Dag 4

Jaha torsdag idag.. Shit vad fort den här veckan har gått!! Idag är vi lediga!! Jätte skönt faktiskt.. Är riktigt trött men samtidigt är det sååå skönt att äntligen ha nåt att göra igen!!

Igår hade jag möte vid 11 med arbetsterapeuten. Hon är jätte bra!! Sen hade vi stationsträning mellan 12.45-14.00.. Det var riktigt roligt men hann inte med så mkt igår för hon skulle gå igenom alla stationerna och vi hann nog bara med 2 lr nåt.. Men det var roligt. Sen mellan 14.00-16.00 hade vi tema träff. Den var oxå bra men var lite segt att sitta och lyssna i 2 timmar.. Nästa onsdag ska Rickard med för då får anhöriga komma. Så det blir bra att han får vara med och lyssna och så med.

Idag håller jag på och grejjar hemma..  Skönt att bara vara med men måste städa lite.. Vill inte behöva göra det på helgen när Rickard är hemma. Då är det roligare att hitta på saker med honom!! Sen kanske jag ska träffa Mia och kanske Sandra senare i eftermiddag.. Så det ska bli skoj!! Saknar Sandra massor!! Hoppas hon har tid och så bara:)

I helgen blir det nog lugnt.. Kanske in till linköping och shoppa lite men vet inte än.. Annars blir det väl bara att vara hemma och ta det lugnt:) Kan behövas det med..

Nähä fortsätta städa kanske..

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0