Fredag

Äntligen fredag igen:) Den här veckan har gått super fort och det är skönt!! Idag är det tvätt och städ dag.. Har städat hela huset nu så det känns skönt att ha gjort det.. Håller på å tvättar med.. Har ett par maskiner kvar sen är allt klart!! Skönt att slippa tänka på det i helgen..

Ikväll blir det mys med kräftor framför tv:n.. Ska bli gott!!! Bara slappa och ta det lugnt.. På eftermiddan ska de riva ställningen så sen kommer vi få jätte stor trädgård igen:) Har haft byggställning runt hela huset i stort sett i 4 månader.. Så det kommer kännas jätte lustigt att få bort den men samtidigt jätte skönt för då vet man att gavlarna är klara!! Nu är det bara nedsidorna kvar!! Men det får nog vänta till nästa år!! Inget vidare målarväder nu inte..

Imorgon kommer mamma och pappa och Philip ner:) Vi ska på rally sen ska de äta här:) Såå mysigt!! De har inte varit här sen i juli.. Så de känner nog inte igen sej.. Huset ser lite annorlunda ut mot innan!! hehe!! Har bytt nästan all panel plus bytt tak till svarta tegelpannor. Så det är en väldig skillnad:) Men det känns skönt att man börjar se ett slut nu.. Har hållt på sen juli -07..Varje ledig stund och hela semestrarna.. Mmm.. Nästa år kanske vi kan åka iväg på semestern:)

Nähä ska kanske baka lite nu.. Är lite sugen på att baka tekakor och kanske bullar med. Får se om jag orkar.. Lr det är ju inget jobbigt men det tar sån tid.. Men skulle verkligen behöva baka lite bröd. Allt köpebröd är såå äckligt tycker jag..

Ha en bra helg:)

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0