Torsdag

Jaha idag gick vi upp tidigt.. Vid halv sju ungefär för bilen skulle besiktas vid 8.. Åkte in dit och kommer ut därifrån med blankt papper:) Trodde inte det var sant!! Såå skönt nu går den ett år till.. Eller Rickard ska ju så klart hålla på och mecka med den som vanligt men inga allvarliga fel på den iaf:)

Annars idag blir det nog lugnt.. Han slutar 4 idag så efter det blir det att åka och handla och sen ska ja nog måla ikväll.. Känner att det behövs.. Måste ju försöka byta klart panelen innan taket.. Och taket ska de nog börja med snart så lite halv stressigt är det allt!! Men det löser sej nog..

Imorgon blir det att åka upp och fira mormor morfar och farmor som har fyllt år.. De fyller med bara några dagars mellanrum så lika bra att ta alla på en gång.. Sen på lördag ska ja nog måla och Rickard snickra.. Sen på kvällen blir det nog att träffa Jonne och Mia.. Som vanligt:) Börjar nästan bli tradition varje lördagkväll så grillar vi med dem. Men det är bara roligt!!

Känner att jag skulle vilja hitta en häst med.. Ingen egen men som medryttare eller nåt.. Skulle vara så himla skönt att få ha nåt att göra om dagarna.. Det blir så långsamt att bara gå hemma.. Visst jag vet inte om kroppen pallar med det men jag vill iaf testa.. Hoppas ja kan få lite mediciner snart så jag inte behöver ha så himla ont hela tiden. Då skulle det gå ännu lättare..

Nähä kanske ska ta tag i solning snart:) Helt underbart väder ju!!!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej hej Usch vad tråkigt att läsa att du har så ont, var är det du har ont? skönt att huset är färdigt invändigt =) Kramkram

2008-06-05 @ 10:00:13
URL: http://www.nogg.se/Albindenlilla
Postat av: Therese

Hej!! Jag har ont i hela kroppen i musklerna.. Troligtvis fibromyalgi eller nåt liknande.. Hur mår ni då?? Och hur går det med den lille?? kram kram

2008-06-05 @ 11:38:39
URL: http://tuzza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0