Tisdag..

Hopp det här blir första inlägget här då:) Mår inget vidare idag.. Är fortfarande ledsen efter helgen.. Vår han katt Smirre blev påkörd mitt på ljusa dagen och den som körde på honom stannade inte och sa till utan vi hittade honom i grannens trädgård.. Förstår inte hur folk kan vara så känslokalla och bara köra på en katt och sen fortsätta som om ingenting hade hänt.. på väg till veterinären så slutade han att andas.. Och väl inne så kunde de inte rädda honom.. Han lbev knappt 1 år.. Vi hann ha honom sen augusti förra året.. Så det är lite tufft...

Vi har ju kvar honkatten Soya men det fattas nåt.. Det är så tyst här hemma, ingen som jamar hela tiden och ingen som bråkar och busar.. Usch!!!

Aja annars så mår vi väl bra.. Huset är färdigrenoverat invändigt och nu håller vi på och byter panel och ska snart byta taket med.. Så här händer det en massa!! Men idag hoppas ja att Rickard tar tag i bilen lite om han orkar vill säga.. Den måste ju besiktas snart...

Ska ta tag i lite städning sen blir det nog att träffa Sandra och Wiggo en sväng.. Shit han är redan 2 månader vad fort det går.. Tyckte det kändes som igår när hon ringde och berätta att han hade fötts:) Det ska bli kul att träffa henne och prata lite skit med.. Känner att ja behöver det!!!

Igår var jag med Mia och Malin en stund.. Sola lite. Sen blev det att åka till Norrköping på kvällsracet.. Klart man måste gå på även att man har flyttat därifrån:) Det är tradition!! Så det var roligt!!!

Nähä nu ska jag ta tag i städningen:(

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0