Fredag:)

Japp äntligen helg:) Det gick bra att jobba i onsdags natt. Mycket att göra och det gillar jag:) Bara hoppas att jag kan få hoppa in snart igen så man inte glömmer allt nu...
Igår pratade vi ut om allt och kom fram till att vi ska satsa:) Jag är ju verkligen lycklig ihop med honom så varför skulle vi ens göra slut för! Det har nog båda kommit fram till;) Vi sa precis vad vi tyckte och kände och lite bråkigt blev det ju vissa stunder men i slutändan kom vi fram till att vi ska tänka på vad som har sagts och göra lite ändringar i förhållandet. Men det känns iaf skönt att vi har löst allt och att vi ska fortsätta:) Jag älskar ju honom mest av allt i hela världen så ett liv utan honom finns inte i mina ögon... Vi tar saker lite som det kommer istället för att planera allt in i minsta detalj och det gillar jag:) Jag måste sluta pressa och tänka mig lite för hur jag säger saker och ting... Alla som känner mig vet att jag är en väldigt ärlig och rak person men ibland blir saker fel när man säger dem... Hmmm.. Ja jag ska iaf försöka ändra lite på det:)
Idag blir det lite lugnt nu på dan. Tvättar lite och så. Ska snart hoppa in i en dusch med för när Rickard slutar ska vi in till Lkpg och shoppa:) Handla massa saker till hemmet och så..För i helgen ska vi fortsätta rensa bland alla saker och försöka skapa nån form av ordning:) Det kommer nog bli bra i slutändan men det kommer nog ta tid;) Men men skönt att ändå planera lite för att hemmet ska bli bättre! 

För rensning blir det hela helgen och även i veckan för sen nästa helg ska köket plockas bort och rensas för att då ska de lyfta upp golvet och isolera om det och då passar det perfekt att rensa köket med när allt ändå är borta:) Åh längtar tills vi ska göra om hela köket men får ta golvet först iaf. Vet inte riktigt hur långt pengarna räcker...
Sen är det ju även byte av ett fönster och även byta kakel som står på tur. Kommer även få tapetsera om.. Synd för köket är bara 2 år men är man inte nöjd så är man inte och då är det bara att göra om:)
Förhoppningsvis kommer Petra och Mathias imorgon kväll med och spelar lite och kanske att vi ska käka nånting med:) Vore såå kul!! Petra flyttar ju på söndag till Sthlm så sen blir det nog att vi ses mindre...Så henne ska jag ringa med:)
Nähä nu ska jag duscha och göra iordning mig för vet inte riktigt när älsklingen slutar:)
Puss och kram

Onsdag

Mår inte mkt bättre idag.. Har inte pratat med varann sen igår vid 2 ungefär.. Känns inte alls bra!!!  Och idag ska jag och jobba med. Så idag tänker jag inte prata!! För vill inte att det ska gå åt helvete på jobbet pga att vi har bråkat..
Usch vad jobbigt det här är!!! Och man känner sej så ensam i såna här lägen. Även om jag inte är det så känns det så! :( Bara hoppas att dagen går fort så jag får gå och jobba!! Bara 12 timmar kvar tills man börjar!
Ska nog klä på mig och gå ut och gå ett par timmar för att rensa huvudet med!! Gick en timme igår men känner att jag behöver mer så det är bara att ta på sig och ge sig ut...
Hur vill man egentligen att livet ska se ut?
Jag trodde verkligen att jag äntligen hade hittat rätt men nu är jag inte så säker längre när det blir så här.. Inatt sov jag till och med på soffan... Naej det här känns inte okej... Imorgon får vi nog komma fram till nåt för så här orkar man ju inte må hur länge som helst!!
Plus att jag saknar min Emma med!! Usch inte roligt det här när inget är bra!! Tänker på dej hjärtat!!
Nähä på med varma kläder och ge sej ut i solskenet!
Puss och kram

Tisdag

Hmm inte mkt som har hänt här.. Mår inget vidare.. Är mest arg och ledsen!! Idag går inget bra alls!!! Ska nog lägga mig och inte gå upp förrän imorgon kväll när jag ska jobba!! Orkar inte mer motgångar nu och inte mer bråk och tjaffs heller!!
Hur vet man om man ska leva ihop resten av livet??
Hur vet man att allt kommer lösa sej??
Hur vet man att man träffat rätt??
Fan vad tankarna snurrar.... Kan inte slappna av utan bara funderar och gråter idag:( Får nog bli sängen iaf hoppas på att kunna sova en liten stund.... Hoppas bara att jag nån gång kan komma fram till ett bra svar... Och kanske ska jag släppa lite på mina krav men det är INTE lätt!! Jag vill ha ett "normalt" liv vilket innefattar giftermål, barn, hus på landet osv... Känns inte som att vi är på samma våglängd där... Är det fel av mig att berätta det för dej?
Allt har verkligen känts toppen bra med dej så jag tycker det vore onödigt att göra slut nu lixom...
Det mesta funkar ju såå bra mellan oss så jag tycker inte alls att vi ska göra slut men å andra sidan orkar jag inte bråka mer nu så ska vi fortsätta bråka kommer det att ta slut!
Det är sjukt att man kan älska nån så här mkt och ändå hata personen i fråga när man blir osams!! Men just nu orkar jag inte mer iaf men vi får väl se om vi kan reda ut allt.. Det är ju inte bara jag som ska tänka igenom saker och ting nu. Hoppas verkligen att Du också gör det!!
Förlåt för ett rörigt inlägg men måste bara få skriva av mej lite och utan att tänka på vad jag skriver!!

Lördag natt...

Jaha klockan är mkt men jag kan inte sova.. Har legat och glott lite på film nu men kan inte slappna av. Det bara kryper i mig.. Vet inte vad det är!! Blir tokig av att ligga och glo i taket iaf så jag gick upp och satte mej här istället.
Dagen idag har bestått av snöskottning och ännu mer skottning.. Först skotta vi här hemma i 3 timmar. Sen åkte vi ut till strålsnäs och skottade hos R mormor och morfar och sen blev det även fika där ute:) Riktigt trevlig eftermiddag:) Så egentligen borde jag vara super trött som R som somnade vid 10 ikväll men det är jag inte!!
Igår var vi i Lkpg och handlade lite till sovrummet. Så imorgon ska vi fixa i ordning det:) Kommer nog bli super fint hoppas jag:) Handlade tavla och tavellist, gardiner, nya sängkläder. Nya sängbord hade vi köpt innan men inte skruvat ihop men dom är ihopskruvade nu:) Kommer nog bli nice med lite nya saker där inne:)
Annars känns det som att allt rullar på fast ändå inte.. Jag vet inte hur jag ska beskriva men ena minuten är jag glad och lycklig och nästa gråter jag och är arg.. Tror att det har med urtrappningen av tabletterna att göra men det är super jobbigt!! Vill vara den positiva personen som jag egentligen är så jag hoppas jag blir det snart igen:) Tankarna snurrar oxå super mkt. Velar med det mesta! Har så många tankar och frågor men ingen ork att ta tag i dom... Hmmm.. Måste kanske göra det iaf!! Som sagt det är mkt som går runt i huvet och framförallt på natten.. Kan inte alls slappna av längre!! Hmmm måste komma på nåt bra knep som gör så man kan sova!!
Nähä ska göra ett nytt försök att gå upp och lägga mig....
Puss och kram

Tisdag

Jaha ny vecka igen:) Helgen har varit bra. I fredags kom svärmor hit med Nibbler så katterna fick busa av sej. Sen blev det bio med svärmor och svärfar och älsklingen såklart:) Vi såg Farsan! Den var riktigt rolig och helt klart se värd!!
I lördags blev det att åka till Mjölby och gå lite på stan. Sen skulle Rickard till optikern. Sen handlade vi mat. Sen kalas hos Rickards morbror:) Massa gott bjöds det på:) Sen hem och skulle laga plankstek då kom Mia en gammal kompis som jag inte sett på många år på spontan fika med sin karl:) Det var super kul att träffas så det hoppas jag vi gör snart igen:) Vid 9 nån gång blev plankorna iaf klara så då åt vi lite. Sen kolla vi bara på tv och myste;) 

I söndags åkte vi till mogata för att fira Philip:) Det blev mat och fika:) Och sen var det roligt att träffa alla med!! Har saknat dem!! Kom hem sent då med så det har varit fullt upp hela helgen:)
Igår var jag på intervju på hemmet här i boxholm. Det gick bra och jag ska börja redan idag:) Ska jobba natt eller gå bredvid första natten iaf:) Känns bra!! Bara hoppas att kroppen pallar så jag blir garanterad jobb iaf över sommaren!! Sen blev det skroten för att hämta bildelar. Sen ut och gå en långpromenad. Sen blev det att kolla lite os:)
Idag blir det att ut och gå snart! Sen laga lunch till R:) Sen ska jag vila rätt mkt på dagen idag så jag inte är alltför paj i kroppen tills ikväll...
Nähä dags att klä på sig och gå ut:)
Puss och kram

Fredag

Oj nu var det ett par dar sen man uppdaterade igen.. Har inte hänt jätte mkt.. Stämplingen har iaf kommit igång och det känns skönt:) Fick ut mer än jag trodde med så nu kan man äntligen spara lite pengar med förhoppningsvis:)
Har även ringt runt om jobb så ska och prata med en på måndag om jobb så det känns oxå skönt!! Bara hoppas att kroppen pallar men det får den bara göra!! Det är bara tillfälligt nu och sen i sommar. I höst är planen att jag ska börja plugga så jag hoppas på mkt jobb nu och även i sommar:) Orkar inte vara hemma mer!! Även om jag bara varit arbetslös sen 1:a januari känns det som en evighet! Saknar det sociala... Ska även kolla om jag kan få jobba lite natt för tror det är lite lättare på natten än på dan/kvällen.. Det blir inom vården jag ska jobba nu tillfälligt.. Fast läkarna säger att jag inte ska det är det ju det ända jobbet jag har haft och det ända jobbet jag känner att jag kan nåt om så det blir att pröva iaf och se hur det går! Bara hoppas på det bästa!!
Funderar även lite på vad jag ska hitta på åt Rickard i alla hjärtans dag present.. Bio?? Ut och äta??? Det är sååå svårt.. Vi brukar inte fira men nu känner jag att det kan vara mysigt att hitta på nåt:) Vi har inte setts på kvällarna sen i fredags för han har meckat bil hela förra helgen plus varje kväll hela veckan så det kunde vara lite mysigt att göra nåt ihop och som inte innebär att vara hemma.. Men men vi får se om jag kommer på nåt.
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Svärmor skulle nog komma ner med Nibbler så katterna får busa av sej lite. Städa måste jag göra med. Och ut och gå!!! Och sen även kolla upp nåt tills imorgon.
Nähä dags att ta tag i det:)
Puss och kram

Måndag

Jaha ny vecka igen!! Mår inget vidare då jag har riktigt jobbig abstinens efter vissa tabletter men vill inte ta dem mer nu.. Så är yr till tusen!! Det är inget roligt men hoppas det går över snart!! Vart så här sist med när jag slutade med dem så nu är det verkligen sista gången jag tog dem!!
Idag blir det nog lkpg med Mia. Hon skulle in till hud och sen skulle vi gå ett varv på stan! Ska bli kul:) Och då kanske jag glömmer bort yrseln ett tag med det vore underbart!! Men har inte fått tag på henne än så får väl se om hon hör av sej..
Annars händer inte mkt i veckan. Klippa mej på onsdag iaf:) Äntligen!! Och färga håret med efter klippningen:) Skönt!! Sen blir det nog simning tisdag och torsdag om jag lyckas få ihop lite pengar.. Och promenader med förhoppningsvis varje dag men det beror ju som sagt på om yrseln ger med sej!!
Sen ska jag ringa veterinären med för det är dags att kastrera vårt lille monster:) DÅ kanske han blir lite lugnare med:) Och så ska vi nog släppa ihop Nibbler och Hubbe med i veckan för Nibbler ska bo hos svärmor och dom från onsdag till helgen nån gång:) Perfekt att de får leka av sej lite:)
Nähä nu ska jag hoppa in i en dusch och ta tag i saker och ting:)
Puss och kram

Söndag

Jaha vad fort det går.. Redan söndag igen.. Visserligen spelar ju inte dagarna nån större roll när man är arbetslös.. De flesta dagarna ser ju ungefär likadana ut.. Men försöker iaf hitta på saker varje dag..
Idag blir det promenad och sen baka bröd.. Te kakor och kanske hål kakor.. Dags att fylla upp frysen igen:) Funderar även på nåt storkok med mat men ska komma på vad jag är sugen på med:) Rickard ska greja med bilen så det blir lugnt hemma idag med:) Hehe:)
Igår kväll blev det lugnt. Pizza och melodifestivalen.. Sen kom Mia och fikade lite på de nybakade semlorna:) De blev riktigt goda!! Så det blir det att bjuda svärisarna på idag eftersom Rickard är där uppe och grejar för tillfället:)
Jag är riktigt imponerad av mig själv det är andra dagen i rad som jag bloggar.. Har inte jätte mkt att skriva om men det är alltid skönt att skriva av sej:)
I veckan har jag inte så många planer än.. Det blir promenader och simning iaf sen vet jag inte så mkt mer. Ska se om jag kan få råd att sola med men hade visst 300 kronor kvar och har inte en aning om när Alfa kassan börjar betala ut till mig.. Det kunde dröja upp till 16 veckor så nåt överflöd av pengar har vi inte direkt här hemma!! Bara hoppas att det inte tar så lång tid!! Är såååå jävla trött på att vara fattig!! Skulle vilja ha ett riktigt jobb med en riktigt bra lön!! Ja drömma får man!! Eller iaf ha kommit in på utbildningen jag sökt så man kanske kan få nåt att sysselsätta sig med... Får väl se om de hör av sej i veckan...
Nähä nu ska vi äta lite frukost här innan han beger sej igen..
Puss och kram

Lördag:)

Jaha var väldigt länge sen jag skrev nåt här.. Har ju vart lite mkt det här året än så länge så jag har inte hunnit skriva. Men nu tar jag mej tid och gör ett litet inlägg:)
Har ju som de flesta vet varit på semester 2 veckor i underbara Thailand:) Det var helt underbart!!
Vi kom ner en onsdag till Phuket. Tog oss vidare till Karon där vi bestämde oss för att bo i 3 nätter. Hittade ett riktigt billigt boende och sen drog vi till stranden:) På kvällen blev det väldigt lugnt då vi var väldigt trötta!
Dag 2 började vi på stranden. Sen på kvällen blev det fest och vi träffade Janne och Preben som vi umgicks väldigt mkt med sen:)
Dag 3 var vi oxå på stranden och solade och badade:) Sen på kvällen drog vi med våra norska vänner till Patong (en lite större fest stad typ).. Blev väldigt slirigt för min del:) Hehe:)
Dag 4 åkte vi tidigt på morgonen till Phi Phi Island. Det var en riktigt seg resa, var lite bakis och sen var det väldigt kallt på båten.. Vet inte vad de hade ställt ac:n på men kallt var det iaf!! Väl på ön så var vi as hungriga så vi käkade amerikansk frukost sen blev det att leta boende. Fanns bara svindyra hotell så vi fick bo i en lyx bungalow som kostade super mkt men det var det ända vi fick tag på:) Men det var ett lugnt område längst upp på ön så det var väldigt lugnt och skönt! Vi stannade 3 nätter där ute. Tog det mest lugnt. Snorklade och såg "The Beach" eller Maya beach som det heter egentligen:) Och solade och badade och åt gott:) Super skön avkoppling men det var lite väl mkt turister för våran smak!
Dag 7 kom vi tillbaka till karon.. Det var inte meningen att vi skulle tillbaka men det var så varmt så man orkade inte resa runt massa.. Så där stannade vi i 8 nätter till på samma ställe som vi bodde på innan:) Billigt!!! Så det blev bra! Blev en hel del sola och bada både i Karon, Kata och Katanoi:) Och en del festa blev det med även om vi höll oss rätt lugna de sista dagarna. Umgicks med våra norska vänner och bara hade det kanon bra!!
Vi var på en del utflykter men annars tog vi det bara lugnt.. Det var mellan 35-39 grader i skuggan varje dag och stekande sol. Inte ett moln på himmelen så man blev rätt trött av värmen så därför blev det en lugn semester:)
Ville iaf inte åka hem när den dagen väl kom!! Men vi har i princip redan bestämt med våra norska vänner att vi ska åka i januari nästa år så nu jävlar ska här sparas pengar:) Fast det blev en del kvar på resekontot så lite har vi kvar iaf:)
Sen vi kom hem har det varit fullt upp.. Träffat mkt kompisar och släkt! Sen är det inget vidare att vara arbetslös men det är bara att hoppas att jag kommer in på utbildningen jag har sökt för i såna fall börjar jag skolan i mars:) Det vore det bästa!!
Idag håller jag på och bakar semlor:) Mumsigt värre!! Fredrik, Mikaela, Linus och Emilia kanske kommer ner en sväng ikväll så då måste man ju ha nåt att bjuda på:)
Ska hoppa in i en dusch snart. Ska även dammsuga med! Sen blir det promenad med:) Rickard mekar bil så han kommer inte hem förrän ikväll..
Puss och kram

RSS 2.0