Lite semester:)

Hopp är på landet just nu!! Var så fint väder så tänkte jag kunde åka upp och va lite social och mamma har semester så då passade jag på att åka upp lite:) idag blev det shopping med mamma hela dan:) Riktigt nice!! Fick massa fint!! Mina föräldrar är bäst!!:) Älskar dom massor!!!

Sen efter stan blev det grillat och nu har vi även ätit lite glass:) Mumsigt värre och precis som det ska vara när man har semester:) Lr jag har inte semester har jobbat igår och idag.. Men är ledig resten av veckan! Så blir att vara här ett par dar tror jag. Imorgon blir det iaf ut i skärgården och sola och kanske bada.. Får se det lär nog vara riktigt kallt i havet.

Saknar min älskling såklart som måste vara hemma och jobba men samtidigt kanske det är lite nyttigt att vara ifrån varandra lite med. Men vet iaf att jag älskar honom mest av allt i hela världen och skulle inte vilja leva en dag utan honom!! Han är mitt allt och jag är såå lycklig att få leva ihop med honom!!

Nähä dags att sova för att orka med en dag på stranden imorgon:)

Puss och kram

Onsdag

Äntligen ledig idag:) Me like a lot:) Men inget bra väder så det blir att sitta vid datorn och lyssna på nya skivan:) Älsklingen kom hem med eurovison skivan åt mej idag!! Gissa om jag blev glad:) Så den går på högsta volym här hemma!!! Mår skit i kroppen så det blir en väldigt lugn dag idag om jag ska orka med resten av veckan!!

Jaha dagarna som varit har vart fullt upp. Helgen var det kalas igen. Måndags var en jävla skit dag!!! Jobb och sen massa ångest!! Mådde hur dåligt som helst!! Skönt att det är över nu!!

Igår var det jobb sen hem och vila lite för att sen fika med tutta:) Blev massa kaffe och massa prat:) Hur kul som helst!! Gillar verkligen den tjejen:) Kom hem rätt sent klockan var nog 8 halv 9 nånting. Älsklingen höll på med bilen gick visst inte så bra så han kom in vid halv 11 tror jag.. Men men sen blev det sängen iaf:) Mys:)

Idag blir det som sagt inte mkt gjort. Ladda inför kommande dagar:) Ont överallt känns som man blivit påkörd lr nåt. Vill ha sommar så det lugnar ner sig lite iaf.. Men det verkar rätt långt bort!!!
Försöka och ut och gå iaf. Mkt mer blir det inte!!

Imorgon blir det jobb sen försöka hinna med en fika med mia med:) Saknar den tjejen hur mkt som helst!! Planera inför helgen:) FEST!!!!!

Fredag ska jag träffa Lotta:) Hur kul som helst!! Kommer inte ihåg när vi sågs senast. Illa!!! Men nu ska det äntligen bli av!! Efter det ska vi på Jessikas student vid halv 4 ungefär. Ska bli kul!!! Träffa Rickards släkt är alltid trevligt:) På kvällen blir det nog bara massa mys:)

På lördag blir det lite loppis och grejer på morgonen. Sen på eftermiddan/kvällen ska vi till mia på fest:) Emma kommer förhoppningsvis med:) Åh vad kul det ska bli!! Kommer bli sååå lyckat!! Var verkligen länge sen vi festade så det ska bli jätte kul!! Längtar som fan!!

Söndag blir det att vara bakis och tycka synd om sig själv;) Hehe:) Nej vars blir nog att greja då med. Har inte tid att ta det lugnt på helgen lixom..

Längtar även till onsdag då det förhoppningsvis blir fika med tjejerna:) Var jätte länge sen jag träffade dom!! Saknar dom massa!! Så det ska bli kul!!:)

Aja lite om vad som händer och sker i mitt liv. Har mkt på gång nu. Planer varje helg flera veckor framöver men det är så jag vill ha det:) Älskar när vi har massa planer:) Och älskar att umgås med alla älskade vänner!!! Men det ultimata vore om det kunde bli varmt med. För det är inget roligt alls när det är kallt och regn varje dag.. Men men bara hoppas värmen kommer snart!! Iaf till semestern:) Skönt att få lite ledigt och umgås med älsklingen och massa fest och mys:) Kan inte bli bättre!!!

Nähä ska fortsätta att inte göra nåt nu:)

Puss och kram

Onsdag

Ojoj nu var det länge sen jag skrev här. Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn. Fullt upp hela tiden. Förra helgen var vi och handlade häck och massa blommor. Blev super fint men vill ha mer.Synd bara att man inte har obegränsat med pengar för då skulle vi handlat mkt mer. Höll även på med huset som vanligt,

Och förra veckan var det jobb som gällde och även umgås lite med kompisar. Helgen som var firade vi mormor på lördagen. Sen i söndags åkte vi till jönköping:) Riktigt mysigt!! Behövde komma bort lite:)

Igår var det 70- års kalas. Farmor fyllde så då blev det mogata igen:) Jätte kul!! Massa släkt som man inte träffat på typ 5 år så det var riktigt roligt!! Kom hem 12 i natt ungefär.

Idag ska vi upp igen men då för att Fredrik (Rickards bror) ska köpa båt av en släkting till mig. Så då passar jag på och följa med för att få lite kvalitets tid med mamma. Händer typ aldrig så det ska bli nice:)

Imorgon är det jobb igen. Älskar verkligen jobbet!!! Det bästa som hänt på väldigt länge!! Och det bästa av allt är att jag förhoppningsvis kommer få vara kvar där tills året slut:) Samtidigt som jag pluggar engelska i höst så får jag fortsätta jobba för att sen börja plugga i vår:) Hoppas nu bara att allt går i lås för annars vet jag inte vad jag gör!! Men det kommer bli så jag bara vet det:) Måste tänka positivt hela tiden för då går saker som man vill!!!

I helgen blir det mogata igen för att fira morfar som fyller år. Konstigt det är att alla måste fylla typ samtidigt!! Men men det är trevligt att umgås med familjen så inte mej emot!! Annars ska vi nog greja med huset med. Längtar verkligen tills allt är färdigt och faktiskt känns det inte jätte långt bort iaf med tanke på hur det såg ut när vi köpte det. Men men..

Nähä dax att laga lite mat sen städa av lite sen ut och gå långpromenad. Måste se till att hålla mina 4-5 dagar i veckan minst med promenad nu!! Känns toppen när man är ute:)

Älskar min Rickard hur mkt som helst!! Är såå glad att vi har det så bra som vi har det fast inget går som vi vill!! Han är min luft:) Utan honom skulle jag aldrig vilja leva:)

Puss och kram

RSS 2.0