Fredag:)

Jaha fredag.. Igår mådde jag skit så det ända jag gjorde var att ut och gå 45 minuter. Sen blev det mest ligga och sova.. Jävla mage!!! Men men känns lite bättre idag.. Hoppas det går över snart!!! Idag har jag städat än så länge. Dammsugat och torkat av alla golv. Ska snart ut och gå.. Sen blir det fika en snabbis med tutta:) Me like!!! R jobbar idag så får se vad vi ska hitta på när han slutar sen..

Var förresten på stan i onsdags och hittade nya korta byxor:) Känns skönt att äntligen ha nåt mer att sätta på sig.. Måste bara hitta lite tröjor och tunikor med men håller ju fortfarande på och går ner i vikt så det är dumt att köpa för mkt.

Kör på med mitt pulver för fullt!! Skönt det!!! Gått ner 3 kilo på 3 dar igen:) Känns nice!! Får se hur länge jag ska hålla på. Är massa kalas och så framöver så då äter jag nog bara lite just de dagarna sen pulvrar jag igen. Vill verkligen ta de sista 30 kilona nu!!! Vill  vara fin till thailand i vinter:) Längtar massa till vi ska åka!! Skönt ska det bli att få komma bort bara älsklingen och jag!!

Nähä fortsätta tvätta och sen ut och gå:)

Puss och kram

Måndag

Shit vad fort det går egentligen!!! Helgen gick super fort. I fredags städade jag på morgonen. Sen in till tranås och storhandla. Hem och baka en kaka. Mormor och dom kom vid 3. Vi åkte ett varv och sen köpte vi ost. R kom hem vid 4 så då blev det fika:) Mumsigt värre!! Sen grilla och äta:) Också super gott!! De åkte hem runt 20 tror jag. Så då kom bula förbi en sväng. Vid 22 var jag sååå trött så då blev det sängen!!!

Lördagen målade vi och grejade massa ute. På kvällen blev det melodifestivalen hos svärmor och svärfar:) Riktigt trevligt!!!

Igår var det konfirmation och sen smörgåstårta och dajm tårta efter:) Riktig fika helg har det varit iaf.

Idag har jag jobbat. Väntar på att R ska sluta så vi kan ut och gå. lr jag ska gå och han springa:) Ska bli skönt!! Inte hunnit med några promenader på ett tag så det måste bli gjort idag!! Bara tråkigt att det regnar!! Men men inget att göra nåt åt.

Annars i veckan blir det jobb imorgon och onsdag sen blir jag långledig:) Riktigt skönt ska det bli!!! Ska ta det lugnt och försöka ut och gå varje dag. Måste verkligen ta tag i det nu. Pulvrar för fullt med:) Hoppas att kunna droppa en massa kilo igen. Måste känna att det händer lite igen:)

Nähä ska fortsätta surfa runt tills älsklingen kommer hem:)

Puss och kram

Torsdag

Den här veckan har gått riktigt fort.Jobbade först sen var jag hos läkaren i måndags men de hittade inget. Så vet fortfarande inte vad det är bara hoppas det går över av sig själv... Sen blev det en tripp till norrköping på kvällen med..

I tisdags jobbade jag sen fikade jag en snabbis med mia:) Hur kul som helst!!! Inte träffat henne på hur länge som helst så det var kul!! Sen hem och måla lite och klippa gräs. Sen kom R hem och vi åkte till svärmor och dom en snabbis sen hem och sova.

Igår var jag ledig:) Nice!!! Åkte till stan för att handla ck och insåg då att kappahl hade fått in massa nya roliga kläder och att jag faktiskt hade med mig presentkortet:)Så det blev att inhandla en klänning och en bh:)Skönt för har inga direkta kläder jag kan ha längre.. Men men har inga pengar heller. Allt tog slut igår när jag handlade ck.. Tur att R får lön imorgon!! Det behövs verkligen..Kom hem lite innan lunch och målade lite och sen började med maten. Efter R hade ätit fick han dra igång gräsklipparen så jag kunde ta det sista. Sen ringde Tutta och ville fika så hon kom ner en sväng med:) Hur kul som helst!! Kommer inte ihåg när jag träffade henne heller sist så det var nice:) Sen blev det en lugn kväll!!!

Idag blir det jobb snart. Sen måste jag ta tag i städningen för imorgon kommer mormor och morfar hit på dan. Sen ska vi grilla på eftermiddan/kvällen. Ska bli kul!!! De har aldrig varit här själva innan så det ska bli riktigt roligt!! Måste nog baka nåt med till efterrätt. Kanske att rabarberna är klara så det kan bli rabarber paj:) Mumsigt värre!!!

Jag hoppas att lördagen blir lugn iaf. Att vi målar och grejar hemma men att kvällen blir lugn!! För på söndan sen ska vi på konfirmation. Då går massa timmar bort där med.. Aja inte mkt att göra åt.. Får försöka greja så mkt som möjligt på lördag!!!

Började med ck igen i tisdags och det känns bra. Kanske kommer bli lite fusk emellanåt men ska försöka köra ren kur så länge som möjligt. Men snart drar alla fester igång och då vill jag ju med kunna dricka och äta så får väl se men kör så länge iaf!! Vill verkligen bli av med massa kilon till!!!

Nähä duscha sen åka och jobba:) Hur kul som helst på jobbet förresten!! Trivs kanon!! Så nu hoppas jag att jag kan öka mer i tid snart!!! Sånt som märks!!!

Puss och kram

Måndag

Hopp så har helgen gått igen. Den har varit okej. I fredags städade jag lite på dan. Sen kom R hem och vi tog det mest lugnt för en gångs skull. Kolla tv och bara myste:) I lördags höll vi på ute och grejade. Var även och fikade hos R chef. Mkt trevligt!! Grillning på kvällen sen Robinson så klart:) Mycket viktigt!!! Igår målade vi och grejade sen blev det att åka till huskvarna för att hämta spel sen hem och göra mat. Grilla såklart då med:)

Annars så är läget inget vidare.. Ska ringa vårdcentralen idag och försöka få klarhet vad det kan vara för nåt... Förstår ingenting men men hoppas de har en lösning iaf.
Hoppas även jag får veta snart om jag kommit in på komvux. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Får ju jobba hela sommaren men sen vet jag inte vad som händer. Så jag MÅSTE komma in så enkelt är det!!!

Har inte orkat svara när det ringer lr svarat på sms de sista veckorna. Har ingen ork till något och hoppas alla förstår att när jag känner mig bättre så kommer jag självklart höra av mig!! Måste bara få nån energi innan... För det är nåt som jag inte har nån form av just nu.., Riktigt illa faktiskt!! Men men hoppas bara det blir bättre snart!!!

Nähä dax att ta en ck sen åka och jobba!!!

Puss och kram

Onsdag

Jaha onsdag igen.. Fan vad fort det går. Igår mådde jag inte alls bra men som tur var är jag ju ledig på tisdagar så det blev en lugn dag. Bakade lite men sen vilade jag mest. När R kom hem vid 6 blev det att åka till lkpg för att handla färg till huset och sen även hämta ett tv-spel.. Kom hem vid 9 typ och då blev det sängen igen..

Idag blir det att jobba 7.30-11.30 sen direkt efter det åker jag till emma:) Shit vad kul det ska bli!! Har inte träffat henne sen 1 november.. Så det ska bli super nice:) Sen skulle även Madde titta förbi en sväng med:) Hur kul som helst!! Så dagen kommer nog bli mer än lyckad!!!

Nähä kanske dax att ta en ck och sen åka...

Puss och kram

Helgen

Japp helgen har än så länge varit helt underbar!! Jobbade till halv 12 i torsdags. Sen hem och vila och sov en stund pga allergin.. Sen vid 6 åkte vi till J,S och W:) Var riktigt trevligt!! Grillade:) S och jag var nyktra då hon ska ha bebis igen:) Hur mysigt som helst!! Myste massa med lilla W!!!  Åkte hem rätt tidigt för vi var såå trötta!!!

I fredags målade vi utbyggnaden!! Och höll på ute massa. Sen blev det att åka till norrköping för att köpa tv-spel för att sen åka vidare till mogata för att grilla med mamma och dom:) Hur mysigt som helst!!

Igår målade vi utbyggnaden igen. Sen började jag hålla på i trädgården. Försöka rensa i ordning lite och så.. R klippte gräset men gräsklipparn gick sönder så idag ska vi nog kolla på en ny.. Får la se.. Måste iaf ha en med tanke på att det är nästan 2000 kvadratmeter gräs som ska klippas.. Sen vart det grillning med J på kvällen. Det var super gott!! Sen kollade R och jag på förra veckans avsnitt av Robinson och idag får det bli gårdagens avsnitt:) Har ju missat flera på rad och jag tycker det är skit bra så jag vill verkligen se!! 

Idag ska jag måla en dörr och lite men annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Är riktigt trött men tänkte ta en promenad nu så vaknar man snart till. Måste få in det på rutin att ut och gå ca 3-4 ggr i veckan minst!!! Annars kommer jag stå still på vågen hur länge som helst och det vill jag INTE!!!

Nähä ut och gå var det:)

Puss och kram

RSS 2.0