Tisdag

Jahopp tisdag idag.. Vet inte riktigt vad som händer idag.. Igår blev det att vara uppe hos svärmor och svärfar hela dan.. Skönt att ligga vid poolen och sola och bada hela dan:) Lite lagom bränd när vi kom hem sen!! Men det var det värt:)

Nähä ska ta tag i att damma och så nu.. Inget vidare men ett måste!!!

Puss och kram

Slut på helgen..

Jaha redan söndag idag.. Vad fort det går.. Nu har RIckard bara en vecka kvar på semestern:( Fan vad träligt!! Är mkt roligare när han är hemma hela tiden!! Men men jag ska ju med börja jobba lite om jag nu hittar nåt jobb på 25% vill säga. Men det är ju sånt som märks..

Jaha nu är jag iaf hemma i Boxholm igen. Var skönt med en veckas "semester" i mogata.. Men nu är det skönt att vara hemma igen!!

Just nu är vi kattvakt och kaninvakt.. Så vi ska snart upp dit. Men är rätt soft för de har pool och värsta altanen och soldäcket så det kan ju inte bli bättre nu när det är så fint väder..

Igår var vi på Mantorp på dragracingfestivalen!! Mycket roligt!! Men orkade bara ett par timmar sen blev det olidligt varmt!! Men det var bra iaf.. Sen blev det hem och bada lite och så.. Sen klippte jag gräset.. Har lite kvar idag men inte mkt.. Sen blev det fest hos Rickards bror.. Det var trevligt!! Testade att dricka alkohol på mina nya tabletter och jag tror det funkade rätt bra visserligen blev jag inte ens onykter men jag mådde bra hela tiden så det ska nog inte vara nån fara.. Men det var en lyckad kväll och det bästa av allt är att alla som var där lär va sååå jävla bakis idag och jag mår hur bra som helst:) Helt underbart!!

Nu ska jag ta och göra lite frukost och städa lite.. Ser ut som fan här hemma faktiskt!! Usch:( Men men sånt som måste göras!!

Puss och kram

Onsdag

Japp och äntligen fint väder!!! Fan sååå skönt!! Är fortfarande i Mogata.. Ska hämta mamma och dom imorgon i norrköping på flygplatsen:)

Rickard kom upp i lördags kväll.. Sen i söndags åkte vi till stan. Sen blev det bio på kvällen.. Hancock.. Var ingen film för mej men det finns säkert dom som tycker den är bra.. I måndags blev det middag hos mormor och morfar och så storstädade vi bmw:n med.. Så nu är den jätte fin!!  Igår så städade vi passaten.. Sen blev det middag hos farmor.. Sen åkte vi ett varv i skärgården.. Sen blev det glass i stegeborg..Sen film.. allt om min buske tror jag den hette.. Var iaf en riktigt dålig film!!! Rekommenderas INTE!!!  Idag blev det att åka till sanden och sola och bada!! Så åkte väl vid halv 9 ungefär och kom hem vid halv 2.. Så det var jätte skönt!! Har precis grillat lite och Rickard har åkt hem:( Så nu sitter jag ensam här.. Men rätt skönt att få vara lite själv med. Vi behöver sakna varandra lite.. Så idag blir det nog inte så mkt gjort..

Håller på och tvättar sängkläder nu.. Imorgon blir det att städa hela huset.. Hmm mindre roligt men det måste väl göras.. Sen ska jag ju hämta mamma och dom vid 5 hugget tror jag.. SKa bli kul att träffa dem!! Deras sista semestervecka med så nu börjar de ju jobba på måndag igen..

Måste åka hem imorgon.. Ska till arbetsförmedlingen på fredag morgon:( Fan vad tråkigt!! Men men sånt som måste göras..

På lördag blir det nog drag racing festivalen på mantorp:) Me like!! Hoppas att vi kan få fribiljetter bara.. Men det ska nog lösa sig!!

Nähä ska nog lägga mej en stund nu.. Mår inget vidare.. Jävla förkylning!!

Puss och kram

Helg:)

Jaha veckan har varit ganska så lugn.. Har mest varit hemma och inte gjort nåt typ..

Igår åkte jag upp till Mogata. Mamma och dom åkte till Kreta i torsdags så då tänkte jag att jag kunde se till katten och samtidigt få komma hemifrån lite.. Väldigt skönt faktiskt!! Så igår när ja kom upp så blev det middag hos farmor.. Sen skjutsa lite folk.. Sen hem och kela med katten och byta om.. Sen åkte jag in till Mia i stan:) Var såå roligt att träffa henne igen!! Träffade henne förra onsdagen men var lite lagom för full då så kom inte ihåg så mkt.. Men igår blev det pipa, mc donalds mat och massa prat:) Precis som förr:) Kan inte bli bättre!!! Får se om hon kommer utåt nåt idag. Hon kanske skulle göra det.. Hoppas på det iaf:)

Ikväll blir det lugnt har inget att göra och tror jag behöver få ta det lite lugnt med.. Har haft sååå ont idag. Så ska snart lägga mig och vila. Älsklingen kommer upp idag med:) Ska bli skönt att få umgås med honom lite utan att han grejar 24 timmar om dygnet. Och att vi kan hitta på saker utan att han måste göra massa annat!! Det ska bli väldigt kul!!

Nu ska jag nog lägga mig en stund!! Tror det börjar åska snart.. Det ser ut som så:) Mysigt värre!!

Puss och kram

Torsdag

Japp vad tiden går fort.. Har inte varit nån bra vecka.. Det har varit mycket bråk och tjafs... Tror allt är löst men vi får väl se vad som händer..

Annars så var jag på arbetsförmedlingen i måndags.. Ska börja jobba 25%.. Får se hur det går.. Ska på möte med dem nästa fredag.. FInns ju inga jobb på 25% att söka.. Men vi får se.. Funderar på att ringa chefen här inom vården och se om jag kan få jobba lite hos dem. Ger ju helt klart mycket mera betalt!! Hoppas bara kroppen håller för det..

Har även lyckats att ut och gå 2 gånger än så länge den här veckan.. Visserligen bara 20 minuters promenader men kommer inte ihåg när jag lyckades med det sist så det känns helt underbart!! Hoppas att det fortsätter att fungera:)

Idag åker mamma, pappa och philip till kreta.. Jag är inte ett dugg avundssjuk:) Nej vars det är dom värda!!! De har haft så mkt skit det här året med allt och alla så de behöver få komma bort och bli lite bortskämda:) Så jag och kanske rickard ska uppåt lite.. Är så trött på att gå här hemma och ha tråkigt så jag kände att det kunde vara skönt att komma bort från allt men får väl åka på söndag tror jag.. Vi skulle ju grilla med Ronny och Jonne på fredag.. Jag och grabbarna:) Sen ska Rickards föräldrar ha grillfest på lördag.. Blir väl sådär roligt eftersom inte jag kan dricka:( Usch vad jag hatar tabletter men de fungerar lite bättre än vad jag gör utan så jag ska fortsätta med dem ett tag till..

Nähä kanske ska börja med frukost till min älskling:) Blir jordgubbar med vanilj yoghurt till:) Mumsigt värre!!

Puss och kram

Hmm..

Allt är bara skit!! Orkar inget snart.. Förstår inte varför inte allt bara kan vara bra jämt för?? Idag är det en riktig bråk dag.. Vi har inte varit sams i en minut ens.. Orkar inte med när det blir såhär..

Kan bero på en viss grej men den borde inte kunna förstöra ett helt förhållande.. Och om den gör det finns det definitivt inget att leva för!! Och det jobbiga är att imorgon ska vi upp till mina föräldrar med hans föräldrar.. Undrar om vi kan vara trevliga emot varandra då?? Får se om det ens blir nåt.. Kommer inte ihåg när jag träffade mina föräldrar senast men det är nog minst 2 månader sen..

Undrar om det är sjukdomen lr tabletterna som gör att man känner sej nere hela tiden.. Vill göra saker men kan inte.. Ligger mest och tittar på tv.. Vad är det för liv?? Om det är så det ska se ut resten av ens liv vill jag att det tar slut nu..  Varför kan man inte få bli frisk och glömma allt det här!! Fan fan fan..

Tur att jag har mina underbara vänner iaf!!! Utan er vore jag inget!!


Tisdag!!

Jaha nu har äntligen Rickard semester!!! Sååå himla skönt!!

I fredags var jag på bio med Mia,Malin,Linda och Tutta!! Såg sex and the city filmen.. Riktigt bra faktiskt!! Älskar ju den serien så filmen var efterlängtad!! Sen i lördags kom Emma ner och så festade vi lite. Moren, Tutta, Jenny och Valle kom ner med!! Så det var riktigt mysigt!! Men blev inte direkt onykter.. Sen söndagen bestod av att spela tv spel.. Mario kart på wii så det var roligt!! Sen blev det pizza och film i sängen:) Kan inte bli bättre.. Tror Rickard behövde en vilodag!!

Sen igår blev det att åka till linköping och hämta delarna till bmw:n.. Och ta ut min nya medicin.. Hmm.. Men ska inte börja med den förrän på torsdag för imorgon blir det utgång med tjejerna!! Fan vad kul det ska bli!!

Annars så rullar allt på.. From måndag så ska jag börja jobba 25 % men vet inte var än.. Ska söka lönebidrag så man kan få typ praktik nånstans. För det är ju inte lätt att hitta ett fast jobb på så lite procent. Så det blir väl att stämpla först.. Så får vi se hur det blir med allt sen!!

Är så skönt att äntligen ha lite kompisar här nere!! Äntligen börjar allt att kännas som "hemma'"!!Det är ju här jag vill bo.. Skulle aldrig någonsin flytta tillbaka till sörping!! Allt är mkt bättre här nere!! Och förresten ska jag ju aldrig lämna Rickard heller så det blir nog att jag blir kvar här:)

Nähä ska ta tag i lite till innan vi ska gå och lägga oss..

Puss och kram

Konstigt...

Japp allting känns konstigt.. Fick ett brev igår från smärt och rehab.. Sammanfattad på tre rader där det stog att jag inte hade borelia. Att min diagnos är fibromyalgi. Och att om jag ville så kan de börja medicinera vecka 35.. Hela min värld rasade samman. Hur fan kan de bara få skicka ut ett sånt brev.

Tusen frågor poppade upp i huvet. Ska jag fortfarande vara sjukskriven? Vad är det för slags medicin? Kommer jag alltid att ha så här ont?? Kommer jag kunna börja jobba igen? Vad ska jag kunna jobba med? Vad ska jag plugga till för utbildning har jag ju bara inom djurvården och inom människovården.. Helt uteslutet att jobba med.. 

Vet varken ut eller in.. Allt känns så konstigt visst är det skönt att fått reda på vad det är för fel men man skickar väl inte ett sånt meddelande på posten. De kunde ju åtminstone ha ringt och berättat det.. Och att få diagnosen efter en timmes undersökning.. Hmmm då borde väl vem som helst kunna få den diagnosen?? Lr har jag fel??

Vill jag leva ett liv i dimman från alla tabletter.. Vara "hög" på heltid.. Vet inte vad som är värst att äta tabletter som tar bort smärtan men som gör att allt blir som en dimma eller att ha ont men vara normal?? Kommer jag kunna köra bil på tabletterna? Kommer jag kunna dricka eller måste jag leva på vatten och läsk??

Ringde till dem i morse för att få lite svar.. Det ända jag fick svar på var att de antagligen hade hand om min sjukskrivning.. Mer vet jag inte.. Min läkare kanske skulle ringa men de visste de inte heller.. Hur svårt ska det vara att ringa upp en patient?? Så mycket kan de väl inte ha att göra lr?? Det är väl klart att man har frågor när de skickar ut ett sånt brev lr??

Allt känns jätte rörigt. Jag är jätte trött!!! Trött på allt just nu!! Tur att Rickard finns som stöd iaf!! Tycker sjukvården i Sverige inte fungerar alls... Det har tagit dem sen 10 januari att komma fram till vad det är för fel. Sen får man ingen mer hjälp lr?? Jag har snart varit hemma i 7 jävla månader.. Känns helt hopplöst.. Bara hoppas att jag kan få några svar på alla frågor nån dag.. För jag hatar att vänta!! Jag har väntat tillräckligt länge!!!

Och sen får man ju inte vara sjukskriven hur länge som helst heller.. Det är ju inte direkt så vi har det gott ställt när jag går hemma.. Vi har aldrig några pengar över.. Semestern blir att tillbringa hemma pga pengabrist.. Känns inget vidare.. Jag vill ha ett jobb som alla andra!! Och tjäna pengar!!

Usch nu ska jag gå och lägga mig igen.. Orkar inte vara uppe idag ens.. Först handla sen till veterinären men Flisan.. Sen direkt hem till sängen igen... Usch!!!

Puss och kram

Tisdag

Japp vad fort det går.. Hmm det skulle ju bli fint väder idag men än så länge är det rätt grått och trist!! Ska snart ut och rida lite.. Bara en liten sväng så får vi se hur det går..

Ibland känns allt konstigt.. Förstår inte varför men så är det.. Jag är jätte lycklig här nere.. Skulle aldrig kunna tänka tanken att jag ska flytta tillbaka till sörping för det existerar inte alls.. Har inget där längre känns det som.. Det är ju bevisat vilka som är ens riktiga vänner och så.. Det märkdes direkt.. Och det är ju skönt att slippa ha massa kompisar som egentligen inte bryr sej.. Och sen är det roligt med alla nya kompisar som man har fått här nere!! Helt underbara människor!!  Jag vet inte riktigt vad jag vill få fram med det här. Men ångrar inte en sekund att jag flyttade hit och tog steget bort från sörping och bildade en liten familj här nere istället!! Visst ja på tal om familj katten ska ju ha penicillin nu ja.. Måste ge det!!

Skriver nog mer sen..

Puss och kram

RSS 2.0