Fredag:)

Äntligen fredag:) Igår kom R hem strax efter 4 och vi skulle åka iväg. Började med att batteriet hade laddats ur så bilen startade inte.. Så han fick byta batteri så vi kom iväg vid halv 5 ungefär. Upp till S och J och W för att hämta mangeln.. Kom iväg därifrån rätt sent. Fortsatte upp till vikbolandet. Hämtade bilen och åkte till mamma och dom. R åt kvällsmat och jag en kvällsshake. Sen upp till mormor och morfar för att lämna mangeln. De blev super nöjda med den så det kändes bra;) Tror vi var hemma kvart över elva igår. Så det tog inte många minuter innan jag sov iaf:)

Vaknade 9 idag. Rätt skönt faktiskt!! Ska städa och bädda rent idag och såklart tvätta med. Går inte en dag utan att jag kör minst 1 maskin. Förstår inte att vi har såå mkt tvätt.. Men men. Ikväll blir det nog lugnt. Tror inte vi ska göra nåt direkt. Kolla lite tv och bara mysa:)

Imorgon ska vi till J och S och W på kvällen för att få middag (jag ska inte äta) och kolla på melodifestivalen. Ska bli mys!! Var länge sen vi umgicks nu!!

Har verkligen bestämt mig för att inte äta nåt på ett bra tag nu. Tar flera dagar innan man börjar gå ner igen så det är det definitivt inte värt!! Så i helgen blir det shake och the och vatten för min del och det funkar kanon!! Måste känna att det går neråt igen nu..

S hur går det för dej?? Känner du dej bättre och så?

Nähä städa var det ja...

Puss och kram

Jahopp

Arbetsförmedlingen ringde precis och hon hade fortfarande inte hittat nån plats. Tydligen väldigt svårt att få tag på nån bra plats.. Men men vi skulle höras nästa vecka fick vi se om hon hade löst det då..

Så tjejer fika nästa vecka?? Vilken dag passar er?? Och vart ska vi träffas?? Jag har fått pengar så vi behöver inte vara här om ni inte vill, för ni får jätte gärna komma hit:) Tänkte om det är nån annan som inte har ekonomi så kan vi ju träffas hos den istället.. Men vi kan väl tänka ut hur vi vill göra.. Mej spelar inte dag nån roll men gärna i början av veckan om det går?? Typ tisdag onsdag lr nåt.. Äh ni får bestämma jag kan nog nästan när som:)

Puss och kram

Torsdag

Igår blev det att åka till Mjölby när R kom hem för att köpa nintendo.. Så sen höll vi på med det halva kvällen typ. Kolla lite på tv sen slockna jag. Var jätte trött!!!

Idag sov jag ända till 10.. Vet inte när jag sov så länge sist men skönt var det:) Så nu har jag slängt ihop en grönsakssoppa som står på spisen till R kommer hem nu vid 12. Och tvättar gör jag med, det är precis som vanligt!

Idag kom papprena på bilen med så det blir att åka och hämta den på vikbolandet ikväll!! Sen ska vi ut till mogata med för att lämna mangel till mormor och morfar och sen även ner till mamma och dom för att lämna minnen till datorn. Så vi lär nog inte vara hemma förrän sent ikväll eller i natt. Men det gör inget. Skönt att komma iväg lite och även träffa släkten lite med!! Alltid trevligt!! Så nu ska jag börja elda så det är gjort tills vi ska åka vid 5 ungefär när R kommer hem. Så vi slipper det när vi kommer hem inatt. Kan ju vara skönt om det är relativt varmt iaf!!

Nähä ska ta tag i allt här hemma nu!! Kanske uppdaterar i eftermiddag:)

Puss och kram

Oriflame

Kom på att är det nån som vill ha nåt från oriflame så säljer jag det:) Så det är bara att säga till i såna fall!! Kolla deras hemsida www.oriflame.se och säg till om det är nåt ni vill beställa så fixar jag det!! Eller om ni vill ha kataloger för då skickar jag det.

Puss och kram

Onsdag

Vad fort den här veckan går.. Idag har känner jag mig gladare iaf:) Var ingen rolig dag igår. Gick ut och gick när R kom hem. Sen blev det sängen för att kolla tv. Men vart på bättre humör när R kom hem iaf:) Älskar honom såå mycket!!!

Idag gick jag upp kvart i 8 ungefär. Skulle träffa Mia på morgonen. Hon ringde vid 9 så då blev det en promenad i 40 minuter ungefär. Kändes kanon!! Och var såå skönt ute med!!! Sen blev det att fika lite efter. Tog min morgon shake och en kopp te hos henne:) Snacka massa skit!! Var verkligen jätte länge sen vi umgicks så det var super kul:) Sen gick jag hem vid halv 12 ungefär. (Hon bor rakt över gatan, de är typ våra närmsta grannar så det är väldigt smidigt att umgås) Så då blev det att hoppa in i duschen och sen göra lite sallad till älsklingen. Umgås lite med honom. Sen bar vi in ved så nu roar jag mej med att elda.. Och han är på jobbet igen ocxh kommer inte hem förrän 6 tidigast:( Gillar inte att han jobbar såå långa dagar jämt...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att titta på en film kanske. Eller läsa lite. Känner iaf för att slappa. Tror min kropp behöver det iaf. Men mår faktiskt förvånansvärt bra i kroppen trots promenaden. Så nu hoppas jag att jag kan gå den rundan ett par gånger i veckan plus köra ck för att gå ner i vikt ännu snabbare!! Behöver få känna att det händer masa!!! Eller det händer ju mycket ändå men man mår sååå mkt bättre när man har gått promenad.. Känner sig mkt piggare och fräschare!! Finns inget bättre än att gå en ordentlig promenad och sen komma hem och ta en lång dusch och sen bara va!! Me like!!

Tack för alla fina kommentarer! Tack för att ni med finns!!! Är det nåt är det bara att ringa!!! Jag lyssnar mer än gärna!! Och fika blir det nästa vecka nån gång ju!! Så det blir perfekt!!

Puss och kram

Hmmm

Dagen blev inte som den var tänkt. Ska träffa Mia imorgon istället. Så idag har jag inte gjort så mkt. Mest deppat känns det som. Idag är ingen bra dag. Ledsen och bara vill ligga under täcket och inte gå upp men men. Är iaf uppe och har varit det hela dan även om jag inte velat.. Men ska nog ta en promenad snart sen blir det iaf att gömma sig under täcket för att glo lite på tv sen sova.. Vet inte varför jag känner mej nere men alla har vi väl såna dagar. Skulle vilja trycka i mig nåt riktigt onyttigt men istället blir det en shake till kvällsmat och en massa vatten...Tur att jag inte har pengar för annars hade jag säkert åkt och handlat massa onyttigt. Hatar när jag får såna här attacker!! Men men bara hoppas det är bättre imorgon!! Då får jag pepp från Mia iaf:) Me like:)Ut och gå först sen fika. Ska bli skönt att komma ut lite..

Nähä ska ta mej i kragen att ta en promenad idag med.. Kanske kan göra så jag mår lite bättre iaf.. Ska säga till R med att idag är ingen bra dag så det slipper bli massa bråk och tjafs!! Orkar inte med sånt nu när allt funkar klockrent:)

Usch vad jag klagar men men imorgon kommer säkert ett positivt inlägg igen:) Brukar som tur va inte vara deppig så länge!!

Tänker på J med!! Usch vad hemskt. Började nästan gråta när jag läste din blogg. Kan inte förstå hur hemskt det måste kännas. Men finns här om du behöver det hoppas jag att du vet! Stor kram till dej!

Puss och kram

Tisdag

Hopp så var det tisdag.. Igår hände inte mkt på eftermiddan. Låg mest och glodde på tv och slappade. Även när R kom hem så fortsatte vi slappa. Kommer inte ihåg när vi gjorde det sist så det var super mysigt!! Idag ska jag ta en fika med Mia sen ringer läkaren med.. Hoppas han har nåt vettigt att säga!! Annars blir det en lugn dag. Hoppas af ringer idag med så jag får veta när jag får börja arbetsträna:) Vill NU!!!! Men men bara att vänta och se men det bästa är att när hon ringer har hon förhoppningsvis fixat allt så vi bara ska på möte till platsen sen kör det igång och hon sa att det skulle bli den här veckan så det hoppas jag på!!!

Vill få pengar med men vet inte när de kommer. Läkarintyget blev försenat så nu har jag inte en aning om när jag får dom.. Men men.. Stackars R får väl betala allt nu så får jag betala till honom sen. Men är såå jobbigt att inte ha några pengar. Jag skulle vilja ha ett heltidsjobb med en riktigt fet lön så man slapp känns sig fattig jämt.. Är såå trött på det.. Har aldrig haft pengar kvar när räkningarna är betalda. Bara det skulle vara lyx!!! Men men inte mkt att göra åt nu iaf. Men får ju lite bättre ersättning nu när jag ska börja arbetsträna iaf. Hoppas på att kunna spara lite då iaf..

Nähä kanske skulle ta och göra sig iordning och börja elda lite..

Puss och kram

Måndag

Shit vad nice:) Har hållit på med ck nu i 4 veckor och jag mår kanon!!! Kan inte bli bättre!! Och vågen bara fortsätter att peka neråt så nu jäklar är det inte långt kvar tills del mål nr ett är uppnått:) 4,8 kg kvar bara!!! Längtar massa dit nu!! Och hoppas det blir snart jag uppnår det med:) För shit vad kul det är att kläderna börjar sitta illa och vara förstora:) Är sååå nöjd helt enkelt!!!

Just nu håller jag på och eldar lite. Tänkte vara smart och göra det direkt på morgonen så behöver man inte vara låst hemma sen om man inte vill. Inte för jag tror att jag ska nånstans men man vet ju aldrig.. Ska försöka ge mej ut på en promenad sen med iaf:) Vore skönt att få komma ut lite!! Sen ska jag nog se om M har tid att ses nåt med.. Men det märks ju. Var såå länge sen jag träffade henne nämligen..

Annars igår så rensade vi boden. Och skottade massa snö. Sen glodde jag på hästhoppning typ halva eftermiddan:) Nice!! Sen slöa vi mest. Var väldigt seg igår. Men sover illa på nätterna och då blir man seg på dan med. Men sover knappt aldrig på dan längre men vilar en stund brukar jag försöka göra.. Sen blev det Beck på kvällen men jag somna innan nyheterna tror jag.. :) Lite trött!! Men det jobbigaste är att somnar jag så tidigt så vaknar jag ju tidigt med så imorse vaknade jag kvart över 7.. Lite jobbigt när man inte har nåt direkt inplanerat..

Men ska kanske städa stora sovrummet så alla rum är gjorda sen. Då har jag iaf nåt att göra.. Inget roligt men verkligen välbehövligt!!

J: Jag tycker du ska fortsätta kämpa på!! Du har kommit så långt så du får inte ge upp nu!! Du har väl inte så långt kvar innan du når ditt mål?? Och är det nåt så får du jätte gärna ringa!! Jag kanske inte kan göra så mkt men lyssna kan jag iaf:)

S: Har du kollat på nätet än? Och bestämt dej om hur du ska göra? Är väldigt nyfiken:)

M:Hoppas det går bra för dej att plugga!! Och att du mår bättre idag än vad du gjorde igår!!

Tänker på er allihop!!!

Puss och kram

Söndag

Igår åkte vi vid 9 för att kolla på bil i skenäs.. Blev en lång resa och vi åkte fel och så men till slut hittade vi:) Var en gubbe som vi frågade som villade bort oss helt... Men vi kom fram och R provkörde och så. Så vi slog till och köpte den så nu är nog R nöjd:) Nu har han äntligen en reservdelsbil som han har tjatat om:) När vi hade tittat på den så åkte vi ut till mina föräldrar. Och då var klockan halv 12 tror jag när vi kom dit. Så vi spelade lite pingis och jag hjälpte till med maten.

Sen vid halv 3 kom resten. Så då blev det middag och så. Tog lite mat för att inte avslöja mej. Orkar inte att alla ska veta om det. Men åt bara jätte lite och tog mina 3 drinkar på dan som jag ska med så det ska nog inte vara nån fara. Är lite hungrig idag men det är sånt man får ta om man ska offra sig. Men nu är det soppor som gäller igen!! Och nu är det inga mer kalas på gång heller så nu hoppas jag på att jag kan köra ren kur i massa veckor utan fusk!!

Åkte hem vid 6 nångång tror jag. Var iaf en hellyckad dag!!! Är så roligt att träffa alla när man inte ses så ofta!!

När vi kom hem var det bara att börja elda. Sen blev det melodifestivalen!! Det var faktiskt riktigt bra igår tyckte jag!! Många bra låtar!! Inte så vanligt att det är bra men nu har det faktiskt varit det de två gångerna jag har sett det iaf:) Sen efter melodifestivalen fickk R rycket och började slipa trapp så nu har han hunnit 3 steg av 17:) Sen blev det att se hästhoppningen sen sova:)

Idag blir det storstädning i boden och sen ska R slipa trapp med.Ska snart väcka honom tror jag så det händer nåt idag:) Tycker det är skönast när vi grejar på dan och inte på eftermiddan. Så nu får han ta och kliva upp. Klockan är ju faktiskt snart 9. Fixa frukost på sängen kanske:) Mmm det blir det nog:)

Kanske uppdaterar sen!!

Puss och kram


Lördag:)

Igår så blev det att städa mest hela dan men nu är det super fint iaf:) Lukar fräscht i hela huset. Har städat alla rum utom 1. Får ta det nästa vecka.Ingen panik!! Det hinns nog med iaf. Sen igår kväll gjorde vi inte så mkt .La upp nya annonser sen kolla lite på tv och bara slappa. Somna nog vid 11 ungefär:) Var lite lagom trött då!! Sen upp vid 7 idag.. För vi ska kolla på bil på vikbolandet nånstans vid 10-11 typ. Och det tar ju sin lilla tid att åka dit och så.. Sen efter det ska vi upp till mamma och dom för att fira Philip som fyllde 15 i lördags!! Och som klarade moppe kortet i onsdags!!! Så nu får han äntligen köra sin egna moppe:) Grattis!!!!

Så där blir vi nog kvar resten av dan kan jag tänka mej. Och ikväll blir det nog mys i soffan framför melodifestivalen:) Me like!! Missade ju förra veckan så nu är det dags att se idag tycker jag. Sen blir det nog sängen tidigt idag för jag känner att jag är väldigt trött idag!! Har inte sovit många timmar alls för även om jag somnar tidigt så vaknar jag ju hur många gånger som helst på en natt. Sover bäst på morgonen och den gick ju bort idag.. Men får sova imorgon!!!

Hmm har ett bekymmer.. Den ända som vet i min familj förutom rickard är mamma. Men sen vet ingen mer att jag kör ck och jag vill att så få människor som möjligt ska veta.. Därför är jag kluven om hur jag ska göra idag. Men jag får väl helt enkelt berätta för alla för äta vill jag INTE göra nu när det går så bra!!! Nästan -15 kg idag:) Är såååå glad!!!! Känns verkligen kanon!!! Och tack för alla fina kommentarer ni peppar mej verkligen till att fortsätta!!!Puss på er!!!!

Nähä hoppa in i duschen sen väcka älsklingen:)

Puss och kram

Fredag:)

Jahopp äntligen fredag:) Idag ska jag verkligen försöka städa klart.. Igår blev det typ inget med det. Men pratade bort några timmar med S i telefonen och det är ju alltid trevligt:) Skönt att peppa varann lite ibland!! Sen blev det att åka in till tranås och handla lite på öb. Behövdes verkligen!! Sen hem och glo på tv typ. Micka och Fredrik kom förbi en liten stund med. Trevligt!!

Jaha städa idag var det ja.. Hmm hoppas jag orkar städa klart allt nu!! Vill bara att det ska bli rent och fräscht!! Men grejjen är den att när vi var på öb igår så handla R massa slipmaskiner för att slipa trappen vilket han började med igår. Så det kommer nog bli dammigt direkt när han börjar idag med.. Men men får väl städa det värsta nu och ta en rejäl storstädning på nedervåningen när trappen är färdig:) Kommer bli såå fint!!! Längtar tills den är klar för den har sunkat väldigt mkt  känns det som..

Nähä börja elda då kanske. Och sen ta tag i lite dammning!! Wee:)

Puss och kram

Torsdag

Hopp höll ju på och städa hela sovrummet igår:) Tände doftljus på kvällen och bara myste där uppe:) Sååå skönt att det äntligen är tipp topp där inne!! Var länge sen det var såå rent!! Men det fick jag ju sota för.. Tyckte jag tog massa pauser igår och tog det lugnt och höll ett väldigt lugnt tempo. Men det hjälpte inte!! Var sängliggandes i stort sett hela eftermiddan/kvällen.. Sov knappt inget i natt... Och idag mår jag verkligen piss!!!

Ska försöka städa lite i det andra sovrummet men ska bara ta lite idag och resten imorgon tänkte jag. Vill ju få ordning på allt nu när jag väl har börjat men får väl se hur långt jag hinner. Har även börjat i vardagsrummet som jag oxå vill få klart men tar lite då och då idag så får jag se hur mkt som blir klart.. Har köpt lite nya saker som jag vill få upp och så iaf. Sen tvättat alla dukar och så för att allt ska vara så fräscht som möjligt:)

Lördagen går bort för då ska vi upp och fira min bror men jag ska vara duktig och sitta med min shake och inte äta nåt bara ta en kopp grönt te och inget mer:) Känns bra att det går så bra som det gör. Känner inte att jag behöver fuska längre och det är skönt!! Hoppas att det fortsätter så hela vägen!! Har ju ett x antal veckor framför mig och målet är ju minst 16 veckor eller målvikten så vi får se hur länge det blir. Och att hålla vikten när jag väl gått ner allt det är det viktigaste!! För jag vill inte göra om allt.. Och jag vill kunna bada och sola i sommar utan att behöva må skit. Och jag vill känna mig fin på våran semester som vi ska göra i höst/vinter:) Vi är såå duktiga på att spara nu.Funkar kanon:) Thailand nästa säger jag bara:)

 Har gått ner 13 kilo än så länge.. Men har massor kvar att gå ner!!! Men är ändå en liten bit på väg!! Så nu ska jag hålla ut!!!  Har kört ren kur i snart 3 veckor och 1 vecka varierat. Så nu hoppas jag på mkt bättre resultat när jag inte äter igen!! Men det bästa är att all hunger försvinner och man känner sig mkt piggare och fräschare än vad man gjort innan. Det är nog det som peppar en lite med att man mår så mkt bättre än när man äter!!

Nähä ska börja plocka lite igen...

Puss och kram

Städdag:)

Japp har verkligen städat hela dan känns det som. Blev att städa sovrummet istället.. Kändes som att det var dags. Så har dammat hela sovrummet och bytt gardiner.. Planterat om blommorna.. Ska bara dammsuga och torka av golvet med så är det rummet klart sen:) Känns så bra!!! Tack vare smärt och rehab kan jag städa ett helt rum i ett lugnt tempo utan att bli dödad!!! Känns helt underbart!! Vet att kvällen kommer bestå av vila men det är det värt när jag får göra det i ett skinande rent sovrum:) Är såå glad och har såå mkt energi!! Tror att det är att vi har flera planer som vi verkligen ska göra nu!! Det får mig att bli inspirerad!!! Och att uppskatta min tid hemma. För af ringde idag och sa att jag kanske får börja redan nästa vecka.. Men hon visste inte till 100 %.De skulle höra av sej senare i veckan så vi får väl se. Men då ska iaf huset vara skinande rent tills nästa vecka:) Men känns skönt att jag hittat ett tempo som passar mig så jag verkligen kan städa allt själv:) Helt underbart!!!

Åh och jag är så lycklig över att jag har Rickard i mitt liv!! Utan honom skulle jag inte vilja ta ett andetag känner jag!! Älskar verkligen honom hur mkt som helst. Och fortsätter det vara såhär bra så kommer vi nog att leva ihop resten av våra liv!!! Det är ju målet iaf:)

Nähä ska ta golvet med så jag kan lägga mig och läsa en stund sen och bara njuta av att inte göra nånting när jag gjort så mkt hela dan:)

Puss och kram

Onsdag

Oj vad fort den här veckan går.. Känns inte som man hinner med alls.. Lr är det för att jag gör saker på dagarna som det går fort:) Har fått ny energi av nåt iaf. Planen är att hela huset ska vara storstädat tills på söndag för sen kanske jag börjar arbetsträna i början av nästa vecka och då kan det vara kul om huset är fint iaf:) Sen får vi se om jag lyckas men jag har iaf en plan och den får även mina dagar att gå rätt fort.

Idag ska jag fortsätta sortera papper osv.. Allt är en ända röra här hemma. Packade upp lite kartonger i söndags som jag inte packat upp sen jag flyttade ihop med R vilket är typ 2 år sen. Nu förstår ni kanske varför jag måste rensa:) Hittade massa dukar och handdukar och grejer.. Har verkligen grejer överallt. Sen var vi och skänkte kläder i förrgår med. Skönt att bli av med alla säckar som har stått överallt. Idag blir det nog att ta tag i stora sovrummet för att försöka skapa ett kontor/tv spelsrum av det. Måste verkligen få ordning därinne. För det har blivit ett sånt rum som man bara vräker in allt som man inte vet vart det ska vara nånstans. Så nu får det bli ändring på det.. Sen ska jag nog rensa klart i vardagsrummet med. För det påbörjade jag igår och det ser inte alls roligt ut idag... Sen måste ved plockas in med men då är det bra att ha en karl för det är inte min starka avdelning att bära in sånt...

Jaha så ser väl min dag ut tror jag. Ska försöka ta en liten promenad med mitt på dagen om jag hinner...

Förresten är igång med ck igen och det känns kanon:) Måste verkligen klara det här nu!!!! Är så pepp!!!

Puss och kram

Tisdag

Igår höll jag på å tvätta massa och sen kom R hem vid 4. Då åkte vi upp till svärmor för han skulle fixa nåt med bilen och hon och jag kollade tapetprover:) Me like:) De håller på å renoverar deras lilla toa så då skulle de kolla ut våtrumstapet + golv till det. Fanns massa roligt!! Sen efter ett par timmar skulle vi åka hem. Tog en prov tur och kom på att vi skulle behöva åka till tranås till fyndlagret så då gjorde vi det. Hittade massa roliga saker:) Köpte nya ljus till mitt fat som jag ska göra iordning, en ny matta till hallen, tändbriketter, mugg, ja lite allt möjligt roligt:) Sen blev det hem och titta på graven:) Har hunnit med 4 avsnitt nu. Det är faktiskt riktigt spännande:) Så det blir det nog ikväll med.

Idag har jag hunnit med en morgon promenad och tagit min morgondrink. Nu eldar jag oxå. Måste få upp lite värme. Ska fixa iordning massa här hemma idag. Damma lite tänkte jag sen fixa mitt ljusfat med. Och ta bort massa gamla växter och sånt som man bara skjuter på hela tiden. Så idag blir det nog en riktig pysseldag här hemma. Och tvättmaskinen går för fullt. Tror det är tredje maskinen idag redan:) Håller ju på att tvätta om alla kläder och det tar lite tid så att säga. Men nu är garderoben iaf klar och det blev sååå fint!! Älskar min walk in closet:) Tur att min älskling är så händig.

Skulle behöva åka till lkpg med för att handla slipmaskiner för vi kom på igår att trappen vore ju rolig att få klar så det kanske jag skulle göra med. Kanske får ta det i veckan så att vi kan börja med den för det lär nog ta sin tid!! Men snyggt kommer det nog bli iaf:) Älskar när det händer saker här hemma man mår så mkt bättre då!!! Längtar tills allt är klart men det lär nog dröja några år:)

Oj vad långt det blev idag med. Nähä nu måste jag ta en dusch sen börja grejja här hemma:)

Puss och kram

Måndag

Jaha har inte hunnit uppdatera här på hela helgen för vi har knappt varit hemma.. I fredags städade jag och grejjade. Sen myste vi lite och bara tog det lugnt på kvällen.

I lördags gick vi upp tidigt och förberedde lite matsäck och plocka fram alla kläder. Sen kom Ronny och Ewelyn och så bar det iväg ut på isen. Åkte till en sjö som inte ligger alls så långt härifrån. Vi satte upp 8 don för att angla med. Men inget napp...

Ewelyn är hur mysig som helst och hela dagen var helt underbar!!! Solen sken och det var typ 6 minus. Och vi hade gjort upp en eld och allt var bara så perfekt:) Åkte vid 10 och kom hem vid 3 ungefär.

Då var vi jätte frusna och trötta. Så R och jag hoppade i badet och myste en stund där.
 Sen fikade vi lite sen blev det att sova en stund. Skulle ha gått på bio på kvällen men vi var sååå trötta så vi avbokade den. Blev att laga en god middag och dricka lite vin och bara mysa istället:) Fick en jätte fin bukett med blommor och en super fin tavla av min underbara:) Gud vad jag älskar honom alltså!!! Är såå glad att jag har honom!! Skulle inte vilja leva en dag utan honom faktiskt:) Så nu hoppas jag att det fortsätter att vara såhär bra!!

Igår skulle vi firat min bror som fyllde 15 men mamma ringde i lördags och sa att både min bror och pappa var sjuka.. Men vi skulle ändå till norrköping så vi sa att vi kanske skulle komma förbi ändå.Det var bara det att han vi skulle till i norrköping gick inte att få tag på alls.. Vilket jävla folk det finns!!!! Man blir sååå irriterad!! Så då hade vi inget direkt att göra. Så vi kom fram till att vi kan ju överraska mamma och dom med att komma ändå!! Så så blev det. Vi åkte uppåt och de vart lite lagom chockade men riktigt glada över att vi kom:) Så mamma lagade middag och vi stannade kvar där länge!! Åkte nog inte därifrån förrän vid 8 tror jag!!

 Usch ibland är det väldigt långt till dem och man saknar dem hur mkt som helst!!! Men det var skönt att få träffa dem igår!! Bara synd att det dröjer så länge mellan gångerna. Men nu kanske vi ska upp nästa helg igen och fira min bror med resten av släkten men det är sånt som märks.

Idag håller jag på och tvättar massa.. Och har plockat undan lite och så.. Men har såååå ont idag så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!!! Känns att helgen har bestått av mkt motion och långa resor i bilen. Men men hade inte velat vara hemma hela helgen så det var det lätt värt:) Bara hoppas att det lugnar ner sig lite i kroppen under veckans gång för nästa vecka börjar jag nog arbetsträna och då kan det ju vara kul att inte ha svinont iaf. Bara hoppas att hon har fixat nån plats tills dess.. Ska kanske vara på skänninge vårdcentral och få vara med som vårdadinistratör:) Blir att plugga till det i vår i såna fall. Måste läsa lite komvux i höst först bara.. Har tänkt att läsa till det i 2 år så det är nog dax att ta tag i det:) Blir tyvärr att bo hos mamma och dom lite då men det kan man nog överleva det handlar ju om ett par dagar i veckan typ.. Så det ska nog gå.. Annars får jag helt enkelt pendla. Men det blir 20 mil om dagen så det blir ju lite långt.. Aja det ska inte få hindra det iaf:) Bara hoppas att jag klarar av att jobba med det men det känns skönt att jag ska få arbetsträna med det innan jag börjar plugga till det iaf!!!

Oj vad långt det vart!! Nu måste jag hänga tvätt sen ska jag faktiskt vila en stund:)

Puss och kram

Weee fredag:)

Äntligen fredag!! Den här veckan har gått fort och varit riktigt bra faktiskt!! Känns skönt!! Det mesta har nog ordnat sig till det positiva tror jag!!

Idag ska jag snart ner till mia och handla lite av henne och ta en fika om det inte är mkt folk. Sen ska jag vidare till ostbutiken och handla ost till mamma och dom och även till mormor och morfar.. Så blir de nöjda med. Sen blir det hem och städa och baka tänkte jag:) Hoppas jag pallar det iaf!! Ska kanske handla nåt till R med.. Men vad?? Förslag tack!!!

Imorgon blir det att åka ut på isen och angla:) Med bula och ewelyn:) Ska bli jätte kul!! Grilla korv och bara mysa!! Sen blir det hem och laga mysmiddag. För att sen åka till lkpg för att gå på bio:) Dagen kan nog inte bli mer perfekt:) Och är såå glad över att R och jag inte bråkat nåt den här veckan!! Är sååå skönt!!! Älskar ju verkligen honom så det känns så onödigt att bråka en massa...

Nähä dax att åka!!

Puss och kram

Torsdag

Hopp idag blev det att gå upp svintidigt.. Klockan ringde halv 7.. Hmm då var jag inte ett dugg pigg men det var bara att kliva upp och se glad ut:) Sen in till mjölby vid 8 ungefär hade tid 8.40.. Inget vidare alls men nu är det gjort och det dröjer visst 3 år innan man behöver göra det igen:) Hatar verkligen!!!

Så nu gör jag inte så mkt. Eldar lite och ska tvätta lite.. Inget vidare men måste ta tag iallt här hemma känner jag.. Fixa lite lunch med vartefter. Han kommer ju hem vid 12.. Är såå svårt att hitta på mat alltså. Idag får det nog bli pasta och pasta sås till honom. Jag tänkte göra tonfisksallad till mej.. Rätt gott faktiskt:)

Ska kanske baka med idag.. Får se om jag orkar.. Men tar inte så lång tid och det är väldigt smidigt när det finns i frysen sen. Slippa få dåligt samvete om nån kommer på spontan fika lixom!!

Nähä fixa lite kanske.

Puss och kram

Hemma igen..

Hopp så var man hemma igen. Har varit en lång men rolig dag:) Gick ju upp tidigt för att åka på möte i mjölby.. På arbetsförmedlingen!! Och hon är jätte bra som jag har som handläggare så det var ett riktigt bra möte!! Ska arbetspröva som läkarsekreterare/vårdadministratör så det känns riktigt bra!! Har velat länge om det är det jag vill göra. Har nästan sökt in där 2 år i rad.. Men nu ska jag få prova på och se hur det känns.. Och om det funkar blir det komvux i höst för att läsa in svenska och engelska B. Sen söker jag in till vårdadministratör i vår i såna fall bara hoppas att man kommer in!!! Visserligen är den i sörping men i värsta fall får jag väl sova hos mamma och dom ibland. Det funkar ju.. Hoppas bara min kropp samarbetar så att det funkar!! SKa troligtvis få vara i skänninge lr mjölby och det är jag super nöjd med!!! Slippa va i boxholm lixom!!!

Sen åkte jag vidare uppåt för att möta tjejerna. Åkte först och hämtade sara. Sen åkte vi till ikea där vi mötte jessika. Maria var tyvärr sjuk:( Men vi åt lunch och fikade och hade det lika trevligt som vanligt!! Sen gick vi ett varv på ikea.. Men jag är såååå fattig så jag kunde inte handla nåt:( Men hoppas det löser sej så jag kan få lite pengar vart efter.. Sen vid halv 3 ungefär åkte jag hem. Så jag har typ precis kommit innanför dörren och börjat elda lite. Var inte ett dugg varmt när jag kom hem.. Och igår hann vi inte elda heller så idag är det verkligen nödvändigt!! Men dröjer bara ett par timmar så är det varmt igen:) Ska snart lägga mig och vila och läsa min nya bok som kom igår:) Äntligen!!!

Puss och kram

Möten..

Hopp igår var jag på möte inne på smärt och rehab med fk,af och min coach. Det gick bra!! Skönt med ett avslut därinne iaf. Men läkaren var sjuk så honom skulle jag få teletid istället.. Hoppas att det blir snart!!!

Idag ska jag till af på möte. Ska vara där vid 10 så jag ska snart åka. Där ska vi diskutera vad jag ska göra nu osv. Så det blir mkt planering idag!! Men lika bra det!! Efter det ska jag till lkpg och träffa tjejerna!! Ska bli jätte kul!!! Som alltid:)

Nähä bäst att jag gör det sista innan det är dags att åka!!

Uppdaterar kanske sen!!

Puss och kram

Ny vecka!!

Hopp helgen har varit en bergochdallbana!! Ifredags åkte vi runt och hämtade nintendon sen var vi hos svärmor och svärfar. Sen hem och kolla film..

 I lördags började dagen med bråk och det höll på till ett lr nåt.. Han mecka bil och jag grejade lite hemma. Sen kom han hem och fortsatte mecka hemma. Så då blev vi sams igen!! Äntligen!! Han grejade och jag var ute och bara var:) Hehe!! Kände att jag behövde få frisk luft och kan man inte ut och gå så får man bara vara ute i trädgården ändå. Bula kom förbi en sväng med!! Sen åkte vi en sväng för att kolla om bilen funka som den skulle och det tror jag den gjorde. Så vi åkte upp till svärmor och dom för att lämna nåt kommer inte ihåg vad.. Sen hem och gjorde tacogratäng och jag min fuskis som egentligen inte får äta tog en liten bit gratäng och lite sallad.. Fy mig!!!! Sen kolla vi melodifestivalen.. Vilket fiasko!!!! Sen kolla jag även på braveheart men R sov..

Igår städade vi massa hemma på förmiddan och bakade även semlor. Sen kom svärmor och svärfar vid 2 ungefär och fikade.Sen åkte vi  med dem till lkpg för att handla lite för att sen gå på bio med dem. Det var riktigt trevligt!!! Såg mammut!!! Jag gillade den filmen. Han var lite annorlunda men riktigt bra enligt mig. Vi tyckte nog olika allihop tror jag.. Fuskade även lite igår för att inte avslöja mig för dem så åt jag lite pizza och även lite godis..

Men från och med idag är det diet igen!!! Kan inte hålla på å fuska sådär!! Klarade 13 dar innan jag åt men nu ska jag köra stenhårt igen!! Inget mer fusk!!! Nu är det bara ck och vatten som gäller!!! Har gått ner så pass mkt på så några dagar så jag vill fortsätta titta på vågen när den går neråt:) Absolut inte falla tillbaka i gamla vanor igen!!! Vill inte att det här ska vara ogjort utan jag vill bli smal och få känna mig fin!!! Så nu är det bara att köra på igen!! Kommer nog dröja några veckor innan det börjar synas men det känns redan på kläder och så så det är helt underbart!!!

Idag kommer bula ner på en fika. Semla och kaffe ska grabbarna få!! Hoppas det duger:) Så ska vi posta lite med. Annars ska jag fortsätta min planering på praktikplatser osv för imorgon är det stora mötet med försäkringskassan, arbetsförmedlingen, min coach och min läkare inne på smärt och rehab. Hoppas att det ger nåt bara!!! Och hoppas att de förstår att jag är sämre nu än förut så de inte pressar för hårt och så!!! Så jag ska sitta och skriva ner saker som jag måste komma ihåg imorgon plus att de förväntar sig att jag ska vara jätte förberedd så jag ska försöka vara det!!! Så det är eftermiddagens projekt!!

Oj vad långt inlägg det blev!!! Men men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill....

Puss och kram

Tråkdag...

Hmm idag är inte heller nån bra dag. Undra vad det är som gör mig på såååå dåligt humör!! Vi har inte bråkat nåt innan knappt och nu bråkar vi dygnet runt känns det som!! Inte ett dugg roligt lixom... Orkar inte med det överhuvudtaget. Skulle bara vilja fly från allt ett par dar men det går väl inte... Nej usch...

Igår iaf städade jag och grejade!! Vart iaf rent och fräscht här hemma!! Sen kom R hem och då åkte vi ut i urskogen och hämtade ett nintendo sen till mjölby för att hämta upp ännu mer.. Sen till svärmor och dom och skulle lämna en sak. Blev kvar där tills klockan var 8 tror jag. Sen hem och börja kolla på film men somna rätt snabbt. Hade inte vilat nåt igår så hade LITE ont så att säga och det tar verkligen på krafterna så det var skönt att sova:)  Sen väckte R mej vid halv 9 imorse för då skulle han iväg.. Då brakade helvetet loss igen.. Sen drog han och här sitter jag.. HMMM!!!

Aja får väl se om vi kan reda ut vad det är som gör att vi bråkar hela tiden.. Och hoppas att vi kan lösa det.. Skulle kanske behöva vara ifrån varann lite men det är ju lite svårt med tanke på att bilen har vart trasig så jag inte kommer nånstans... Och det är nog därför jag blir såhär för jag är fruktansvärt rastlös av mig och hatar att vara hemma. Och jag har varit hemma hela veckan i stort sett och det är INTE bra för mig. Jag skulle behöva vara borta 12 timmar om dan minst för att kanske uppskatta att vara hemma.. Men men kanske ska träna lite på det. Att man inte alltid måste åka bort för att ha roligt... Fast det är inte ett dugg roligt i den här hålan det kan jag inte påstå.. Aja hoppas det löser sej iaf. Annars vet jag inte hur nånting blir......Men men ska nog försöka tänka positivt.. Fast tror bråken startade på allvar när jag började men ck... Men jag mår inte dåligt utav det utan jag tycker det funkar riktigt bra!! Och kilona försvinner med så det vill jag inte sluta med..

Hepp ska se om han kommer snart så vi kan reda ut allt!!!

Kanske återkommer senare!!!

Puss och kram

Fredag:)

Japp äntligen fredag:) Igår så provkörde vi bilen och den funkade som den skulle så då åkte vi en snabbis till lkpg för å handla cb och sen kolla vi lite på cervera. Vi hade ju presentkort där och de ska ju slå igen affären. Vi hittade ett plättjärn och en grillpanna. Vart riktigt nöjd!! Fick lägga till 50 kr så det var inte alls farligt!! Så nu har vi änligen det:)

Idag ska jag städa tänkte jag!! Och bädda rent och massa annat.. Hmm men är verkligen välbehövligt!! Känns som att det var jätte länge sen men jag städade ju förra helgen. Men blir as skitigt direkt!!! Så det blir det idag. Tänkte kanske överraska R med att baka semlor med men det är bara om jag orkar och hinner.. Så det får vi se. Det bästa med det är att jag verkligen hatar semlor så då blir jag inte avis på att han får svulla iaf:) Man får ju vara smart!!!

Kanske skulle ta och åka och handla lite innan man börjar städa. Det är ju mkt smartare!! Så det får det nog bli nu!!

Kanske återkommer senare!!

Puss och kram

Häpp

Blev inget stan.När jag hade startat bilen och borstat bort all snö så var den trasig igen. Spolarvätskegrejjen hehe vet inte vad den heter är trasig igen. Rickard lagade den igår men så hade det lossnat idag igen.. HMMM!! Så det var bara att stressa in och ringa Lotta och förklara läget och som tur var hade hon inte åkt så jätte långt. Jag som verkligen hade sett fram emot att få träffa henne och gå på stan. Men tror R fixade det på lunchen så nu kanske den funkar igen. Ska testköra ikväll en liten sväng. Får träffa Lotta på måndag istället:)

Så nu håller jag på å eldar och tvättar.. Ska städa imorgon tänkte jag men har börjat plocka undan lite och så.. Känns skönast att städa på fredagen för då håller det sig skapligt över helgen iaf. Och ska även bädda rent och sånt imorgon..

Helgen ska vi på bio med svärmor och svärfar iaf. Sen vet jag inte riktigt mer vad som händer. Kanske en fika med Jonne och Mia.. Ska kanske prata med henne om det om jag hinner idag.. Hon jobbar ju som vanligt men kanske kan åka ner en sväng sen.. Annars får vi ha en myshelg själva men skulle vara roligt att umgås lite med. Händer inte alltför ofta..

Nähä ska fortsätta stöka lite här innan han kommer hem...

Puss och kram

Stan:)

Japp ska bege mig till lkpg idag och träffa Lotta!! Ska bli kul för det var väldigt länge sen jag träffade henne!!!

Den här dan känns iaf bättre en den igår. Var på skit humör hela dagen. Inget var roligt!! Men idag känns det iaf bättre även om jag har lika ont så är humöret på rätt sida:) Får se hur det går att gå på stan men i värsta fall får vi sätta oss på nåt fik så jag kan sitta ner. Beställa in en vatten lr nåt:) Hihi:) Är iaf stolt över mig själv som hållit på i 11 dar nu. Trodde det skulle vara jobbigare men det har gått riktigt bra. Tror det är att jag inte berättat direkt för nån och för att jag är såå motiverad som det funkar så bra!!! Så jag är helnöjd:)

Tack Maria för den fina kommentaren!!! Vad gullig du är!!! Finns för dej med om du behöver prata eller så!!

Nähä ska hoppa in i duschen och sen ge mej ut i snöovädret.. Varför skulle det komma mer snö nu förresten.. Hatar verkligen snö!!! Vill ha vår och sommar NU!!!!!

Puss och kram

Skitdag

Det är precis vad det är idag. Är trött på allt. Bråk och skit jämt. Varför kan det inte bli bra nån gång för. Ger snart upp. Ska nog lägga mig och inte gå upp mer idag känns det som... Mm det är precis vad jag ska göra!!!

Tisdag!

Jaha mötet igår gick jätte bra!! Varade nog i en och en halvtimme ungefär men skönt det för då hann vi reda ut det mesta!! Fick även en kilkudde med mej hem så det känns bra!! Fick prova ut det igår. Sen pratade vi om tänkbara praktikplatser och om allt och inget. Hon är verkligen toppen!!!

Kom hem vid 4 ungefär och då kom det folk och skulle kolla på passaten. Och de köpte den med:) Så nu fick vi in lite pengar till reskassan:) Känns helt okej!! Och jag kunde köpa in mig i forden med. Äntligen är den våran!! Gillar inte att R ska betala allt. Jag vill oxå vara med på grejerna. Eller saaben får han betala  för den är ju hans men forden är mer min så det känns mer rättvist då. Ja jag är lite konstig men rätt ska vara rätt.. Sen gick jag och vila vid 18 ungefär..  Och blev kvar i sängen resten av kvällen i stort sett.. Kunde knappt gå:( Och sen sov jag ända till 10 idag. Blir precis slut av att ha ont!!!

Hoppas mina böcker kommer idag som jag har beställt:) Har jag nåt att göra iaf!! Ska bara ta det lugnt idag på dan. Kanske blir en sväng till Motala ikväll och hämta nintendon. Men det beror på när R slutar.

Tjejer vad säger ni om att ta en tripp till örebro?? Till varsam?? Är ju inte så jätte långt dit och är vi flera som delar på bensinen så blir det ju inte så dyrt. En liten dagsutflykt sådär bara??

Nähä ska försöka hitta på nån lunch till R med nu.. Kanske återkommer senare!!

Puss och kram

Måndag

Hopp så har den här helgen med gått.. Fan vad fort det går!! Har mest varit ute och städat bilar i helgen känns det som. I lördags städade jag ur båda bilarna. Sen skrubbade jag bakrutan på forden. Sen blev det sängen pga värk. Låg ett par timmar sen blev det att åka ner till Mia och hälsa på lite:) Tvättade passaten i biltvätten och bara pratade skit med henne!! Sen hem och så gjorde vi inte så mkt mer.

Igår dammsuga jag bilen lite. R gjorde det mesta.. Sen städade vi av lite inne. Och så kom Ronny och Evelyn. Mysigare unge får man leta efter:) De stannade ett par timmar. Sen åkte vi upp en sväng till svärmor och svärfar och där var hela släkten nästan. Hehe.. Men trevligt att prata lite med dem!! Inte så ofta man träffar hans mormor och morfar. Så det var roligt!! Sen hem och vila en stund. Sen till mjölby för att skriva papper på bilen. Sen hem och tvätta forden på ok. Eller R tvättade och jag tittade på typ. Sen blev det hem och sängen... Usch!!! 

Har haft riktigt jävla ont hela helgen och inte är det bättre idag.. Och idag ska jag till smärt och rehab på möte med arbetsterapeuten. Så jag hoppas jag kan få tips och råd med olika kuddar och så som jag behöver. Och hon är så himla bra med så det kommer gå bra!!

Resten av veckan är oplanerad. Hoppas han som kommer och kollar på passaten idag köper den så vi inte har 3 bilar i trädgården. Lite jobbigt räcker med 2.  Han skulle komma vid 4 så jag hoppas jag är hemma tills dess..

Nähä kanske skulle hoppa in i en dusch och börja göra sig i ordning för att röra sig vart efter.

J: Har försökt kommentera din blogg men det funkar inte!!! Jag tycker med M:s ide är kanon att vi träffas en dag/månad lr nåt. Skulle vara jätte kul om vi verkligen höll kontakten så!!! Med fika eller vin lr nåt i den stilen:)

Puss och kram

RSS 2.0