nytt:) Tvätta massa med ska jag göra. Aja har egentligen tusen saker att göra så det är väl bara att ta tag i allt!!

Puss och kram

Måndag

Shit vad det går fort.. Helgen gick super fort känns det som.. I fredags höll vi på med veden på eftermiddan. Sen kom bula och vi grillade.. Sen kom även ted förbi med så vi spelade tv-spel och hade det allmänt trevligt!!

I lördags gick vi upp tidigt och åkte till tippen först med massa skit. Sen var det bara att ta tag i veden igen.. Höll på med det hela dan typ. Gick in halv 7 på kvällen. Snabbdusch och sen börja med maten. Grillade då med:) Så maten blev lagom klar till robinson!! Efter det blev det sängen. Kroppen pajade totalt..

Igår höll vi med på lite med veden. Sen duscha och göra sig iordning. Åka och kolla på bil. Inget att ha.Sen vidare till mogata för pappa fyllde år!! Vi hade sagt att vi inte skulle komma men sen ångra vi oss iaf:) Jätte kul att träffa familjen igen!! Kom hem halv 10 igårkväll. Helt paj då med.. Kolla på film. An american crime tror jag den hette. Riktigt hemsk film men ändå sevärd. Men oj vad tårarna kom hela tiden!!

Idag ska jag inte göra nånting. Tror min kropp behöver en dags vila. Så ska sola lite och sen kolla film tänkte jag. Ryggen har pajat helt så det blir lugnt idag. För att sen orka jobba tisdag, onsdag och torsdag!! Nice:)

Orkar inte uppdatera så mkt för jag är typ aldrig inne och sitter vid datorn längre. Är så fint väder så man vill inte vara inne därav den dåliga uppdateringen.. Har för mkt att göra ute i trädgården så det kommer nog inte bli så mkt uppdaterat här inne vartefter. Ju finare väder desto mindre sitter jag framför datorn..

Nu ska jag snart gå ut och sätta mig i solen:)

Puss och kram

Onsdag

Jaha så har påsken gått och man har även hunnit fylla år.. Påsken har varit jätte bra!! Storstädade huset fredag och lördag. Höll även på med veden då med. Gäster hela söndagen. Hur mysigt som helst!! Hela släkten plus svärmor och svärfar!! Kan inte bli bättre!!! Så då blev det påskbord och tårta och till och med jag åt:) Har även grillat både fredag och lördag som jag oxå åt lite av. Vi åt även rester på måndagen men igår började jag med pulver igen. Är inte färdig med det än:)

I söndags var det iaf super mysigt!! Fick pengar, presentkort och ljus och böcker:) Och av min underbara sambo fick jag en ny mobil:) Det var verkligen behövligt!!! En rosa samsung:):):) Jag är helt kär i min nya bebis:)!!!! Tur att man har världens bästa sambo!!! Och att jag älskar honom mer och mer för varje dag gör ju inte saken sämre!!!

Den här veckan är en kortvecka. Har "jobbat" 13-16 igår och 8-11,15 idag. Sen ska jag göra ett par timmar på fredag med för då ska vi till Motala på möte så det blir nog intressant. Vet inte riktigt vad det handlar om men det blir nog bra!! Trivs riktigt bra iaf:) Så nu ska jag nog söka komvux i höst och läsa in lite ämnen för att sen söka in till vårdadministratör.. Finns massa lediga jobb inom det så det känns som att det kommer nog lösa sig med jobb iaf:) Sen tycker jag det är väldigt roligt och väldigt varierat arbete!! Det ingår så många olika arbetsuppgifter och det är ett sånt jobb som jag vill ha.. Får väl helt enkelt ta att jag kanske måste sova hos mamma och dom ibland.. Det funkar nog trots allt!!:)

Nu har jag iaf uppdaterat lite och tack alla som har grattat mig!!!

Puss och kram

Skärtorsdag

Hopp så var det påsk igen!! Idag blir det att "jobba" mellan 8-11.30 tror jag. Sen hem och göra köttbullar. Köpte  2,5 kilo färs igår som ska stekas upp idag! Sen ska jag försöka baka med.. Frallor och limpor. Ska ha påskbord här på söndag när alla kommer för att fira mig. Tyckte att det blir mysigt att få äta lite påskmat då. Så igår var vi och handlade allt till det nästan. Innan det jobbade jag 13-16,15. Hade svin ont när jag kom hem men känns lite bättre idag. Hoppas bara det funkar!! Vill inte byta praktik heller för jag trivs super!!! De är kanon bra!!

Hoppas jag hinner både att göra alla köttbullar och baka allt idag så jag kan fokusera på att storstäda hela huset imorgon och på lördag. Lr jag hoppas det hinner bli klart imorgon men men det är sånt som märks. R får nog hjälpa till lite med så går det iaf lite fortare..

Nähä ska börja göra mig i ordning lite...

GLAD PÅSK!!!

Puss och kram

Tisdag

Hopp redan Tisdag och jag har varit och jobbat idag:) Är sååå glad över att äntligen ha nåt att göra!! Och de på vc verkar riktigt trevliga och min handledare är toppen så det kan nog inte bli bättre:) Mkt info idag men imorgon ska jag få ta tag i saker!! Skulle visst få en egen dator och egna uppgifter så dagen rullar nog på!! Skönt att man kan lägga schema själv. Dag idag mellan 13-16 imorgon och mellan 8-11.45 på torsdag så det känns kanon!! Sen vet jag inte riktigt hur det blir nästa vecka men det är ju sånt som märks!! Men är äntligen glad att ha en uppgift igen:)

Annars händer inte så mkt. Fortfarande sjuk.. Men inte mkt att göra åt.. Det verkar inte vilja ge med sej och jag tänker inte ligga hemma för det längre heller så nu får det bara funka ändå.

Med ck funkar det oxå kanon:) -25,2 kilo nu!! Känns riktigt nice:) Men har fortfarande mkt kvar men ändå en bit på väg iaf!!

Ska börja storstäda huset nu med, Äntligen är trappen klar så nu kan jag äntligen ta tag i vårstädningen på allvar!!! Så tänkte börja lite smått idag. Måste bli klart till helgen iaf:) Men R får nog hjälpa till lite med annars hinner jag nog inte. Men känns mkt roligare när det ska komma massa folk och ha det rent och snyggt! Och det är det verkligen inte nu!!

Nähä ska ta och dra igång lite kanske.. Uppdaterar kanske mer sen!!!

Puss och kram

Ny vecka

Jaha så har den här helgen med gått..I fredags städade jag först här hemma och grejjade. Gick över till M och J en stund. Sen åkte jag vidare till lkpg för att hämta S så åkte vi vidare mot J:) Var en riktigt lyckad kväll:) Hade jätte trevligt, först bus med söta W och sen pysslade vi:) Har aldrig gjort det innan men det var verkligen super roligt!! Så det blir att prova fler gånger!! Kom hem vid 1 ungefär.. Kunde inte somna men vi gick och la oss vid 2 typ.. Kolla på tv.. Sen försöka somna.Men hostade sådant så det gick inte. Vid halv 5 höll jag på att få kräks.. Sen tog jag lite hostmedicin och då blev det lite bättre. Somnade runt 6 och sen gick vi upp vid 9.. Var väldigt trött men höll igång hela dan typ. Gjorde fint på altanen, hjälpte till med veden, städade inne, sen solade jag massa med:) Vid 5 gick vi in och duscha och gjorde oss i ordning för middag hos J och M. Var trevligt men alla var trött så vi gick hem straxt efter 10 och somna nästan direkt:)

Sov till 10 igår:) Hur skönt som helst. Sen blev det att hålla på med veden och greja. Men jag mådde inte alls bra så det blev sängen ett par timmar på dagen.. Sen på kvällen ringde R på en annons så då var det bara att åka till norrköping och handla mer tv-spel:) kom hem vid 10 ungefär. Sen sängen och sova!!!

Idag mår jag inte alls bra heller. Men sov till 10. Ska snart hoppa in i en dusch och göra mig iordning. Ska på möte vid 3 i mjölby så jag tänkte åka lite innan halv 3 så man är i god tid!! Hoppas jag får börja direkt i princip!! Men det är ju sånt som märks!! Annars börjar jag väl på tisdag.. Min födelsedag kan ju inte bli bättre!!!

Nähä nu måste jag ta tag i allt här hemma!!!

Puss och kram

Onsdag

Japp snart halva veckan gått:) Nice snart helg igen!!! I måndags var R hemma från jobbet så då gjorde vi inte så mkt. Kolla tv och spela tv-spel typ:) Riktig mysdag:) Igår var han med hemma men då åkte jag till mjölby för att hämta Mikaela och sen skjutsa henne hit till Boxholm. Åkte hem ett tag men sen upp till henne igen på fika:) Riktigt nice!! Var väldigt länge sen jag träffade henne så vi hade massa att prata om som vanligt!! Kom hem vi halv 5 lr nåt. Sen ringde de ett par på bilen så de kom vid halv sju typ. Och de köpte den!!!! Fan vad nice!! Ännu mer pengar till reskassan:) Me like:) Sen blev det mys i soffan resten av kvällen typ..

Idag har jag dammsugat lite och tvättar lite. Skulle träffat Emma som är hemma en sväng från Åre men hon har inte hört av sig än så det blir inget med det. För vid 6 ska vi till sörping för att köpa tv-spel och sen träffa mamma och dom en sväng med:) Ska bli kul!!! Annars har jag solat lite med idag!! Helt underbart väder!! Tänkte jag skulle gå ut och tvätta bilen med nu när det är så skönt ute vill jag inte sitta inne och glo.. Måste ringa vc med och se hur vi ska göra med mina mediciner och så.. Vill trappa ur dem men men det kanske inte går men det är värt ett försök iaf!

Håller även på och kollar upp utbildningar.. Det är såå svårt att veta vad man vill bli och vad man ska plugga till. Men har hittat ett par som verkar intressanta iaf!! Så de ska jag söka. Sen ringde af med idag så på måndag skulle vi höras igen och har hon inte fått svar från mjölby vårdcentral då ska vi inrikta oss på jobb som hälsocoach lr nåt liknande. Tycker det låter toppen:) Vill INTE vara hemma längre alltså!!! Fattar inte varför det ska ta sån tid!! Blir såå trött men nu hoppas jag verkligen att det händer nåt så fort som möjligt iaf:)

Nähä ut i det fina vädret igen:)

Puss och kram

RSS 2.0