Söndag igen..

Shit vad veckorna går fort!! Förra veckan hände inte så mkt. Jobb och skola.. Fika med Mia, Tutta och Malin:)

Fikade även med Lina på skolan:) Jätte kul med nya kompisar! Lr vi har ju gått samma gymnasium men inte pratat så mkt då.. Skillnad nu:) Hel go tjej!! Känns skönt att få nya kompisar med samma intressen!! Har även en ide på gång och hoppas vi kan starta upp ett företag vart efter med:) Massa planer!! Ska även prata med Emma får vi se om vi kan gå in alla tre och starta eget!! Skulle vara riktigt nice eftersom det inte finns några direkta jobb längre.. Och alltid roligare att jobba åt sig själv!!

Helgen har varit hyffsat lugn. I fredags var jag i skolan först och sen fika med Lina. Sen kom R hem vid typ halv 1 så då åt vi bara lite och sen drog vi vidare till Yxnerum för att köpa mopeder. Sen blev det att vi åkte till mamma och dom och fikade:) Riktigt mysigt!! Var länge sen vi sågs nu! Vi kom väl hem typ 9 på kvällen så då blev det inte mkt mer gjort.

Igår städade jag och grejade inne. R höll på ute. Sen på kvällen lagade vi lax. Super gott blev det!! Och sen kolla lite tv så det var en lugn kväll. Drack lite vin och bara myste:)

Idag blir det nog att kolla på bil på dan. Sen vid 3 ska vi ut till hans mormor och morfar. Hans morfar fyller år så då blir det fika där:) Var länge sen vi träffade dem med så det ska bli kul:)

Annars har det inte hänt så mkt mer. På tisdag blir det smärt och rehab för att träffa coachen och även arbetsterapeuten! Annars är det inga mer planer för veckan heller mer än jobb och skola.. Allt rullar på!! Men kanske blir arbetslös sista oktober så ska ta vara på den här sista månaden. Men inget bestämt än så har inte en aning om nånting känns det som. Försöka ringa af imorgon se om jag kan få tag på min handläggare och kolla läget. Se om hon vet nåt än. Kanske kunde få förlängt 6 månader till men det är sånt som märks!

Jaha en liten uppdatering blev det iaf:)

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej tjejen!

Det var inte igår.Ska oxå träffa arbetsterapeuten & "favvo" coachen på tisdag.

Kanske ses då! Skulle vara kul med en fika.

Många kramar Maria

2009-10-05 @ 00:05:27
URL: http://fibrofia.blogg.se/
Postat av: jessica

Hej på dig smalis! Dags att byta bild här nu!

Jag går in & kollar på din blogg VARJE dag, men det är riktigt dåligt med uppdateringar här inne!

Hur mkt jobbar du nu?

puss & kram

2009-10-23 @ 22:41:00
URL: http://www.jekaskrypin.blogspot.com
Postat av: jessica

bajs sida1 Skrev ett långt inlägg som inte publicerades & nu orkar jag inte skriva om det. Läser här inne varje dag -SKÄRPning med inläggen hörru!



Puss & kram

2009-10-23 @ 22:42:49
URL: http://www.jekaskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0